Skocz do zawartości
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

[Przyjęte] Podanie na Admina SURF + RPG

blanca

Rekomendowane odpowiedzi

• Admin [SURF+RPG]

Nick: mlody323

SteamID: STEAM_1:0:600961859    

Link do GameTracker: https://www.gametracker.com/player/mlody323/51.68.135.111:27015/

Staż na serwerze: teraz 2/3 edycje i jeszcze wczesniej na innych nickach

Czy dostałeś(aś) kiedyś mute/bana na serwerze?: mialem raz mute troche nie zasluzone ale no co zrobic

Doświadczenie w byciu adminem: bylem kilka razy adminem w cs na surfach

Znajomość SMX (komend admina) [w skali 1/5]: 4,5

Obowiązkowa składka co miesiąc (10zł): osobiscie nie chcial bym placic za vipa jezeli mozna to chcialbym miec admina ale bez vipa 

Oświadczasz znajomość regulaminów?: tak

Posiadasz sprawny mikrofon?: tak

Mutacja [TAK/NIE]: tak

Dlaczego właśnie Ty?: powinienem dostac admina, poniewaz jestem najlepsiejszy, a tak na serio to duzo sie udzielam na serwerze jestem bardzo pomocny, mily dla graczy ostatnio duzo spedzam na serwerze, a nie zawsze jakis admin ma czas wiec jeden na zalodze moglby sie przydac 🙂

Kilka słów od siebie: Jestem Kuba mam 15 lat, interesuje sie motoryzacja kocham amerykanskie samochody, w wolnym czasie gram w noge i w cska wlasnie na surfach, zaczynam teraz 2 raz w techikum bo 1 raz nie pyklo haha 

• Użytkownik

Jestem na tak

+gra długo na serwie (aktywność też jest dobra) 

+sm

+doświadczenie 

+ogarnia gierkę i nie faworyzuje innych

+dlaczego ty/coś od siebie

-bezsensownie karany przez faworke i niesprawiedliwość administratora XD

Znam mlodego całkiem długo i sprawdza się jako dobry znajomy oraz kompetentny administrator. Nigdy nie miałem problemu się z nim porozumieć oraz zawsze wbijał na prośbę gdy miał czas. 

Powodzenia. 

Edytowane przez nat123

• Zasłużony

Twoje podanie przyjmuję ze względu na to, że jesteś pomocny, masz poparcie wśród graczy na serwerze oraz posiadasz doświadczenie w byciu adminem. Zgłoś się do mnie na ts3 w celu odpytania z komend jak i regulaminu.

Gratulujemy! Twoje podanie zostało przyjęte. Zgłoś się do @ Administrator lub @ Junior Admin w celu nadania rang i ewentualnego opłacenia składki.

podanieprzyjete.png

Z poważaniem,

Administracja Cs-Porobieni.pl

Edytowane przez NaraSo

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...