Porobiony Dorian Opublikowano 14 Lipca 2022 Porobiony Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2022 Rodzaj grafiki (np. awatar): Sygnatura Tematyka (np. Dragon Ball): Kobiety - coś podobnego do tej sygnatury co mam teraz. Wymiary (Znajdziesz tutaj) : Tak aby pasowało tutaj na Forum ( nie pamiętam jakie to były wymiary). Napis (np. Nick): Dorian *Dodatkowy napis (np. Admin): -- Kolory (np. ciemne, jasne): Ciemne *Wymagany obrazek: (render, link): Przykładem może być moja sygnatura co mam aktualnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Legenda Jacob Opublikowano 21 Lipca 2022 Legenda Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2022 Siema @ Dorian. Zauważyłem że twój temat nie został rozpatrzony przez grafika więc postanowiłem że zrobię ci może ci się spodobają. Dorian , SorryIWin i Mikinov 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Porobiony Dorian Opublikowano 21 Lipca 2022 Autor Porobiony Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2022 Dzięęęęęęki bratku za sygny podobajo mi się - temat można zamknąć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zbanowany ForPerfecT Opublikowano 21 Lipca 2022 Zbanowany Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2022 Ten temat został zamknięty. Prawdopodobnie został on przedawniony, wyjaśniony lub łamał zasady panujące na forum. Jeżeli się z tym nie zgadzasz - zgłoś post, a administracja rozpatrzy go ponownie. Z poważaniem, Administracja Cs-Porobieni.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi