Skocz do zawartości
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

[Odrzucone][Opiekun AWP-NoScope+BHOP] łajcioor

łajcioor

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużony

Imię

Szymon

15

Profil Steam

STEAM

Staż na sieci

Rok i dwa miesiące.

Aktywność na serwerze

GameTracker

Ile czasu spędzasz na forum, TS3 i/lub Discord sieci

Forum i Discord sprawdzam w każdej wolnej chwili, więc ciężko mi jest określić, ile dokładnie. Aczkolwiek myślę, że dwie godziny minimum.

Jakie obowiązki - Twoim zdaniem - musi wypełniać Opiekun Serwera?

Przede wszystkim powinien zajmować się odpowiednim działem na forum - rozpatrywać skargi, podania, propozycje. Odpowiada za administrację oraz stan serwera.

Co Opiekun Serwera powinien robić, a czego nie powinien?

Opiekun powinien dawać przykład graczom oraz administracji, zgłaszać zauważone błędy na serwerze, pomagać społeczności, godnie reprezentować serwer oraz sieć, starannie wypełniać swoje obowiązki, wprowadzać nowości na serwer. Nie powinien używać swoich permisji i swojej rangi dla własnych korzyści, faworyzować innych.

Jakie masz plany na rozwój serwera po otrzymaniu rangi?

Chciałbym zwiększyć limit hazardu, zmniejszyć ilość odejmowanych punktów za śmierć, dodać nowe mapy, wprowadzić zmiany w regulaminie.

Czy masz doświadczenie w byciu Opiekunem Serwera?

Jako opiekun nie posiadam doświadczenia, aczkolwiek jestem od niedawna redaktorem i poznałem już pewne tajniki moderowania tematów.

Dlaczego akurat Ty?

Jestem aktywny na forum i rozpoznawalny na serwerze. Moimi cechami są  również komunikatywność, kultura osobista, pomocność, bezstronność, sprawiedliwość. Reaguję na każde zgłoszenie. Powierzone dla mnie zadania wypełniam konsekwentnie i staram się dawać z siebie wszystko. Posiadam dobry kontakt z społecznością serwera. Chcę się rozwijać.

Miejsce na 5 reklam sieci:

REKLAMA 1
REKLAMA 2
-REKLAMA 3
REKLAMA 4 (oczekuje na zatwierdzenie)
REKLAMA 5

• Stały bywalec

Moim zdnaiem  łajcior aka blancior powinien otrzymać szanse ponieważ:
Jak dotychczas nie było z nim żadnych problemów
Posiada Kulture Osobistą oraz jest Pomocny
Posiada chęci 

Jestem na TAK!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...