Skocz do zawartości
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

[Przyjęte] Podanie na Admina 5V5#1

Monesy

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik

Nick:  Monesy

SteamID: https://steamcommunity.com/profiles/76561199176772102

Link do GameTracker: https://www.gametracker.com/player/m0nesy/54.38.134.6:27015/

Staż na serwerze: grałem na tym serwerze parę miesięcy temu i teraz wróciłem po dłużej przerwie do cska.

Czy dostałeś(aś) kiedyś mute/bana na serwerze?: Nie 

Doświadczenie w byciu adminem: Grałem bardzo długi czas w cs 1.6 miałem tam możliwość bycie opiekunem na serwerze Paintball. Opiekunem byłem przez rok po czym serwer się rozpadł.

Znajomość SMX (komend admina) [w skali 1/5]: Mocne 3

Obowiązkowa składka co miesiąc (10zł): Pewnie że tak

Oświadczasz znajomość regulaminów?: Tak

Posiadasz sprawny mikrofon?: Tak

Mutacja [TAK/NIE]: Tak

Dlaczego właśnie Ty?: Na serwerze jest mało Adminów co świadczy że dużo osób się odpala i psuje frajdę drugiej osobie, dlatego chciałem wam pomóc z utrzymywaniem serwera w pełnym porządku.

Kilka słów od siebie: Jestem Kamil. Od 6 lat mieszkam w Holandii, interesuje się piłka nożna od dzieciństwa, sam też gram w piłkę w amatorskim holenderskim klubie. Z zawodu jestem menadżerem do spraw finansowanych, dokladnie to jeszcze nie bo dalej się go uczę, zostało mi 2 lata. Jestem bardzo spokojną i wyrozumiała osoba, lubię pomagać ludzia w różnych potrzebach jak i ich wysłuchać. 

Edytowane przez Monesy

• Właściciel Sieci

Chłopak ogarnięty, rozmawiałem z nim i myślę, że warto dać mu szansę. Zgłoś się do mnie po admina 🙂

• Właściciel Sieci

Gratulujemy! Twoje podanie zostało przyjęte. Zgłoś się do @ Administrator lub @ Junior Admin w celu nadania rang i ewentualnego opłacenia składki.

podanieprzyjete.png

Z poważaniem,

Administracja Cs-Porobieni.pl

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...