Użytkownik Monesy Opublikowano 2 Lipca 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2022 (edytowane) Nick: Monesy Wiek: 18 SteamID: https://steamcommunity.com/profiles/76561199176772102 Link do GameTracker: https://www.gametracker.com/player/m0nesy/54.38.134.6:27015/ Staż na serwerze: grałem na tym serwerze parę miesięcy temu i teraz wróciłem po dłużej przerwie do cska. Czy dostałeś(aś) kiedyś mute/bana na serwerze?: Nie Doświadczenie w byciu adminem: Grałem bardzo długi czas w cs 1.6 miałem tam możliwość bycie opiekunem na serwerze Paintball. Opiekunem byłem przez rok po czym serwer się rozpadł. Znajomość SMX (komend admina) [w skali 1/5]: Mocne 3 Obowiązkowa składka co miesiąc (10zł): Pewnie że tak Oświadczasz znajomość regulaminów?: Tak Posiadasz sprawny mikrofon?: Tak Mutacja [TAK/NIE]: Tak Dlaczego właśnie Ty?: Na serwerze jest mało Adminów co świadczy że dużo osób się odpala i psuje frajdę drugiej osobie, dlatego chciałem wam pomóc z utrzymywaniem serwera w pełnym porządku. Kilka słów od siebie: Jestem Kamil. Od 6 lat mieszkam w Holandii, interesuje się piłka nożna od dzieciństwa, sam też gram w piłkę w amatorskim holenderskim klubie. Z zawodu jestem menadżerem do spraw finansowanych, dokladnie to jeszcze nie bo dalej się go uczę, zostało mi 2 lata. Jestem bardzo spokojną i wyrozumiała osoba, lubię pomagać ludzia w różnych potrzebach jak i ich wysłuchać. Edytowane 2 Lipca 2022 przez Monesy HOTchomik 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Użytkownik HOTchomik Opublikowano 2 Lipca 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2022 Jak dla mnie podanie jest ok miło by było wiedzieć takiego admina! 😀 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Sieci beken Opublikowano 3 Lipca 2022 Właściciel Sieci Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2022 Chłopak ogarnięty, rozmawiałem z nim i myślę, że warto dać mu szansę. Zgłoś się do mnie po admina 🙂 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Sieci beken Opublikowano 3 Lipca 2022 Właściciel Sieci Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2022 Gratulujemy! Twoje podanie zostało przyjęte. Zgłoś się do @ Administrator lub @ Junior Admin w celu nadania rang i ewentualnego opłacenia składki. Z poważaniem, Administracja Cs-Porobieni.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi