Skocz do zawartości
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

[Odrzucone][Junior Moderator] Adaś [Kłebrzyca]

Adaś

Rekomendowane odpowiedzi

• Stały bywalec
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Imię

Adam

18

Ile czasu dziennie możesz poświęcić na forum?

Myślę że w czasie wolnym to jakoś 5/7 h a w czasie szkoły 2/3 w zależności ile będę miał do zrobienia na kolejny dzień.

Co chcesz zmienić jako Junior Moderator?

Myślę, że jak narazie administracja za przeproszeniem zajebiście sobie radzi z modernizacją forum jak i błędami które mogą występować więc jeśli przyszło by mi coś do głowy w sprawie zmian na forum to konsultował bym to z wyższymi.

W czym możesz pomóc jako Junior Moderator?

Jako JM dużo co prawda nie można ale, z pewnością zajął bym się zbędnymi otwartymi tematami i czuwaniem nad ludźmi aby nie było zbędnego spamu na cb bądź przekierowywać nowe osoby które zgubiły by się działami, bo z własnego doświadczenia wiem

że, często zdarzają się takie sytuacje.

Czy masz doświadczenie w roli Moderatora?

W roli JM jak i Moderatora mam doświadczenie ze względu że miałem okazję urzędować na obu tych rangach przez około dobre 5 miesięcy. Jestem też częściej na forum niż w csie, bo jakoś przeglądanie forum daje mi więcej rozrywki i dobrych wspomnień.

Dlaczego właśnie Ty?

Myślę, że w czasach gdy miałem JM jak i M ludzie dażyli mnie sympatią i poszanowaniem ponieważ jestem osobą totalnie bezkonfliktową i często ustępuje w pewnych sprawach zamiast postawić na swoim co jest minusową cechą. Dla nowych użytkowników 

zawsze podchodziłem z dobrym humorem i cierpliwością i mimo, że czasem zdarzały się gorsze dni, nie przenosiłem ich w stronę użytkowników i nie zrażałem ich do forum. Na sieci też siedzę już prawie 3 lata mimo iż konto założone mam dopiero od 2k20 to 

na tsie pojawiałem się już we wrześniu 2k19.

Twój staż na sieci:

2 lata z hakiem.

Miejsce na 7 reklam sieci:

Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama

Jestem na Tak. Adaś miał już rangi administracyjne na forum, potrafi poruszać sie w SB, dogaduje się zarówno z graczami jak i  z administracją , na plus tez jest doswiadczenie jakie adas posiada oraz wiek.

Myślę ze można dać adasiowi szanse na tej randze B)

• 2 tygodnie później...
  • Zasłużony

Bardzo się cieszę, że wróciłeś ale to nie jest czas na ciebie. W niedalekiej przyszłości znów otworzymy rekrutacje to będziesz miał okazje pokazać, że ci zależy. 

Twoje podanie zostało odrzucone. Przykładowe powody odrzucenia podania: 
- Nie spełniałeś/aś wszystkich wymagań 
- Posiadałeś/aś warna na koncie w trakcie pisania podania
- Wypowiedziałeś/aś sie pod swoim podaniem
- Od ostatniego podania nie minęło 7 dni
- Osoba rozpatrująca podanie zdecydowała, że na ten moment nie potrzebujemy więcej osób na tej randze. 
Jeżeli nie zgadzasz się z decyzją osoby sprawdzającej, zgłoś post, a administracja rozpatrzy podanie ponownie. 

podanieodrzucone.png

Z poważaniem,

Administracja Cs-Porobieni.pl

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...