Administrator VerSUS Opublikowano 13 Maja 2022 Administrator Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2022 (edytowane) Imię Damian Wiek 18 Profil Steam STEAM Staż na sieci 3-4 lata Aktywność na serwerze GT Ile czasu spędzasz na forum, TS3 i/lub Discord sieci 5/6h Jakie obowiązki - Twoim zdaniem - musi wypełniać Opiekun Serwera? Odpowiada za wszystko co robi administracja serwera czuwa nad swoim działem na forum, a także zajmuje się sprawami serwera takimi jak np: strefy, konkursy, propozycje. Co Opiekun Serwera powinien robić, a czego nie powinien? Powinien być neutralny w sprawach serwerowych, nie odwalać tak zwanego "kolesiostwa", powinien być otwarty na propozycję graczy, a także powinien zajmować się i odświeżać swój dział na forum (listę administracji, regulamin itp.) Jakie masz plany na rozwój serwera po otrzymaniu rangi? Mam sporo planów lecz nie chce wszystkiego zdradzać, ale z takich rzeczy to chce organizować więcej konkursów na serwerze, chce opłacać składkę dla 1/2 najaktywniejszych adminów (oczywiście w zależności ilu adminów będzie). Tak jak pisałem mam jeszcze inne rzeczy w planach, ale nie chcę wszystkiego jeszcze pisać. Czy masz doświadczenie w byciu Opiekunem Serwera? Posiadam Dlaczego akurat Ty? Serwer nie ma Opiekuna, a od jakiegoś czasu widać, że potrzebuję żeby Opiekun zajął się regulaminem a także administracją. Jestem pracowity, aktywny na naszych komunikatorach głosowych jak i na forum, jestem również szczery czyli jak mi się coś nie podoba to nie ukrywam, że jest wszystko dobrze tylko próbuje dojść do porozumienia, jestem również pomysłowym tak jak pisałem wyżej mam dużo pomysłów co można byłoby wprowadzić na ten serwer, a nie jest jeszcze wprowadzone jak i również samodzielny nikt nie będzie musiał mi tłumaczyć za co jestem odpowiedzialny i co mam robić. Edytowane 13 Maja 2022 przez Majcia<3 Losarence , Prankster , vesik i 3 innych 5 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zasłużony LolieZ Opublikowano 13 Maja 2022 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2022 +wiek +aktywność +dostępność użytkownika znamy się trochę czasu i myślę, że jak najbardziej można mu dać szansę 🙂 ForPerfecT, 13 Maja 2022 Wypowiedź pod podaniem musi się składać z własnego i szczerego zdania o graczu,jakiegokolwiek argumentu i krótkiego podsumowania, dlaczego myślimy tak, a nie inaczej. VerSUS 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stały bywalec WujoReaper Opublikowano 13 Maja 2022 Stały bywalec Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2022 +staż +aktywność +wiek znam typa ogarnia ziomek był już opiekunem jak najbardziej się nada na to stanowisko ForPerfecT, 13 Maja 2022 Wypowiedź pod podaniem musi się składać z własnego i szczerego zdania o graczu,jakiegokolwiek argumentu i krótkiego podsumowania, dlaczego myślimy tak, a nie inaczej. VerSUS 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stały bywalec Prankster Opublikowano 13 Maja 2022 Stały bywalec Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2022 Jestem na OGROMNE TAK! +Staż +Wiek +Doświadczenie +Aktywność VerSUS już był opiekunem i serwer dzięki temu stał się aktywniejszy. Bardzo dobrze administracja była kontrolowana przez niego. Same plusy+ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Redaktor Flxshbxck_ Opublikowano 13 Maja 2022 Redaktor Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2022 +aktywnosc +wiek +doswiadczenie Moim zdaniem versus jest idealnym kandydatem na opiekuna, poniewaz aktualnie nie ma zadnego opiekuna oraz potrafi skorygowac bledy serwera oraz ma bardzo fajne pomysly. Jestem na TAK 🙂 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Weteran Losarence Opublikowano 13 Maja 2022 Weteran Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2022 (edytowane) +aktywność +wiek +doświadczenie +estetyczne podanie Znam się od dłuższego czasu z @ VerSUS DR i moim zdaniem zasługuję na tą rangę ponieważ stara się jak może, nie ma opiekuna więc idealnie będzie nadawał się do tej funkcji. Jestem na TAK Edytowane 13 Maja 2022 przez Losarence Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stały bywalec kuktas Opublikowano 13 Maja 2022 Stały bywalec Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2022 +aktywność +wiek +doświadczenie +staż Powiem tak @ VerSUS DRjest osobą która pomogła mi postawić dr na nogi i jak najbardziej zasługuje na to stanowisko. jestem jak najbardziej na TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Weteran vesik Opublikowano 13 Maja 2022 Weteran Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2022 +aktywność +doświadczenie +staż Plusy można wymieniać i wymieniać. Znam cię dosyć długo i myślę że jesteś dobrym kandydatem na te stanowisko . Jestem na TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ukryty we mgle adixx Opublikowano 14 Maja 2022 Ukryty we mgle Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2022 Jako że panuje chaos na DRce i potrzebuje pomocy zostajesz przyjęty razem z @ DARWIN DR na okres próbny, oczekuje większego zaangażowania z obu stron. Gratulujemy! Twoje podanie zostało przyjęte. Zgłoś się do @ Administrator lub @ Junior Admin w celu nadania rang i ewentualnego opłacenia składki. Z poważaniem, Administracja Cs-Porobieni.pl kuktas i Prankster 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi