Użytkownik EgZe Opublikowano 19 Lipca 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2022 (edytowane) Imię: Artur Wiek: 31 Profil Steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561197968274577/ Staż na sieci: 4 lat około Aktywność na serwerze (link do GT): https://www.gametracker.com/player/egzekutor/ inaczej mi nie działa gametracker bo jakiś bład wyskakuje Ile czasu spędzasz na forum, TS3 i/lub Discord sieci: staram się jak najwięcej, wiadomo trzeba też to pogodzić z pracą wiadomo ale postaram się jak najwięcej być na tsie czy dc nie ma problemu Jakie obowiązki - Twoim zdaniem - musi wypełniać Opiekun Serwera?: Być Kulturalny , działać szybko w różnych sytuacjach, być czujny i uczciwy, dbać o serwer którym się opiekuje, dawać innym dobry przykład, być pomocną dłonią dla Administracji jak i użytkowników grających na serwerze jak i po za, Co Opiekun Serwera powinien robić, a czego nie powinien?: Pozytywy: -Na pewno trzymać się regulaminu, -Utrzymywać porządek na serwerze, -Pomagać Administracji w trudnych sytuacjach gdy nie wiedzą co zrobić oczywiście też podpowiedzią, -Dać dobrą radę i być Dobrym przykładem, -Dbać o dobrą opinie serwera wraz z jego załogą Negatywy: - Nie powinienem używać wulgaryzmów - Nie wywyższać się - Nie obrażać innych użytkowników społeczności - Nie wykorzystywać swojej rangi do oszukiwania i używania wspomagaczy - Nie znęcać się psychicznie tzn. że ten admin jest lepszy a ty jesteś beznadziejny Jakie masz plany na rozwój serwera po otrzymaniu rangi?: Mam pomysł co do tego Serwera które nie będą kolidowały z tymi co jest, np: dodanie dźwięków jak z 1.6 np: Monster Kill, Headshoot itp.itd. i jeszcze kilka innych pomysłów oczywiście do obgadania wspólnie 🙂 Czy masz doświadczenie w byciu Opiekunem Serwera?: Nigdy nie byłem, bym chciał spróbować sił w czymś innym, załapać przy okazji doświadczenie dodatkowe (lubię poznawać nowe rzeczy) , myślę że spełnię się w tej roli Dlaczego akurat Ty?: Myślę że jestem doświadczonym graczem prawie 22 lata grania w csa o czymś może świadczyć, myślę że moje zachowanie i kultura osobista nie jest zła, lubię działać w grupie i myślę też że mogę sam też coś podpowiedzieć lub pomóc z mojego doświadczenia, a moimi Świętą zasadą są "Improwizacja, adaptacja i wytrwałość" Edytowane 19 Lipca 2022 przez EgZe SorryIWin , Froxi , Texsass i 3 innych 5 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stały bywalec Konewa Opublikowano 19 Lipca 2022 Stały bywalec Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2022 Witam, jako iż znam @ EgZeFFAod ponad 3 lat, postaram się wypowiedzieć krótko, zwięźle i szczerze. Egzekutor to dojrzała i zrównoważona emocjonalnie persona, nie znam choć jednej osoby która by powiedziała że go nie lubi. Częściej upomina graczy niż od razu jak ja wpisuje komendę, czego mu zazdroszczę - takiej złotej cierpliwości.+ Niestety nie mogę zobaczyć jego GT, ale myślę że opiekun doda mu jeszcze większe chęci niż ma teraz, nie raz już prywatnie rozmawialiśmy - czy na twoich streamach czy po prostu na turniejowych. Nie ma lepszego kandydata na posadę opiekuna niż nasz forumowy strimer. +doświadczenie w byciu adminem +kultura osobista +staż +krótkie i zwięzłe podanie - prosto i na temat nic dodać nic ująć, powodzenia arturito Frosty 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wyróżniony Mikinov Opublikowano 19 Lipca 2022 Wyróżniony Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2022 poprawny link do gt: https://www.gametracker.com/player/EgZeKuToR/145.239.23.150:27015/ (no i już masz mały -) - zerowa aktywność na serwerze, z jednej strony można powiedzieć, że nikogo nie ma, więc nie ma godzinek, a z drugiej nawet nie spróbowałeś w ciągu ostatnich 3 tygodni wbić na 5 minut... 9 godzin temu, EgZe napisał: - Nie znęcać się psychicznie tzn. że ten admin jest lepszy a ty jesteś beznadziejny /// matko jedyna kto cię skrzywdził dobra, koniec śmieszkowania ± podanie, nie przypadła mi do gustu forma pozytywów i negatywów, ale przynajmniej schludne - aktywność na forum, zaraz lecą 2 lata na forum, a Ty masz 61 postów akurat pomysł z headshot i monsterkill mnie okropnie denerwuje, ale nie będę sie do tego przyczepiał i teraz jest lekka rozkmina jak to będzie, bo aktywność na mirku masz bardzo ładną... (+) jestem za daniem Ci okresu próbnego, jeśli będziesz działał, ale nie przekonałeś mnie na "tak" powodzenia! Leo 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zasłużony Miki Opublikowano 21 Lipca 2022 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2022 Podanie przyjmuję i myślę, że podejdziesz do sprawy ambitnie. Zgłoś się do mnie na pw po rangę. Gratulujemy! Twoje podanie zostało przyjęte. Zgłoś się do @ Administrator lub @ Junior Admin w celu nadania rang i ewentualnego opłacenia składki. Z poważaniem, Administracja Cs-Porobieni.pl ForPerfecT , Frosty i SorryIWin 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi