Stały bywalec Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Adaś Opublikowano 7 Maja 2022 Stały bywalec Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2022 Imię Adam Wiek 18 Ile czasu dziennie możesz poświęcić na forum? Myślę że w czasie wolnym to jakoś 5/7 h a w czasie szkoły 2/3 w zależności ile będę miał do zrobienia na kolejny dzień. Co chcesz zmienić jako Junior Moderator? Myślę, że jak narazie administracja za przeproszeniem zajebiście sobie radzi z modernizacją forum jak i błędami które mogą występować więc jeśli przyszło by mi coś do głowy w sprawie zmian na forum to konsultował bym to z wyższymi. W czym możesz pomóc jako Junior Moderator? Jako JM dużo co prawda nie można ale, z pewnością zajął bym się zbędnymi otwartymi tematami i czuwaniem nad ludźmi aby nie było zbędnego spamu na cb bądź przekierowywać nowe osoby które zgubiły by się działami, bo z własnego doświadczenia wiem że, często zdarzają się takie sytuacje. Czy masz doświadczenie w roli Moderatora? W roli JM jak i Moderatora mam doświadczenie ze względu że miałem okazję urzędować na obu tych rangach przez około dobre 5 miesięcy. Jestem też częściej na forum niż w csie, bo jakoś przeglądanie forum daje mi więcej rozrywki i dobrych wspomnień. Dlaczego właśnie Ty? Myślę, że w czasach gdy miałem JM jak i M ludzie dażyli mnie sympatią i poszanowaniem ponieważ jestem osobą totalnie bezkonfliktową i często ustępuje w pewnych sprawach zamiast postawić na swoim co jest minusową cechą. Dla nowych użytkowników zawsze podchodziłem z dobrym humorem i cierpliwością i mimo, że czasem zdarzały się gorsze dni, nie przenosiłem ich w stronę użytkowników i nie zrażałem ich do forum. Na sieci też siedzę już prawie 3 lata mimo iż konto założone mam dopiero od 2k20 to na tsie pojawiałem się już we wrześniu 2k19. Twój staż na sieci: 2 lata z hakiem. Miejsce na 7 reklam sieci: - Reklama - Reklama - Reklama - Reklama - Reklama - Reklama - Reklama vesik , Neekeri , Majcia<3 i 7 innych 4 6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S1MPLE Opublikowano 8 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2022 Jestem na Tak. Adaś miał już rangi administracyjne na forum, potrafi poruszać sie w SB, dogaduje się zarówno z graczami jak i z administracją , na plus tez jest doswiadczenie jakie adas posiada oraz wiek. Myślę ze można dać adasiowi szanse na tej randze B) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zasłużony Miki Opublikowano 20 Maja 2022 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2022 Bardzo się cieszę, że wróciłeś ale to nie jest czas na ciebie. W niedalekiej przyszłości znów otworzymy rekrutacje to będziesz miał okazje pokazać, że ci zależy. Twoje podanie zostało odrzucone. Przykładowe powody odrzucenia podania: - Nie spełniałeś/aś wszystkich wymagań - Posiadałeś/aś warna na koncie w trakcie pisania podania - Wypowiedziałeś/aś sie pod swoim podaniem - Od ostatniego podania nie minęło 7 dni - Osoba rozpatrująca podanie zdecydowała, że na ten moment nie potrzebujemy więcej osób na tej randze. Jeżeli nie zgadzasz się z decyzją osoby sprawdzającej, zgłoś post, a administracja rozpatrzy podanie ponownie. Z poważaniem, Administracja Cs-Porobieni.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi