Weteran Ysen0M Opublikowano 12 Czerwca 2022 Weteran Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2022 Nick: Ysen0M Wiek: 18 SteamID: STEAM_1:1:655079186 Link do GameTracker: GT Ysen0M | Reszta GT na których grałem gdzie są nabite godzinki Staż na serwerze: 29.09.2019 ~ 3 lata (z małą przerwą). Czy dostałeś(aś) kiedyś mute/bana na serwerze?: Mute raz się zdarzyło w ostatnim czasie. Ban kiedyś również. Doświadczenie w byciu adminem: Pierwsza przygoda jako admin była w CS 1.6 oraz 2 razy jako admin FFA #1 OM na porobionych. Obowiązkowa składka co miesiąc (10zł): Tak. Oświadczasz znajomość regulaminów?: Oświadczam. Posiadasz sprawny mikrofon?: Posiadany. Mutacja [TAK/NIE]: Tak. Dlaczego właśnie Ty?: Jestem aktywny, a takiej osoby raczej potrzebujecie w składzie. Łatwo poznaje cheaty co raczej widać po Zgłoś cheatera /u@. Doświadczenie tutaj raczej też jest w grze. Każdą u@ zawsze brałem pod uwage jako admin i obserowałem gracza. Kilka słów od siebie: Cześć, nazywam się Bartek "ffa player 24/7", niektórzy tak sądza ale zawsze wieczorkiem lecę na półtorej godziny na basenik, aby sie po całym dniu zregenerować. Mam nadzieje, że będę mógł znowu odholowywać tych cheaterów którzy pojawiają się na serwerze. Pozdrawiam Nappy , R3E , Neekeri i 4 innych 3 2 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stały bywalec MI3KO4AJ Opublikowano 12 Czerwca 2022 Stały bywalec Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2022 (edytowane) Na tak . Doświadczony ,aktywny. Praktycznie codziennie otrzymuje od niego zgłoszenia o odpalonych graczach i praktycznie w 100% trafne. Biorąc pod uwage aktywność adminów z ffa to jest to idealny kandydat na te posadę . Edytowane 12 Czerwca 2022 przez MI3KO4AJ Texsass , Morgoo , R3E i 2 innych 1 1 1 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wyróżniony Texsass Opublikowano 12 Czerwca 2022 Wyróżniony Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2022 (edytowane) Quckly jest miły i sympatyczny ma super charakter oraz jest aktywny,bardzo często jego przypuszczenia co do cheatera sie zgadzaja.Takiego admina potrzeba. +aktywność +doświadczenie +wiek Jestem na TAK Edytowane 13 Czerwca 2022 przez Texsass Ysen0M i R3E 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sponsor sajek Opublikowano 12 Czerwca 2022 Sponsor Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2022 Miły, sympatyczny, czasem spocony gościu. +aktywność +pomocny +forum Jestem na TAK R3E , Ysen0M , Texsass i 1 inny 1 1 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Użytkownik zaksa xD Opublikowano 13 Czerwca 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2022 Duża aktywność, nie wpada w konflikty, dość spokojny, na tak. Texsass , R3E , Ysen0M i 1 inny 1 1 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zasłużony Morgoo Opublikowano 13 Czerwca 2022 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2022 Aktywność na serwerze - Tak Forum - Tak Doświadczenie - +/- Kultura - Nie Jestem na NIE Kompletnie nie widzę cię w roli Administratora . STAWIK , Ysen0M , kiku i 3 innych 1 1 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Legenda SorryIWin Opublikowano 14 Czerwca 2022 Legenda Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2022 (edytowane) Często zgłaszasz mi podejrzane osoby na priv albo u@. Twoje gt jest bardzo dobre, a co najważniejsze masz doświadczenie w tej roli. Gratulujemy! Twoje podanie zostało przyjęte. Zgłoś się do @ Administrator lub @ Junior Admin w celu nadania rang i ewentualnego opłacenia składki. Z poważaniem, Administracja Cs-Porobieni.pl Edytowane 14 Czerwca 2022 przez SorryIWin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi