Administrator VerSUS Opublikowano 15 Lipca 2022 Administrator Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2022 (edytowane) Witajcie! Jako iż mamy już środek wakacji wraz z administracją postanowiliśmy, że zorganizujemy dla was mały konkurs. Wszystko polega na tym, abyście przedstawili jak spędzacie swoje wakacje. Może być to w formie filmu, zdjęcia / kolażu zdjęć, animacji, grafiki, czy skeczu. Jeżeli byliście gdzieś w innej miejscowości możecie, również zrobić zdjęcie pocztówki i podpisać się nickiem. Liczymy na waszą kreatywność! Macie czas do końca sierpnia. Posty niezwiązane z tematem będą nagradzane warnem. Osoba, która najbardziej się postara otrzyma nagrodę! Edytowane 15 Lipca 2022 przez VerSUS DARWIN , adixx , Frosty i 4 innych 3 2 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stały bywalec ZywOo Opublikowano 15 Lipca 2022 Stały bywalec Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2022 (edytowane) na plaży w STEGNIE Edytowane 15 Lipca 2022 przez ZywOo nogal , Morgoo , xNekus AWP NS+BH i 5 innych 5 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wyróżniony Czochr4k Opublikowano 19 Lipca 2022 Wyróżniony Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2022 (edytowane) W Stegnie Edytowane 19 Lipca 2022 przez Czochr4k Majcia<3 , adixx , ForPerfecT i 2 innych 3 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Opiekun Discord Rimuru Opublikowano 2 Sierpnia 2022 Opiekun Discord Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2022 W robocie bunkry zwiedzam bunkry.mp4 adixx 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Legenda Majcia<3 Opublikowano 2 Sierpnia 2022 Legenda Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2022 Szybka animacja w Scratchu Sorry nie jestem kreatywna https://scratch.mit.edu/projects/714565897/ <------------ Żeby zadziałała kliknijcie zieloną flagę adixx , nogal i SorryIWin 1 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Użytkownik MordinHO Opublikowano 2 Sierpnia 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2022 działeczka 🙂 I PIWKA 😛 Mikinov , X1jrox i adixx 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wyróżniony Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. DARWIN Opublikowano 9 Sierpnia 2022 Wyróżniony Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2022 Film Zrobiony Na konkurs Porobionych Wszystko było robione "ForFun" z zachowaniem tematyki konkursu jak i samych porobionych. Nad materiałem spędziłem trochę czasu i sam miałem frajdę z robienia tego materiału więc mam nadzieję, że wam będzie się to przyjemnie oglądać. z trochę przydługiego wstępu, zapraszam na seans -----> SEANS LolieZ , adixx , NaraSo i 9 innych 5 4 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Global Moderator Dizzzy Opublikowano 10 Sierpnia 2022 Global Moderator Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2022 Tak o spędzam Mikinov , Majcia<3 , Frosty i 3 innych 5 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zbanowany ForPerfecT Opublikowano 31 Sierpnia 2022 Zbanowany Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2022 Dzięki za chęci, zaangażowanie i poświęcony czas. W tym konkursie wygranymi są wszyscy! Każdy może wybrać interesującą go nagrodę spośród niżej podanych. VIP na 14 dni SVIP na 7 dni Zdjęcie warna VIP na forum Po odbiór zgłaszamy się w dziale >Link< Dizzzy , Czochr4k i Dorian 1 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi