Skocz do zawartości
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

[Odrzucone][Junior Moderator] SorryIWin

SorryIWin

Rekomendowane odpowiedzi

• Legenda

Imię: Adam
Twój staż na forum: 
Ponad rok
Oświadczasz znajomość regulaminu forum?: Oczywiście
Ile czasu dziennie jesteś w stanie realnie poświęcić na forum: 
Myślę, że 3-4h na spokojnie.
Czy masz jakiekolwiek doświadczenie w roli moderatora?: Moderuje cały dział FFA1 na forum i nie sprawia mi to problemów.
Dlaczego właśnie Ciebie powinniśmy wybrać?: Jestem osobą, która zawsze stara się dojść do porozumienia z ludźmi w taki sposób, aby każda ze stron była zadowolona. Współpracowanie z innymi nie sprawia mi najmniejszych kłopotów.

Jeżeli coś zaczynam, to za wszelką cenę przykładam się do tego, aby wypadło jak najlepiej, czego przykładem jest, chociażby turniej 5vs5. Swój wolny czas chciałbym poświęcić na pomoc w rozwijaniu forum, a co za tym idzie sieci.

• Donator

Odkąd jesteś na jakichkolwiek rangach sumiennie wypełniasz swoje obowiązki, jesteś osobą bezkonfliktową zawsze można z Tobą coś załatwić, dogadać, nie stawiasz wszystkiego swoim tylko starasz się zawsze znaleźć kompromis. Uważam, że jeśli dostałbyś szansę na junior modzie wykorzystałbyś ją w 100%. Oczywiście jestem na TAK.

• Stały bywalec

Kategorycznie na NIE . Tak naprawdę brak doświadczenia , Nie umiesz dojść do porozumienia z innymi ludźmi - skarga w której stanełeś po stronę swoich kolegów mimo jednoznacznych dowodów .Zignorowałeś ją po całości będąc szczerym. Groziłeś mi degradacją za składanie kolejnej skargi na twoich kolegów mimo że w regulaminie jest że mamy zgłaszać takie incydenty do opiekuna .Robisz wszystko najlepiej jak możesz ? - ostatni turniej w którym nie było map mimo że były w puli map podanych w informacjach o turnieju  . Ponadto demko które załączę poniżej pokaże twoje zachowanie na serwerze . Po słowach morgo "tylko upośledzony" odpowiedziałeś - "tak myślałem". 0 reakcji ,czemu ? bo to twój kolega . To jest ten opiekun starający się o jm? -śmieszne. Tak naprawdę 0 wkładu własnego w rozwój serwera. 

https://easyupload.io/74bzzp runda - 1,3,8,10,12,14 - zachowanie opiekuna w stosunku do kolegów jest co najmniej żałosna  

Radze też przemyśleć czy taka osoba powinna dzierżyć stanowiska opiekuna serwera 

Edytowane przez MI3KO4AJ

• Zbanowany

To co działo się ostatnio wokół Twojej osoby nie mogło odbić się bez echa. Do aktualnej ekipy szukamy osób bezkonfliktowych i bezstronnych.

Tym razem to Versus dostanie szansę ale mam nadzieję, że będziesz dalej brnął do tego by otrzymać szansę na tej randze.

Twoje podanie zostało odrzucone. Przykładowe powody odrzucenia podania: 
- Nie spełniałeś/aś wszystkich wymagań 
- Posiadałeś/aś warna na koncie w trakcie pisania podania
- Wypowiedziałeś/aś sie pod swoim podaniem
- Od ostatniego podania nie minęło 7 dni
- Osoba rozpatrująca podanie zdecydowała, że na ten moment nie potrzebujemy więcej osób na tej randze. 
Jeżeli nie zgadzasz się z decyzją osoby sprawdzającej, zgłoś post, a administracja rozpatrzy podanie ponownie. 

podanieodrzucone.png

Z poważaniem,

Administracja Cs-Porobieni.pl

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...