Skocz do zawartości
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

[Przyjęte] [Opiekun ★ FFA Only Mirage #3 ★] Egzekutor

EgZe

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik

Imię: Artur

Profil Steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561197968274577/

Staż na sieci: 4 lat około

Aktywność na serwerze (link do GT): https://www.gametracker.com/player/egzekutor/ inaczej mi nie działa gametracker bo jakiś bład wyskakuje

Ile czasu spędzasz na forum, TS3 i/lub Discord sieci:

staram się jak najwięcej, wiadomo trzeba też to pogodzić z pracą wiadomo ale postaram się jak najwięcej być na tsie czy dc nie ma problemu

Jakie obowiązki - Twoim zdaniem - musi wypełniać Opiekun Serwera?:

Być Kulturalny , działać szybko w różnych sytuacjach, być czujny i uczciwy, dbać o serwer którym się opiekuje, dawać innym dobry przykład, być pomocną dłonią dla Administracji jak i użytkowników grających na serwerze jak i po za, 

Co Opiekun Serwera powinien robić, a czego nie powinien?:

Pozytywy:

-Na pewno trzymać się regulaminu,

-Utrzymywać porządek na serwerze,

-Pomagać Administracji w trudnych sytuacjach gdy nie wiedzą co zrobić oczywiście też podpowiedzią,

-Dać dobrą radę i być Dobrym przykładem,

-Dbać o dobrą opinie serwera wraz z jego załogą

Negatywy:

- Nie powinienem używać wulgaryzmów

- Nie wywyższać się

- Nie obrażać innych użytkowników społeczności 

- Nie wykorzystywać swojej rangi do oszukiwania i używania wspomagaczy

- Nie znęcać się psychicznie tzn. że ten admin jest lepszy a ty jesteś beznadziejny 

Jakie masz plany na rozwój serwera po otrzymaniu rangi?:

Mam pomysł co do tego Serwera które nie będą kolidowały z tymi co jest, np: dodanie dźwięków jak z 1.6 np: Monster Kill, Headshoot itp.itd. i jeszcze kilka innych pomysłów oczywiście do obgadania wspólnie 🙂

Czy masz doświadczenie w byciu Opiekunem Serwera?:

Nigdy nie byłem, bym chciał spróbować sił w czymś innym, załapać przy okazji doświadczenie dodatkowe (lubię poznawać nowe rzeczy) , myślę że spełnię się w tej roli 

Dlaczego akurat Ty?:

Myślę że jestem doświadczonym graczem prawie 22 lata grania w csa o czymś może świadczyć, myślę że moje zachowanie i kultura osobista nie jest zła, lubię działać w grupie i myślę też że mogę sam też coś podpowiedzieć lub pomóc z mojego doświadczenia, a moimi Świętą zasadą są "Improwizacja, adaptacja i wytrwałość" 

Edytowane przez EgZe

• EgZe zmienił(a) tytuł na [Opiekun ★ FFA Only Mirage #3 ★] Egzekutor
  • Stały bywalec

Witam, jako iż znam @  EgZeFFAod ponad 3 lat, postaram się wypowiedzieć krótko, zwięźle i szczerze.

Egzekutor to dojrzała i zrównoważona emocjonalnie persona, nie znam choć jednej osoby która by powiedziała że go nie lubi. Częściej upomina graczy niż od razu jak ja wpisuje komendę, czego mu zazdroszczę - takiej złotej cierpliwości.+

Niestety nie mogę zobaczyć jego GT, ale myślę że opiekun doda mu jeszcze większe chęci niż ma teraz, nie raz już prywatnie rozmawialiśmy - czy na twoich streamach czy po prostu na turniejowych. Nie ma lepszego kandydata na posadę opiekuna niż nasz forumowy strimer.

+doświadczenie w byciu adminem

+kultura osobista

+staż

+krótkie i zwięzłe podanie - prosto i na temat

nic dodać nic ująć, powodzenia arturito

• Wyróżniony

poprawny link do gt: https://www.gametracker.com/player/EgZeKuToR/145.239.23.150:27015/ (no i już masz mały -)

- zerowa aktywność na serwerze, z jednej strony można powiedzieć, że nikogo nie ma, więc nie ma godzinek, a z drugiej nawet nie spróbowałeś w ciągu ostatnich 3 tygodni wbić na 5 minut...

9 godzin temu, EgZe napisał:

- Nie znęcać się psychicznie tzn. że ten admin jest lepszy a ty jesteś beznadziejny /// matko jedyna kto cię skrzywdził

dobra, koniec śmieszkowania

± podanie, nie przypadła mi do gustu forma pozytywów i negatywów, ale przynajmniej schludne

- aktywność na forum, zaraz lecą 2 lata na forum, a Ty masz 61 postów monkaHmm

akurat pomysł z headshot i monsterkill mnie okropnie denerwuje, ale nie będę sie do tego przyczepiał 

i teraz jest lekka rozkmina jak to będzie, bo aktywność na mirku masz bardzo ładną... (+)

jestem za daniem Ci okresu próbnego, jeśli będziesz działał, ale nie przekonałeś mnie na "tak"

powodzenia!

• Zasłużony

Podanie przyjmuję i myślę, że podejdziesz do sprawy ambitnie. Zgłoś się do mnie na pw po rangę. 

Gratulujemy! Twoje podanie zostało przyjęte. Zgłoś się do @ Administrator lub @ Junior Admin w celu nadania rang i ewentualnego opłacenia składki.

podanieprzyjete.png

Z poważaniem,

Administracja Cs-Porobieni.pl

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...