Wyróżniony Czochr4k Opublikowano 21 Lipca 2022 Wyróżniony Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2022 (edytowane) Nick: Czochrak Imię: Konrad Wiek: 15 Profil steam: https://steamcommunity.com/id/czabasnymrasny/ Staż na forum: +/- 1.5roku Ile czasu dziennie możesz poświęcić na obowiązki UBT?: od godziny do dwóch Czy posiadasz doświadczenie w roli UB Team?: NIE Czy masz doświadczenie w używaniu cheatów?: Jak na razie byłem i jestem czysty Czy masz doświadczenie w posługiwaniu się SourceBans?: TAK Dlaczego właśnie Ty?: Chciałbym podjąć się pracy w UB TEAM. W przeszłości miałem styczność z SourceBans. Pragnę dodać, iż od 6 miesięcy jestem adminem na sieci, wiec widziałem wszelkie rodzaje cheatów. Myślę że jestem dość kompetentna osoba do ów roli Coś o sobie: Mam na imię Konrad, mam 15 lat i uczęszczam do 1 klasy LO. Trenuję Judo i hobbistycznie gram w gry komputerowe Edytowane 22 Lipca 2022 przez Czochr4k swir gungel , cerq , chikapu i 2 innych 4 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Global Moderator Dizzzy Opublikowano 26 Lipca 2022 Global Moderator Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2022 Minęło kilka dni od twojego podania i nikt się nie wypowiedział więc ja się chociaz wypowiem. +staz +Jedyny napisałeś więc widać chęć dołączenia do UBT. +doświadczenie z SB. +Jestes adminem juz troche czasu i nikt nie ma problemow do Ciebie. Jestem na daniem szansy. Czochr4k 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zasłużony Zwariowany Batonik Opublikowano 26 Lipca 2022 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2022 Fajnie że masz 1,5 Roku stażu na sieci i posiadasz rangi administratora na serwerach bo z pewnością ułatwiłoby prace jako UBT ale brak jakiejkolwiek bezpośredniej styczności z cheatowaniem z w csie może lekko zaniżyć poziom twojej oceny danego demka, istotne w tej funkcji jest dokładna wiedza na temat tego co większość cheatów posiada, osoby które siedziały już na tej roli i cheatowały w csie wiedzą o czym mówię i jest bardzo przydatne. Odnośnie samego wieku 15 lat to nie jest zbyt wiele ale nie wiem jak u ciebie wygląda sytuacja mentalnie, to już oceni osoba które ma swój decydujący głos w sprawie przyjęcia podania. Tak to reszta rzeczy jakoś za bardzo nie przykuła mojego oka, podanie napisane schludnie i czytelnie. Nie znam cię osobiście samą moją wypowiedź opieram na sposobie napisania tego podania, tyle w sumie co chciałem powiedzieć jest tu kilka rzeczy które są plusem a jest też kilka rzeczy na minus, osobiście totalnie neutralna opinia. Dizzzy i Czochr4k 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Admin AWP NS+BH xNekus AWP NS+BH Opublikowano 26 Lipca 2022 Admin AWP NS+BH Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2022 Myślę że Czochrak sprawdzi się na tym stanowisku, dlaczego? - Czochrak jest aktywny na forum - Wysoki staż na sieci - Nie było z nim wcześniej problemów Myślę, że można mu dać szansę a czy ją wykorzysta to się zobaczy po próbnym (oczywiście jak go przyjmiecie) Na TAK. Czochr4k 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mike. Opublikowano 26 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2022 Mimo ze jestes osoba bez doświadczenia w tym temacie to jestem w stanie ci dac szanse i zaufać. Tak jak wspomniałeś jestes długo czas adminem na sieci wiec myśle ze można ci zaufać i powierzyć taka funkcje. Doświadczenie z czasem zdobędziesz a tak jak napisałeś sourcebansa już „liznąłeś” wiec tym bardziej jestem za. Na TAK Czochr4k 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Weteran chikapu Opublikowano 26 Lipca 2022 Weteran Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2022 +staż +doświadczenie z sb +chęci - brak doświadczenia w UBT Mieliśmy okazję razem chwilę pograć i wydajesz się na takiego ogarniętego człowieka który się nadaje do UBT. Jestem na TAK! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wyróżniony Mikinov Opublikowano 26 Lipca 2022 Wyróżniony Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2022 Hej, to ja, pan maruda 2 godziny temu, Dizzzy napisał: +Jedyny napisałeś więc widać chęć dołączenia do UBT. to nie jest coś na + (XD), nie możesz nagradzać osoby aspirującej o pracę w rekrutacji za samo pojawienie się na rozmowie kwalifikacyjnej doświadczenie z sb i adminowaniem na + podanie ok, nie jest jakoś bardzo schludne, uważam, że mogłeś się bardziej postarać co do aktywności- mogłaby być na wyższym poziomie, ale nie ma tragedii interesuje mnie twoja umiejętność oceniania haxów, nie widziałem cię w akcji (ani żadnego odwołania po twoich banach), więc nie będę się wypowiadał w tym aspekcie to ostatnie jest najważniejsze, więc jestem za próbnym i chcę zobaczyć cię w akcji 🙂 Czochr4k , Dizzzy i Mike. 1 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Legenda Dokirini Opublikowano 27 Lipca 2022 Legenda Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2022 (edytowane) op do odwołania zgłoś się do @ ForPerfecTw celu zrobienia konta sb i nadania permisji na forum Gratulujemy! Twoje podanie zostało przyjęte. Zgłoś się do @ Administrator lub @ Junior Admin w celu nadania rang i ewentualnego opłacenia składki. Z poważaniem, Administracja Cs-Porobieni.pl Edytowane 27 Lipca 2022 przez Dokirini nogal i Czochr4k 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi