Użytkownik Baduro Opublikowano 9 Sierpnia 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2022 Nick: Baduro Wiek: 15 Steam ID: STEAM_0:0:545850469 Link do Twoich godzin z GameTracker: https://www.gametracker.com/player/Baduro/51.75.34.126:27015/ Staż na serwerze: prawie 2 lata z przerwami Znajomość komend smx [1/5]: 3/5 Czy jesteś w stanie płacić składkę w wysokości 10zł co miesiąc?: moge nawet 20zł płacic Czy oświadczasz znajomość regulaminów: Tak oświadczam znajomość regulaminu Czy posiadasz mutację głosu(nie dotyczy kobiet)?: Tak Czy posiadasz sprawny mikrofon?: Tak Dlaczego powinniśmy dać Ci szansę?:Ponieważ jestem aktywny lubie pomagać , jestem troskliwy , lubię spełniać zadania. Lubię pomogać innym osobą. (Prosiłbym się chociaż o szanse) Texsass , Frosty , chikapu i 5 innych 5 1 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Użytkownik Tihuana Opublikowano 9 Sierpnia 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2022 Jestem na nie, (Muszę się wypowiedzieć na ten temat) - Jesteś bardzo irytującym graczem, bardzo prowokujesz ludzi żeby dostali muta po czym wychodzisz z serwera - Bardzo dużo skłamałeś w podaniu pod względem wieku i posiadaniu mutacji Pozdrawiam z rodzinką Tihuana<3 Frosty , Fit , cerq i 2 innych 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wyróżniony DARWIN Opublikowano 9 Sierpnia 2022 Wyróżniony Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2022 (edytowane) 1. Nie minął tydzień od podania 2.Popraw zachowanie na serwerze bo z relacji Adminów nie masz najlepszej opini 😕 Spróbuj ponownie za jakiś czas jak poprawisz zachowani. Na ren moment odrzucam Twoje podanie zostało odrzucone. Przykładowe powody odrzucenia podania: - Nie spełniałeś/aś wszystkich wymagań - Posiadałeś/aś warna na koncie w trakcie pisania podania - Wypowiedziałeś/aś sie pod swoim podaniem - Od ostatniego podania nie minęło 7 dni - Osoba rozpatrująca podanie zdecydowała, że na ten moment nie potrzebujemy więcej osób na tej randze. Jeżeli nie zgadzasz się z decyzją osoby sprawdzającej, zgłoś post, a administracja rozpatrzy podanie ponownie. Z poważaniem, Administracja Cs-Porobieni.pl Edytowane 9 Sierpnia 2022 przez DARWIN Frosty 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi