U偶ytkownik 饾摀饾攤饾摲饾摯饾摷饾摬饾摼2137 Opublikowano 2 Maja 2022 U偶ytkownik Udost臋pnij Opublikowano 2 Maja 2022 Nick:聽饾搾饾攦饾摢饾摯饾摢饾摣饾摶饾摬 Wiek:聽19 SteamID:聽STEAM_0:0:586719403 Link do GameTracker:聽 Nie Dzia艂a Mi Ta Strona聽 Sta偶 na serwerze:聽Pierwszy Raz Wszed艂em Na Server Okolo 3 Lata Temu Czy dosta艂e艣(a艣) kiedy艣 mute/bana na serwerze?:聽 Tak Muta Na 30 Min聽 Do艣wiadczenie w byciu adminem:聽Posiadam By艂em Raz Tutaj Adminem Ale Zosta艂em Wydalony Bo Mia艂em Ma艂膮 Aktywno艣c I Teraz B臋d臋 Napewno Wiecej Bo Wakacje ITP Znajomo艣膰 SMX (komend admina)聽[w skali 1/5]:聽 3 Obowi膮zkowa sk艂adka聽co miesi膮c (10z艂):聽 Moge Placi膰 聽 O艣wiadczasz znajomo艣膰 Regulamin贸w?:聽Tak Posiadasz sprawny mikrofon?:聽 Tak Mutacja [TAK/NIE]:聽Tak Dlaczego w艂a艣nie ty: M贸j Starz Na Serverach Jest Bardzo Du偶y. Jestem Osob膮 Charaktern膮, Charyzmatyczn膮 Ktora Nie Boi Sie Wyzwa艅, Wyrazi膰 Swojego Zdania. Ostatnio Sp臋dzam Du偶o Czasu Na Komputerze Co B臋dzie Pozwalalo 呕e B臋d臋 M贸g艂 Sie Skupi膰 Na Administrowaniu聽 Servera聽聽 Kilka s艂贸w od siebie:聽Jestem Dzie艅 W Dzie艅 Na Servie Od 15 Dni Po Okolo 6H I Og贸lnie Za Duza Jest Patola Na Servie Kazdy Sie Wyzywa I Chcia艂bym Zrobi膰 Cos Zeby Nie Bylo Patoli Miejsce na 5 AUTORSKICH reklam naszej sieci:聽 -聽https://www.valkiria.com.pl/index.php?/topic/8489--/ -聽https://forum.arenaskilla.pl/topic/21046--/ - Jest Napisane Ze W Ci膮gu 72H Mi Zweryfikuj膮 Konto - Jest Napisane Ze W Ci膮gu 72H Mi Zweryfikuj膮 Konto -聽Jest Napisane Ze W Ci膮gu 72H Mi Zweryfikuj膮 Konto Nie Dzia艂a Mi Link Do Panelu Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach Wi臋cej opcji udost臋pniania...
Sta艂y bywalec 聽kuktas Opublikowano 3 Maja 2022 Sta艂y bywalec Udost臋pnij Opublikowano 3 Maja 2022 (edytowane) Podanie niekompletne. 聽 Twoje podanie zosta艂o odrzucone. Przyk艂adowe powody odrzucenia podania:聽 - Nie spe艂nia艂e艣/a艣 wszystkich wymaga艅聽 - Posiada艂e艣/a艣 warna na koncie w trakcie pisania podania - Wypowiedzia艂e艣/a艣 sie pod swoim podaniem - Od ostatniego podania nie min臋艂o 7 dni - Osoba rozpatruj膮ca podanie zdecydowa艂a, 偶e na ten moment nie potrzebujemy wi臋cej os贸b na tej randze.聽 Je偶eli nie zgadzasz si臋 z decyzj膮 osoby sprawdzaj膮cej,聽zg艂o艣 post, a administracja rozpatrzy podanie ponownie.聽 聽 Z powa偶aniem, Administracja Cs-Porobieni.pl Edytowane 3 Maja 2022 przez kuktas Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach Wi臋cej opcji udost臋pniania...
Rekomendowane odpowiedzi