Użytkownik Tihuana Opublikowano 3 Sierpnia 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2022 Nick: Tihuana<3 Wiek: 15 SteamID: STEAM_0:1:533215827 Link do GameTracker: https://www.gametracker.com/player/Tihuana/51.75.34.126:27015/ nie mam pojęcia czy to jest to z góry przepraszam jak to nie to Staż na serwerze: gram z 2 lata ciągle na innych nickach starsza administracja będzie mnie pamiętać Czy dostałeś(aś) kiedyś mute/bana na serwerze?: Tak Doświadczenie w byciu adminem: Byłem adminiem na 2 serwerach Znajomość SMX (komend admina) [w skali 1/5]: 3.5/5 Obowiązkowa składka co miesiąc (10zł): Oczywiście Oświadczasz znajomość regulaminów?: Tak Posiadasz sprawny mikrofon?: Tak Mutacja [TAK/NIE]: Tak Dlaczego właśnie Ty?: Jestem osobą aktywną osobą na tym serwerze, jestem pomocny dla nowych graczy ogólnie graczy Kilka słów od siebie: Jestem Mikołaj mam 15 lat interesuje się motoryzacją i grami komputerowymi typu cs-go ForPerfecT, 3 Sierpnia 2022 https://www.gametracker.com/player/Tihuana<3./51.75.34.126:27015/ Tu masz swój gt ale godziny i tak nie powalają... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zasłużony LolieZ Opublikowano 6 Sierpnia 2022 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2022 (edytowane) Na ten moment podanie odrzucam. Twoja aktywność w ostatnim czasie nie wygląda za dobrze, może jest to też spowodowane, że grałeś na serwerze pod innymi nickami i nie wkleiłeś linków z GT z tamtych nicków. Popraw aktywność i spróbuj ponownie. Twoje podanie zostało odrzucone. Przykładowe powody odrzucenia podania: - Nie spełniałeś/aś wszystkich wymagań - Posiadałeś/aś warna na koncie w trakcie pisania podania - Wypowiedziałeś/aś sie pod swoim podaniem - Od ostatniego podania nie minęło 7 dni - Osoba rozpatrująca podanie zdecydowała, że na ten moment nie potrzebujemy więcej osób na tej randze. Jeżeli nie zgadzasz się z decyzją osoby sprawdzającej, zgłoś post, a administracja rozpatrzy podanie ponownie. Z poważaniem, Administracja Cs-Porobieni.pl Edytowane 6 Sierpnia 2022 przez LolieZ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi