Zasłużony łajcioor Opublikowano 29 Kwietnia 2022 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2022 (edytowane) Imię Szymon Wiek 15 Profil Steam STEAM Staż na sieci Rok i dwa miesiące Aktywność na serwerze GameTracker Ile czasu spędzasz na forum, TS3 i/lub Discord sieci Sporo, nie jestem w stanie powiedzieć, ile dokładnie. Forum i Discord sprawdzam w każdej wolnej chwilii. Jakie obowiązki - Twoim zdaniem - musi wypełniać Opiekun Serwera? Zajmowanie się odpowiednim działem na forum, czyli rozpatrywanie skarg, podań, propozycji. Pilnowanie administracji również należy do jego obowiązków. Co Opiekun Serwera powinien robić, a czego nie powinien? Jak sama nazwa wskazuje, opiekun powininen opiekować się serwerem, wysłuchiwać opinii społeczności, dbać o stan serwera, zgłaszać zauważone błędy, dawać przykład swoim zachowaniem, starannie wypełniać swoje obowiązki, godnie reprezentować serwer oraz sieć. Opiekun nie powinien używać swojego tytułu dla własnych korzyści Jakie masz plany na rozwój serwera po otrzymaniu rangi? Dodanie nowych map, zmiany w regulaminie, zwiększenie limitu hazardu, organizowanie konkursów. Czy masz doświadczenie w byciu Opiekunem Serwera? Nie, nigdy nie byłem opiekunen serwera. Byłem jednak redaktorem i coś już wiem na temat moderowania tematów. Dlaczego akurat Ty? Jestem konsekwentny, bezstronny, komunikatywny, aktywny, pomocny, sprawiedliwy. Posiadam dobry kontakt ze społecznością serwera. Chcę się rozwijać. Posiadam kulturę osobistą. Miejsce na 5 reklam sieci: - REKLAMA 1 - REKLAMA 2 - REKLAMA 3 - REKLAMA 4 - REKLAMA 5 (oczekuje na zatwierdzenie) Edytowane 30 Kwietnia 2022 przez łajcioor Rimuru , Czochr4k i Kubunia 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stały bywalec Kubunia Opublikowano 29 Kwietnia 2022 Stały bywalec Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2022 (edytowane) Moim zdaniem przedszkolak @ łajcioorAWP NS+BH zasługuje na te stanowisko, jest wręcz osoba idelana na te stanowisko oraz jest godny polecenia. +wiek +staż +aktywność +kultura Na TAK! Edytowane 29 Kwietnia 2022 przez Kubunia Czochr4k i łajcioor 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Opiekun Discord Rimuru Opublikowano 29 Kwietnia 2022 Opiekun Discord Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2022 (edytowane) Jest git Na pewno będzie lepszy niż kubunia Edytowane 29 Kwietnia 2022 przez Sassan Czochr4k , Kubunia i łajcioor 1 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wyróżniony Czochr4k Opublikowano 29 Kwietnia 2022 Wyróżniony Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2022 (edytowane) Przedszkolak@ łajcioorAWP NS+BH jest dobrym kandydatem na owe stanowisko +wiek +staż +GT robi wrażenie +aktualnie dobry admin +jest już starszakiem Edytowane 29 Kwietnia 2022 przez Czochr4k Poprawa łajcioor 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Admin AWP NS+BH xNekus AWP NS+BH Opublikowano 29 Kwietnia 2022 Admin AWP NS+BH Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2022 Młodziak @ łajcioorAWP NS+BH jest masnym kandydatem na ta oto rangę: +staż +GT +dobry z niego admin +aktywność na forum Na TAK! Czochr4k i łajcioor 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Weteran yeees Opublikowano 29 Kwietnia 2022 Weteran Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2022 W mojej opinii, Koleżanka @ łajcioorAWP NS+BH jak najbardziej zasługuje na rangę "Opiekun" + staż + aktywność + osobowość + admin gituwa + a przede wszystkim KULTURKA W skórcie: JESTEM NA TAK łajcioor 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Admin AWP NS+BH Buhcer AWP NS+BH Opublikowano 29 Kwietnia 2022 Admin AWP NS+BH Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2022 (edytowane) Blancior aka @ łajcioorAWP NS+BH to dobry zawodnik +Aktywność na serwerze jak i na forum +Staż +Kulturka +Chęć rozwijania serwera Można dać mu szanse Na Tak! Edytowane 29 Kwietnia 2022 przez Buher167 łajcioor i Dizzzy 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Donator kiku Opublikowano 29 Kwietnia 2022 Donator Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2022 (edytowane) Sam chciałem napisać podanie, ale odpuściłem, żebyś podanie napisał ty nie chce się wpychać tym bardziej że masz większy staż na adminie ode mnie. Redaktora miał więc będzie potrafić obsługiwać się działem. Wolne miejsce chęci do pracy Staż całkiem duży Jak będziesz potrzebował pomocy to się odzywaj pomogę jeśli trzeba 😉 Jestem na tak 🙂 Edytowane 29 Kwietnia 2022 przez kiku łajcioor i Dizzzy 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zasłużony Miki Opublikowano 1 Maja 2022 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2022 Jako, że nie ma żadnego opiekuna to dam ci szansę. Zapraszam w wolnej chwili na TS3. Gratulujemy! Twoje podanie zostało przyjęte. Zgłoś się do @ Administrator lub @ Junior Admin w celu nadania rang i ewentualnego opłacenia składki. Z poważaniem, Administracja Cs-Porobieni.pl Dizzzy 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi