Stały bywalec Adaś Opublikowano 12 Czerwca 2022 Stały bywalec Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2022 Imię: Adam Wiek: 18 Twój staż na forum: 2 lata z hakiem Oświadczasz znajomość regulaminu forum?: Jasne, że tak Ile czasu dziennie jesteś w stanie realnie poświęcić na forum: Realnie 4/5 h w zależności od roboty. Czy masz jakiekolwiek doświadczenie w roli moderatora?: W roli Junior Moderatora jak i Moderatora mam doświadczenie, chociażby dlatego, że miałem przyjemność urzędować na owych rangach jakoś +- pół roku. Dlaczego właśnie Ciebie powinniśmy wybrać?: Generalnie jestem osobą totalnie bezkonfliktową. Osoby które już znały mnie wcześniej wiedzą, że do powierzonych mi obowiązków przykładam się z bardzo dużą dokładnością. Moderatorem byłem, więc wiem co i jak śmiga w działach. Będąc na JM rok temu zamiast wygryzać kolegę z konkurencji razem współpracowaliśmy, a więc nie brakuje mi także podstawowych cech, na które warto zwrócić uwagę na tej randze. Dizzzy , Mate , STAWIK i 2 innych 1 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Global Moderator Dizzzy Opublikowano 12 Czerwca 2022 Global Moderator Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2022 Jestem na Tak, porzadny chłop , idealnie pasuje do Junior Moderatora! Adaś 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stały bywalec MI3KO4AJ Opublikowano 12 Czerwca 2022 Stały bywalec Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2022 Pewnie że na tak . Doświadczony i obeznany w forum osobnik . Jest praktycznie cały czas na ts (nie licząc ostatniego urlopu) . Sumienny chłopak który obowiązki wykazuje należycie . Adaś 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zbanowany ForPerfecT Opublikowano 18 Czerwca 2022 Zbanowany Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2022 Po rozmowach w administracji uznaliśmy, że miałbyś szansę na to stanowisko gdybyś wykazał się większą aktywnością i zaangażowaniem w życie forum. Na ten moment niestety musieliśmy wybrać kogoś kto starał się bardziej. Powodzenia w następnej rekrutacji. Twoje podanie zostało odrzucone. Przykładowe powody odrzucenia podania: - Nie spełniałeś/aś wszystkich wymagań - Posiadałeś/aś warna na koncie w trakcie pisania podania - Wypowiedziałeś/aś sie pod swoim podaniem - Od ostatniego podania nie minęło 7 dni - Osoba rozpatrująca podanie zdecydowała, że na ten moment nie potrzebujemy więcej osób na tej randze. Jeżeli nie zgadzasz się z decyzją osoby sprawdzającej, zgłoś post, a administracja rozpatrzy podanie ponownie. Z poważaniem, Administracja Cs-Porobieni.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi