Użytkownik KotNaKacu Opublikowano 27 Kwietnia 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2022 Nick: ADEO Wiek: 18 SteamID: STEAM_1:0:509118770 Link do GameTracker: Staż na serwerze: 2lata no juz prawie 3 Czy dostałeś(aś) kiedyś mute/bana na serwerze?: TAK Doświadczenie w byciu adminem: TAK Znajomość SMX (komend admina) [w skali 1/5]: 3 Obowiązkowa składka co miesiąc (10zł): TAK Oświadczasz znajomość Regulaminów?: TAK Posiadasz sprawny mikrofon?: TAK Mutacja [TAK/NIE]: TAK Dlaczego właśnie Ty?: Lubie kiedy na serwerze panuje porządek i miała przjazna atmosfera Na serwerze spędzam dużo czasu i myślę że sprawdze się w roli admina Lubie też pomagać w rozwiązywaniu wszelakich problemów Kilka słów od siebie: mam 18 lat lubie sobie popykać w gierki , pojedzić na moim DH bywam na różnych zawodach. Moim Hobby jest fotografia 📷 Miejsce na 5 AUTORSKICH reklam naszej sieci: -https://holyfrag.pl/topic/1801-cs-porobieni/ -https://katujemy.eu/topic/62017-cs-porobieni/ -https://multi-head.pl/topic/130650-cs-porobieni/ -https://cs-maliver.pl/topic/30223-cs-porobieni/ -https://1shot2kill.pl/topic/113488-cs-porobieni/ Leo 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stały bywalec MI3KO4AJ Opublikowano 27 Kwietnia 2022 Stały bywalec Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2022 Jestem na Tak .Praktycznie jak Lois - Adeo jest aktywny na serwerze , zgłasza podejrzanych na u@ , I był już adminem .Podobnie jak u loisa kulturka jest na minus lecz myśle że się opanuję . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stały bywalec ZywOo Opublikowano 27 Kwietnia 2022 Stały bywalec Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2022 Aktywność bardzo słaba grasz od 2/3 lat ale jakoś cie nie widziałem znajomość smx słaba jak na to ze są bardzo proste. +/- smx +/- staż - aktywność Na ten moment NEUTRAL ale bardziej na NIE Daj się poznać a będę może na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zasłużony Morgoo Opublikowano 28 Kwietnia 2022 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2022 (edytowane) Aktywność na serwerze - Tak Forum - Nie Doświadczenie - Nie Kultura - Nie Jestem na NIE Kompletnie nie widzę cię w roli Administratora . Jeśli dalej Będziesz wyrażał chęć do pełnienia tej funkcji Popraw Swoje zachowanie na serwerze 🙂 Edytowane 28 Kwietnia 2022 przez Morgoo Neekeri , legat , VENQ i 4 innych 2 2 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
V.I.P Leo Opublikowano 28 Kwietnia 2022 V.I.P Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2022 (edytowane) aktywność- tak posty na forum- nie kultura- nie Jestem na nie, uważam że nie poprawisz swojego zachowania tak hop siup, popraw się na serwerze i na forum i napisz jeszcze raz za parę tygodni/miesiąc Edytowane 29 Kwietnia 2022 przez Leo legat 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wyróżniony emmeek13 Opublikowano 28 Kwietnia 2022 Wyróżniony Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2022 +aktywność na serwerze -aktywność na forum -zachowanie na serwerze(ogólnie wiem ze to robisz dla beczki ale dajesz przykład innym) -doświadczenie Jak na ten moment Jestem na NIE, popraw zachowanie na serwerze, aktywność na forum(wystarczy raz dziennie odpowiedzieć na pytaniu dnia) Pozdrawiam 'emmeek13 Spoiler Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Użytkownik AnnDrut Opublikowano 29 Kwietnia 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2022 aktywnność na serwerze+ forum - doświadczenie +/- Kultura +/- Jak narazie jestem Sceptycznie nastawiony Morgoo 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
V.I.P R3E Opublikowano 29 Kwietnia 2022 V.I.P Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2022 +aktywność -forum -kultura Tak jak u loisa popraw forum, kulturę i napisz podanie za kilka tygodni. Jestem na NIE. Morgoo , STAWIK , Migus i 3 innych 1 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Legenda SorryIWin Opublikowano 29 Kwietnia 2022 Legenda Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2022 (edytowane) U Ciebie sytuacja jest nieco inna, ponieważ osoby, które zgłaszasz, są zazwyczaj odpalone. Musisz poprawić aktywność na forum oraz swoje zachowanie na serwerze. Jeżeli to zrobisz, napisz podanie za dwa tygodnie, a werdykt będzie inny. Twoje podanie zostało odrzucone. Przykładowe powody odrzucenia podania: - Nie spełniałeś/aś wszystkich wymagań - Posiadałeś/aś warna na koncie w trakcie pisania podania - Wypowiedziałeś/aś sie pod swoim podaniem - Od ostatniego podania nie minęło 7 dni - Osoba rozpatrująca podanie zdecydowała, że na ten moment nie potrzebujemy więcej osób na tej randze. Jeżeli nie zgadzasz się z decyzją osoby sprawdzającej, zgłoś post, a administracja rozpatrzy podanie ponownie. Z poważaniem, Administracja Cs-Porobieni.pl Edytowane 29 Kwietnia 2022 przez SorryIWin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi