Administrator VerSUS Opublikowano 12 Kwietnia 2022 Administrator Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2022 Nick: VerSUS Wiek: 18 Staż na serwerze: 2-3 lata Ogólne doświadczenie w byciu adminem: Bardzo spore pomagałem w robieniu tego tsa Znajomość TS3 [1/10]: 8-9 Ranga o którą się starasz [Helper/New Admin/Admin]: Jak jest taka możliwość to Admin jak nie to NA Oświadczasz znajomość regulaminów: TAK Mutacja [ON/OFF]: ON Mikrofon (weryfikacja na TS3)?: Oczywiście Dlaczego właśnie Ty?: Mam spore doświadczenie i jak będzie jakiś problem lub rzecz do zrobienia to przez mój długi czas spędzony na tsie jestem w stanie pomóc Kilka słów od siebie: Witam, jestem Damianek i lubie oglądać anime i mam nadzieję że te anime nie wpłynie na moje podanie xD BIGFLESH i Majcia<3 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Winner BEEadad Opublikowano 12 Kwietnia 2022 Winner Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2022 Wydaje mi się, że to idealna ranga dla niego, ponieważ jest to bardzo miła osoba, chętna do pomocy oraz aktywna. -staż -wiek -doświadczenie Jestem na TAK. VerSUS 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Weteran Losarence Opublikowano 12 Kwietnia 2022 Weteran Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2022 Jestem na Tak + staż + wiek + doświadczenie + opanowany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Legenda Majcia<3 Opublikowano 12 Kwietnia 2022 Legenda Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2022 Jestem na TAK + Staż, + Doświadczenie, + Opanowanie. Versus to miły i porządny chłopak. Dość dużo siedziałam z kandydatem na ts i mogę stwierdzić, że idealnie nadaje się na tę rangę. Na pewno anime wpłynie na podanie, lecz pozytywnie, dlatego że opiekun sam nałogowo je ogląda. Powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stały bywalec ZywOo Opublikowano 12 Kwietnia 2022 Stały bywalec Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2022 Gratulujemy! Twoje podanie zostało przyjęte. Zgłoś się do @ Administrator lub @ Junior Admin w celu nadania rang i ewentualnego opłacenia składki. Z poważaniem, Administracja Cs-Porobieni.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi