Winner BEEadad Opublikowano 22 Czerwca 2022 Winner Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2022 Nick: BEEadad Wiek: 17 Staż na serwerze: Około 3 lata. Ogólne doświadczenie w byciu adminem: Posiadałem różne rangi administracyjne na wielu publicznych ts'ach. Znajomość TS3 [1/10]: 7 Ranga o którą się starasz [Helper/New Admin/Admin]: New Admin, lecz jeżeli się dostanę postaram się przyłożyć najbardziej jak potrafię, aby otrzymywać awanse. Oświadczasz znajomość regulaminów: Oświadczam Mutacja [ON/OFF]: ON Mikrofon (weryfikacja na TS3)?: Posiadam Dlaczego właśnie Ty?: Jestem bardzo aktywną oraz ambitną osobą, zawsze staram się robić daną rzecz na 100%. Obsługuję bardzo dobrze teamspeak'a i jestem kreatywny przez co będę mógł dawać nowe pomysły. Kilka słów od siebie: Mam na imię Michał oraz posiadam 17 lat. Moimi hobby jest piłka nożna oraz jazda na rowerze wyczynowym. Lubię poznawać nowe osoby i pomagać słabszym, kiedyś byłem nawet administratorem na serwerze deathrun#1,#2. VerSUS , BIGFLESH , Dizzzy i 1 inny 1 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stały bywalec ZywOo Opublikowano 3 Lipca 2022 Stały bywalec Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2022 (edytowane) Zgłoś się do @ Dokirinibo wyjeżdżam. Gratulujemy! Twoje podanie zostało przyjęte. Zgłoś się do @ Administrator lub @ Junior Admin w celu nadania rang i ewentualnego opłacenia składki. Z poważaniem, Administracja Cs-Porobieni.pl Edytowane 3 Lipca 2022 przez ZywOo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi