Stały bywalec MI3KO4AJ Opublikowano 8 Czerwca 2022 Stały bywalec Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2022 Rodzaj grafiki (np. awatar):awatar Tematyka (np. Dragon Ball): taki jak perfecta Wymiary (Znajdziesz tutaj) : taki jak perfecta Napis (np. Nick): MI3KO4AJ *Dodatkowy napis (np. Admin): Kolory (np. ciemne, jasne): kolor czcionki - czerowny *Wymagany obrazek: (render, link): Fuksoova 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przyjaciel Sieci BIGFLESH Opublikowano 8 Czerwca 2022 Przyjaciel Sieci Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2022 (edytowane) NIE ZAMYKAĆ TEMATU, MIMO TEGO ŻE ZOSTAŁ SPĘŁNIONY PUNKT REGULAMINU Edytowane 8 Czerwca 2022 przez BIGFLESH Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobieta Fuksoova Opublikowano 10 Czerwca 2022 Kobieta Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2022 @ MI3KO4AJ Jest szansa, że te rozmiary nie wejdą, ale już o mniejsze trudno, bo pixeloza sry Najwyżej na pamiątkę zostanie lub na sygnaturze XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przyjaciel Sieci BIGFLESH Opublikowano 10 Czerwca 2022 Przyjaciel Sieci Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2022 Ten temat został zamknięty. Prawdopodobnie został on przedawniony, wyjaśniony lub łamał zasady panujące na forum. Jeżeli się z tym nie zgadzasz - zgłoś post, a administracja rozpatrzy go ponownie. Z poważaniem, Administracja Cs-Porobieni.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi