Admin [SURF+RPG] blanca SURF+RPG Opublikowano 5 Sierpnia 2022 Admin [SURF+RPG] Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2022 Nick: mlody323 Wiek: 15 SteamID: STEAM_1:0:600961859 Link do GameTracker: https://www.gametracker.com/player/mlody323/51.68.135.111:27015/ Staż na serwerze: teraz 2/3 edycje i jeszcze wczesniej na innych nickach Czy dostałeś(aś) kiedyś mute/bana na serwerze?: mialem raz mute troche nie zasluzone ale no co zrobic Doświadczenie w byciu adminem: bylem kilka razy adminem w cs na surfach Znajomość SMX (komend admina) [w skali 1/5]: 4,5 Obowiązkowa składka co miesiąc (10zł): osobiscie nie chcial bym placic za vipa jezeli mozna to chcialbym miec admina ale bez vipa Oświadczasz znajomość regulaminów?: tak Posiadasz sprawny mikrofon?: tak Mutacja [TAK/NIE]: tak Dlaczego właśnie Ty?: powinienem dostac admina, poniewaz jestem najlepsiejszy, a tak na serio to duzo sie udzielam na serwerze jestem bardzo pomocny, mily dla graczy ostatnio duzo spedzam na serwerze, a nie zawsze jakis admin ma czas wiec jeden na zalodze moglby sie przydac 🙂 Kilka słów od siebie: Jestem Kuba mam 15 lat, interesuje sie motoryzacja kocham amerykanskie samochody, w wolnym czasie gram w noge i w cska wlasnie na surfach, zaczynam teraz 2 raz w techikum bo 1 raz nie pyklo haha nat123 i shizu- 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Użytkownik nat123 Opublikowano 5 Sierpnia 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2022 (edytowane) Jestem na tak +gra długo na serwie (aktywność też jest dobra) +sm +doświadczenie +ogarnia gierkę i nie faworyzuje innych +dlaczego ty/coś od siebie -bezsensownie karany przez faworke i niesprawiedliwość administratora XD Znam mlodego całkiem długo i sprawdza się jako dobry znajomy oraz kompetentny administrator. Nigdy nie miałem problemu się z nim porozumieć oraz zawsze wbijał na prośbę gdy miał czas. Powodzenia. Edytowane 5 Sierpnia 2022 przez nat123 blanca SURF+RPG 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zasłużony NaraSo Opublikowano 6 Sierpnia 2022 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2022 (edytowane) Twoje podanie przyjmuję ze względu na to, że jesteś pomocny, masz poparcie wśród graczy na serwerze oraz posiadasz doświadczenie w byciu adminem. Zgłoś się do mnie na ts3 w celu odpytania z komend jak i regulaminu. Gratulujemy! Twoje podanie zostało przyjęte. Zgłoś się do @ Administrator lub @ Junior Admin w celu nadania rang i ewentualnego opłacenia składki. Z poważaniem, Administracja Cs-Porobieni.pl Edytowane 6 Sierpnia 2022 przez NaraSo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi