Użytkownik Chinczyk11 Opublikowano 3 Sierpnia 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2022 Nick: 帕韋萊克 Wiek: 18 SteamID: STEAM_0:1:579629475 Link do GameTracker: https://www.gametracker.com/player/帕韋萊克/51.83.214.203:27015/ Do pięciu godziny na innych pojedynczych nickach Staż na serwerze: First Seen: Jun 19, 2022 12:40 AM Czy dostałeś(aś) kiedyś mute/bana na serwerze?: Nie Doświadczenie w byciu adminem: Tak. Byłem adminem jak i opiekunem na innych sieciach. Znajomość SMX (komend admina) [w skali 1/5]: 4,5 Obowiązkowa składka co miesiąc (10zł): tak Oświadczasz znajomość regulaminów?: tak Posiadasz sprawny mikrofon?: tak Mutacja [TAK/NIE]: tak Dlaczego właśnie Ty?: Ponieważ aktualnie posiadam dużo wolnego czasu, który przekłada się na granie w różne gierki i siedzenie na serwerze, jestem aktywny, posiadam duże doświadczenie jako admin. Kilka słów od siebie: Cześć jestem Paweł mam 18lat hobbistycznie gram w pilke nożną. emmeek13 , Texsass i Ysen0M 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wyróżniony Texsass Opublikowano 4 Sierpnia 2022 Wyróżniony Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2022 (edytowane) -staz -forum -/+kultura +aktywnosc +doswiadczenie Czesc. Mam do tego podania mieszane uczucia z jednej strony nasze grono adminow jest male i potrzeba na nim osob,z drugiej strony nie widze cie w roli administratora,poniewaz czasem jestes wybuchowy i nie wypada tak sie zachowywac tym bardziej ,ze jako admin chcialbys dawac przyklad.Mysle,ze sa lepsi kandydaci na to stanowisko. Jestem na NIE Pozdrawiam Edytowane 4 Sierpnia 2022 przez Texsass Majcia<3, 5 Sierpnia 2022 Nie używaj czerwonego Ysen0M , emmeek13 , Morgoo i 2 innych 4 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Weteran Ysen0M Opublikowano 4 Sierpnia 2022 Weteran Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2022 Witam. Przydało by się chociaż trochę więcej o sobie napisać i dlaczego właśnie ty(nie kopiować z poprzedniego podania KREATYNOŚĆ). Aktywność nawet w porządku, tylko jestem ciekaw jak by to było 2 tygodnie po przyjęciu podania czy by to z czasem nie spadało gdyż grasz w wiele gier co może sie przyczynić do tego, że znikniesz i nikt nie będzie wiedział co się z tobą dzieje.Zastosował bym moją ulubioną taktyke do 3 razy sztuka, czyli pograłbyś jeszcze z tydzien i w następnym tygodniu napisał jeszcze raz podanie. +GT +doświadczenie -forum(↪ Liczba postów 20) -estetycznosc podania Jestem na NIE Majcia<3, 5 Sierpnia 2022 Nie używaj czerwonego koloru Chinczyk11 i Morgoo 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Legenda SorryIWin Opublikowano 5 Sierpnia 2022 Legenda Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2022 Jedyne co się zmieniło od napisanego przez Ciebie ostatniego podania, jest ilość postów, która wzrosła ze trzech do dziesięciu, z czego dwa to właśnie podania. Zachowanie na serwerze jest takie samo, prowokujesz, atakujesz innych oraz nie jesteś w stanie opanować emocji, a co najważniejsze normalnie porozmawiać. Nie byłeś niestety nawet na tyle kreatywny, żeby napisać coś więcej, tylko praktycznie skopiowałeś swoje podanie 1:1, co mi osobiście pokazuje, że jednak szkoda Ci czasu na pełnienie funkcji admina. GT nadal na plus, jeżeli bierzemy pod uwagę aktywność niektórych osób, ale to za mało. Tak jak napisałem ostatnio, tak napiszę i tutaj, zacznij pisać posty na forum i siedząc na serwerze poza pokazywaniem tylko i wyłącznie samych negatywów twojej osoby, zacznij pokazywać, że serio Ci zależy na pełnieniu funkcji admina. Na NIE emmeek13 , Texsass , Morgoo i 1 inny 2 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Użytkownik Chinczyk11 Opublikowano 5 Sierpnia 2022 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2022 "Zachowanie na serwerze jest takie samo, prowokujesz, atakujesz innych oraz nie jesteś w stanie opanować emocji, a co najważniejsze normalnie porozmawiać." jest to zalosne co napisales tym bardziej ze na serwerze cie prawie w ogole nie widzialem @ Moderator@ Opiekun FFA Only Mirage #1Prosze o zamkniecie tematu, znam regulamin wiem ze nie moge sie wypowiadac pod swoim podaniem ale to jest zart co pisza inne osoby, piszecie o zachowaniu wyzywajac sie na serwerze, polecam pograc wiecej niz godzine w tygodniu a potem wypowiedziec sie na moj temat dziekuje i pozdrawiam 🙂. Prosze odrzucic podanie Neekeri , 0MEH , SorryIWin i 2 innych 3 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zasłużony Morgoo Opublikowano 5 Sierpnia 2022 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2022 Twoje podanie zostało odrzucone. Przykładowe powody odrzucenia podania: - Nie spełniałeś/aś wszystkich wymagań - Posiadałeś/aś warna na koncie w trakcie pisania podania - Wypowiedziałeś/aś sie pod swoim podaniem - Od ostatniego podania nie minęło 7 dni - Osoba rozpatrująca podanie zdecydowała, że na ten moment nie potrzebujemy więcej osób na tej randze. Jeżeli nie zgadzasz się z decyzją osoby sprawdzającej, zgłoś post, a administracja rozpatrzy podanie ponownie. Z poważaniem, Administracja Cs-Porobieni.pl SorryIWin , Neekeri i Texsass 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi