Skocz do zawartości
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konkurs na wakacje

Rekomendowane odpowiedzi

• Legenda

Siemanko!
Z racji, że wakacje są coraz bliżej, postanowiłem, że zorganizuję konkurs na SVIP-a/VIP-a/opłacenie składki admina.
Musicie tylko napisać pod postem, dlaczego wybraliście FFA1 spośród wszystkich serwerów oraz czy jest osoba, która namówiła was do gry.
Losowanie odbędzie się we wtorek 21.06.2022 i tego samego dnia zostaną ogłoszone wyniki.
Do wygrania:
-SVIP na 31 dni/ opłacenie składki na dwa miesiące
-VIP na 31 dni/ opłacenie składki na miesiąc

Powodzenia!

@ Admin Only MirageFFA @Od3Mluz.png Użytkownik @ Kobieta@  Zasłużony

Edytowane przez SorryIWin

• Weteran

Kiedyś grałem na tej sieci, ale ogólnie byłem adminem kilka lat gdzieś indziej, sieć padła, przeniosłem się tu na stale bo jakoś ją dobrze wspominałem.

Czemu #1? - bo #1 xd jak widzę listę to odruchowo wbiłem na pierwszy z Mirkiem i tam zostałem.

• Zasłużony

Do gry na FFA1 zmusiła mnie sytuacja na forum, w sensie FFA3 mi zajebali no i gdzieś grać musiałem, więc w sumie do gry tam mnie zachęcił @  beken usuwając najlepsze ffa w historii 

• Zasłużony

Wbiłem raz pierwszy jakoś  w 2017/2018. A na stałe w 2019 roku dołączyłem.Mentos zachęcił mnie do tego .Teraz mniej gram.Bo z moją rodziną więcej czasu spędzam @   kaSzu@   nogal@  Majcia<3@  Alexandra

Edytowane przez Neekeri

• Ban na podania

Pierwszy raz na serwer wbiłem jeszcze na starym koncie gdzieś tak w 2019/2020. Niestety konto zostało zablokowane i przestałem grać na dłuższy czas w csa. Jednak postanowiłem powrócić do gierki i co pierw zrobiłem to zacząłem szukać serwera, na którym bym sobie pograł i właśnie przypomniałem sobie o:OM#1 i tak jakoś zostało.

• Użytkownik
W dniu 18.06.2022 o 17:47, SorryIWin napisał:

Siemanko!
Z racji, że wakacje są coraz bliżej, postanowiłem, że zorganizuję konkurs na SVIP-a/VIP-a/opłacenie składki admina.
Musicie tylko napisać pod postem, dlaczego wybraliście FFA1 spośród wszystkich serwerów oraz czy jest osoba, która namówiła was do gry.
Losowanie odbędzie się we wtorek 21.06.2022 i tego samego dnia zostaną ogłoszone wyniki.
Do wygrania:
-SVIP na 31 dni/ opłacenie składki na dwa miesiące
-VIP na 31 dni/ opłacenie składki na miesiąc

Powodzenia!

@ Admin Only MirageFFA @Od3Mluz.png Użytkownik @ Kobieta@  Zasłużony

No do gry na FFA1 wciągnęli mnie moi znajomi, powiedzieli ze to fajny serwer i ze nie muszę się martwic ze ludzie będą mnie wyzywać jak nie umiałam grac, wiedzieli ze administracja na pewno zajmie się takimi osobami. FFA1 wybrałam tez ze względu na mapę jaką jest mirage czyli tak naprawdę jedyna jaka dobrze znam.

• Stały bywalec

Grać na FFA  sam zacząłem, wraz z grupką przyjaciół fajnie się bawiliśmy na FFA#3, FFA#5. 

Na FFA#3 grałem głównie dlatego że na FFA#1 było za dużo ludzi a na tam ten moment mój komputer nie wyciągał 60 fps-ów.

Razem z jedenastką, mymkiem, kaszem, majcią i wieloma osobami mieliśmy na tych serwerach admina. Mymek miał opiekuna przez jakiś czas, bardzo miło wspominam tam te czasy. Teraz gram na FFA#1 bo mam lepszy komputer i chęci do gry z większą ilością osób. Nigdy nie zapomne o FFA#5 i FFA#3. Na pewno w przyszłości będę chciał spróbować admina jeszcze raz, jak za starych dobrych czasów.

Kocham was wszystkich małpki moje <3.

Edytowane przez Konewa

• Legenda

@  legatFFA SVIP na 31 dni/ opłacenie składki na dwa miesiące

@  nogalVIP na 31 dni

Gratuluję i dziękuję każdemu za udział!

Po odbiór nagrody musicie się zgłosić tutaj: KLIK i macie na to maksymalnie 14 dni!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...