Skocz do zawartości
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

[Przyjęte] [UB Team] Czochr4k

Czochr4k

Rekomendowane odpowiedzi

• Wyróżniony

Nick:  Czochrak

Imię: Konrad

Profil steam:  https://steamcommunity.com/id/czabasnymrasny/

Staż na forum: +/- 1.5roku
Ile czasu dziennie możesz poświęcić na obowiązki UBT?:  od godziny do dwóch 

Czy posiadasz doświadczenie w roli UB Team?: NIE

Czy masz doświadczenie w używaniu cheatów?: Jak na razie byłem i jestem czysty 

Czy masz doświadczenie w posługiwaniu się SourceBans?: TAK
Dlaczego właśnie Ty?: Chciałbym podjąć się pracy w UB TEAM. W przeszłości miałem styczność z SourceBans. Pragnę dodać, iż od 6 miesięcy jestem adminem na sieci, 
wiec widziałem wszelkie rodzaje cheatów. Myślę że jestem dość kompetentna osoba do ów roli   
Coś o sobie: Mam na imię Konrad, mam 15 lat i uczęszczam do 1 klasy LO. Trenuję Judo i hobbistycznie gram w gry komputerowe 

Edytowane przez Czochr4k

• Global Moderator

Minęło kilka dni od twojego podania i nikt się nie wypowiedział więc ja się chociaz wypowiem.

+staz

+Jedyny napisałeś więc widać chęć dołączenia do UBT.

+doświadczenie z SB.

+Jestes adminem juz troche czasu i nikt nie ma problemow do Ciebie.

Jestem na daniem szansy.

• Zasłużony

Fajnie że masz 1,5 Roku stażu na sieci i posiadasz rangi administratora na serwerach bo z pewnością ułatwiłoby prace jako UBT ale brak jakiejkolwiek bezpośredniej styczności z cheatowaniem z w csie może lekko zaniżyć poziom twojej oceny danego demka, istotne w tej funkcji jest dokładna wiedza na temat tego co większość cheatów posiada, osoby które siedziały już na tej roli i cheatowały w csie wiedzą o czym mówię i  jest bardzo przydatne.
Odnośnie samego wieku 15 lat to nie jest zbyt wiele ale nie wiem jak u ciebie wygląda sytuacja mentalnie, to już oceni osoba które ma swój decydujący głos w sprawie przyjęcia podania.
Tak to reszta rzeczy jakoś za bardzo nie przykuła mojego oka, podanie napisane schludnie i czytelnie.
Nie znam cię osobiście samą moją wypowiedź opieram na sposobie napisania tego podania, tyle w sumie co chciałem powiedzieć  jest tu kilka rzeczy które są plusem a jest też kilka rzeczy na minus, osobiście totalnie neutralna opinia.

• Admin AWP NS+BH

Myślę że Czochrak sprawdzi się na tym stanowisku, dlaczego?

- Czochrak jest aktywny na forum

- Wysoki staż na sieci

- Nie było z nim wcześniej problemów

Myślę, że można mu dać szansę a czy ją wykorzysta to się zobaczy po próbnym (oczywiście jak go przyjmiecie)

Na TAK.

Mimo ze jestes osoba bez doświadczenia w tym temacie to jestem w stanie ci dac szanse i zaufać. Tak jak wspomniałeś jestes długo czas adminem na sieci wiec myśle ze można ci zaufać i powierzyć taka funkcje. Doświadczenie z czasem zdobędziesz a tak jak napisałeś sourcebansa już „liznąłeś” wiec tym bardziej jestem za.

Na TAK

• Weteran

+staż

+doświadczenie z sb

+chęci

- brak doświadczenia w UBT

Mieliśmy okazję razem chwilę pograć i wydajesz się na takiego ogarniętego człowieka który się nadaje do UBT. 

Jestem na TAK!

• Wyróżniony

Hej, to ja, pan maruda

2 godziny temu, Dizzzy napisał:

+Jedyny napisałeś więc widać chęć dołączenia do UBT.

to nie jest coś na + (XD), nie możesz nagradzać osoby aspirującej o pracę w rekrutacji za samo pojawienie się na rozmowie kwalifikacyjnej

• doświadczenie z sb i adminowaniem na +
  • podanie ok, nie jest jakoś bardzo schludne, uważam, że mogłeś się bardziej postarać
  • co do aktywności- mogłaby być na wyższym poziomie, ale nie ma tragedii

interesuje mnie twoja umiejętność oceniania haxów, nie widziałem cię w akcji (ani żadnego odwołania po twoich banach), więc nie będę się wypowiadał w tym aspekcie

to ostatnie jest najważniejsze, więc jestem za próbnym i chcę zobaczyć cię w akcji 🙂

• Legenda

op do odwołania

zgłoś się do @ ForPerfecTw celu zrobienia konta sb i nadania permisji na forum

Gratulujemy! Twoje podanie zostało przyjęte. Zgłoś się do @ Administrator lub @ Junior Admin w celu nadania rang i ewentualnego opłacenia składki.

podanieprzyjete.png

Z poważaniem,

Administracja Cs-Porobieni.pl

Edytowane przez Dokirini

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...