Weteran Nappy Opublikowano 13 Maja 2022 Weteran Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2022 Nick: Nappy Wiek: 16 SteamID: STEAM_0:1:447007477 Link do GameTracker: https://www.gametracker.com/player/nappy/51.83.214.203:27015/ Staż na serwerze: Ponad rok Czy dostałeś(aś) kiedyś mute/bana na serwerze?: kiedyś się zdarzyło Doświadczenie w byciu adminem: Posiadam Znajomość SMX (komend admina) [w skali 1/5]: 3 Obowiązkowa składka co miesiąc (10zł): Ok Oświadczasz znajomość Regulaminów?: Tak Posiadasz sprawny mikrofon?: Tak Mutacja [TAK/NIE]: Tak Dlaczego właśnie Ty: Staram się być pomocny na serwerze i mam nadzieje że mogę to dalej robić na funkcji admina. Kilka słów od siebie: Cześć jestem Jakub mam 16lat lubię grać w gry jak pewnie większość z was tutaj. Miejsce na 5 AUTORSKICH reklam naszej sieci: - 1 Cytat -2 -3 -4 -5 PszemoO , Marek流魔 , Leo i 1 inny 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
V.I.P Leo Opublikowano 13 Maja 2022 V.I.P Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2022 (edytowane) Cześć Jakub ja też lubię grać w gry Znam nappiego odkąd zaczął grać na sieci, był sumiennym adminem ffa, a później multi, zawsze idzie na specta jak ma podejrzenie, nawet teraz spectuj ludzi gdy nie ma admina i daje nam info, nie tylko że typ jest podejrzany, ale że jest odpalony, jedynym minusem jest aktywność Jestem na TAK Edytowane 13 Maja 2022 przez Leo Nappy 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stały bywalec MI3KO4AJ Opublikowano 13 Maja 2022 Stały bywalec Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2022 Jak najbardziej na TAK. Doświadczony , aktywny i pomocny gracz zawsze przyda w szeregach administracji. Udziela się na u@ i doskonale wie jak gra czysty a jak odpalony gracz . Nappy 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sponsor sajek Opublikowano 13 Maja 2022 Sponsor Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2022 Aktualnie Jakub jest dobrym człowiekiem, aktywnym i pomocnym. + aktywność + doświadczenie + forum Jestem na TAK Nappy 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Legenda SorryIWin Opublikowano 15 Maja 2022 Legenda Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2022 (edytowane) Znam Cię już trochę czasu i jesteś osobą, która potrafi wprowadzić na serwer bardzo miłą i przyjemną atmosferę. Poza tym masz już doświadczenie w roli admina i sprawowałeś się w niej bardzo dobrze. Gratulujemy! Twoje podanie zostało przyjęte. Zgłoś się do @ Administrator lub @ Junior Admin w celu nadania rang i ewentualnego opłacenia składki. Z poważaniem, Administracja Cs-Porobieni.pl Edytowane 15 Maja 2022 przez SorryIWin Nappy 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi