Użytkownik AyDacHo- Opublikowano 6 Sierpnia 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2022 (edytowane) Nick: AyDacHo- Wiek: 14 SteamID: 76561199228705953 Link do GameTracker: https://www.gametracker.com/aydacho/ Staż na serwerze: krótkie bany Czy dostałeś(aś) kiedyś mute/bana na serwerze?: nie Doświadczenie w byciu adminem: średnie Znajomość SMX (komend admina) [w skali 1/5]: 3 Obowiązkowa składka co miesiąc (10zł): nie Oświadczasz znajomość regulaminów?: tak Posiadasz sprawny mikrofon?: tak Mutacja [TAK/NIE]: tak Dlaczego właśnie Ty?:preważnie to wjęcej godzin spędzam na graniu na serverach społecznych niż na mm/faceit, mała ilość adminów na tym serverze lub innych dlatego się zgłośiłem i ostatnio grałem 3 odpaleńców było a i tak ich robiłem :DDD "DALEJ GRAJĄ NA TYM SERVERZE A BANA NIE ZOSTALI" słuszne bym dawał bany. Kilka słów od siebie: mam na imie kacper gram w cs go juz od 3.5 lat kocham grać w fps :DDD jestem przyjazny no chyba że ktoś mnie w*****, kocham grać na waszych serverach tylko na cs-porobieni gram i polecam znajomym, mam plan założyć tu właśny server !. Edytowane 6 Sierpnia 2022 przez AyDacHo- jeszcze kilka słów Marek流魔 , sajek , Texsass i 3 innych 4 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wyróżniony Texsass Opublikowano 6 Sierpnia 2022 Wyróżniony Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2022 (edytowane) -staz -aktywnosc -doswiadczenie Czesc. Pierwszy raz widze ten nick nigdy wczesniej cie na serverze nie widzialem.Aktywnosc zerowa."Jestem przyjazny no chyba,ze ktos mnie zdenerwuje" a co,jezeli ktos cie zdenerwuje zaczniesz go zwyzywac jako admin masz dawac przyklad innym i byc opanowany.Mimo,ze jest malo adminow,kazdy daje cos od siebie. Jestem na stanowcze NIE Edytowane 6 Sierpnia 2022 przez Texsass EgZe i Ysen0M 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ban na podania 0MEH Opublikowano 6 Sierpnia 2022 Ban na podania Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2022 (edytowane) Pierwszy raz widzę twój nick na oczy na serwerze w ogóle cię nie spotkałem. Co do twojej aktywności to jest ona zerowa. Admin powinien być opanowany a nie jak ktoś go zdenerwuje to się odpala, w ten sposób dawał byś zły przykład innym jako admin. A jeżeli chodzi o twoje podanie to oczy mnie bolały kiedy je czytałem. -staz -aktywnosc -doswiadczenie Jestem na NIE Edytowane 6 Sierpnia 2022 przez 0MEH EgZe , Ysen0M i Texsass 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Weteran Ysen0M Opublikowano 6 Sierpnia 2022 Weteran Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2022 (edytowane) Nawet mi rozpisywać się nie chce, gdyż nie trzeba -wiek -estetycznośc podania (wszelka ortografia etc.) -wybuchowy nawet po samym podaniu to można wywnioskować(taka osoba nie nadaje się na admina) -konto pod podanie -nawet nie wiesz co to SID Stanowczo na NIE! Edytowane 6 Sierpnia 2022 przez Ysen0M Texsass i 0MEH 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Użytkownik EgZe Opublikowano 6 Sierpnia 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2022 Witam, A mianowicie, nie widziałem cię na tym serwerze ani razu (może się nie spotkaliśmy) , nie kojarzę w ogóle twojego nicku, staż i aktywność zerowa, musisz to poprawić pokazać że jesteś opanowany bo wnioskować z twojej rozpiski to tak średnio z opanowaniem, postaraj się aktywny, pogadaj odpowiedz na pytanie sobie co musisz zrobić żeby być adminem. Na ten moment ale niestety za mało wszystkiego. Jak się poprawisz będziesz aktywniejszy na forum jak i serwerze również inni admini będą pozytywnie podchodzić do Ciebie to wtedy zdecyduje czy wziąć cię na admina. Pozdrawiam Twoje podanie zostało odrzucone. Przykładowe powody odrzucenia podania: - Nie spełniałeś/aś wszystkich wymagań - Posiadałeś/aś warna na koncie w trakcie pisania podania - Wypowiedziałeś/aś sie pod swoim podaniem - Od ostatniego podania nie minęło 7 dni - Osoba rozpatrująca podanie zdecydowała, że na ten moment nie potrzebujemy więcej osób na tej randze. Jeżeli nie zgadzasz się z decyzją osoby sprawdzającej, zgłoś post, a administracja rozpatrzy podanie ponownie. Z poważaniem, Administracja Cs-Porobieni.pl 0MEH i Texsass 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi