Stały bywalec MI3KO4AJ Opublikowano 8 Kwietnia 2022 Stały bywalec Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2022 Imię Mikołaj Wiek 16 Profil Steam https://steamcommunity.com/id/MITRZYKOCZTERYAJ/ Czy posiadasz doświadczenie w roli UB Team? nie Czy masz doświadczenie w używaniu cheatów? tak Czy masz doświadczenie w posługiwaniu się SourceBans? Nie , lecz umiem się nim obsługiwać Jakie obowiązki powinien wypełniać członek UB Team? Sprawdzać odwołania od kar nadanych przez administratorów serwerów i ewentualnie odbanowywać graczy a także ściągać blokady czatu i mikrofonu Dlaczego wlaśnie Ty? Ostatnio posiadam trochę więcej czasu i mógłbym odciążyć obecną kadrę . Regularnie od ponad pół roku oglądam OV ( czasem zdarzy się jakiś dzień gdy nie zapominam ) . Kubunia 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sponsor sajek Opublikowano 8 Kwietnia 2022 Sponsor Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2022 Jestem na TAK. Dobrze Ci idzie w roli admina, często wysyłasz demka do sprawdzenia, zwykle masz racje. Potrafisz ocenić demka i je rozpisać. +aktywność +wiek +doświadczenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Sieci beken Opublikowano 10 Kwietnia 2022 Właściciel Sieci Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2022 Jestem na tak. +aktywność + chęć rozwoju +wiek +doświadczenie Czekam na uwagi innych użytkowników jak i administracji. DeVoX i sajek 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stały bywalec ZywOo Opublikowano 10 Kwietnia 2022 Stały bywalec Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2022 Definitywnie na TAK Jeden z dwóch kandydatów pasujących na tą range +staż +doświadczenie +wiedza +trzyma opór Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Donator kiku Opublikowano 10 Kwietnia 2022 Donator Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2022 Jestem na TAK Chłopaczek w porządeczku słyszałem że miał mini kurs z sb więc wiedza jest jakaś posiadana. Spędza dużo czasu na tsie myślę że spożytkuje to na pracę ubt. Gracz doświadczony ma 2500 w counterka przegrane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Weteran Zjarany_Papa_Smerf Opublikowano 11 Kwietnia 2022 Weteran Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2022 Nie mam zdania a czy kolwiek musze sie przypruć o wymagania. Podanie powinno być z bomby odrzucone ale życze powodzenia może zarząd przymknie na to oko Minimum 100 sensownych postów, Wysoka aktywność na forum, Konto na forum założone co najmniej trzy miesiące przed napisaniem podania, nogal 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Donator nogal Opublikowano 12 Kwietnia 2022 Donator Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2022 Twoje podanie zostało odrzucone. Przykładowe powody odrzucenia podania: - Nie spełniałeś/aś wszystkich wymagań - Posiadałeś/aś warna na koncie w trakcie pisania podania - Wypowiedziałeś/aś sie pod swoim podaniem - Od ostatniego podania nie minęło 7 dni - Osoba rozpatrująca podanie zdecydowała, że na ten moment nie potrzebujemy więcej osób na tej randze. Jeżeli nie zgadzasz się z decyzją osoby sprawdzającej, zgłoś post, a administracja rozpatrzy podanie ponownie. Z poważaniem, Administracja Cs-Porobieni.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi