Ban na podania 0MEH Opublikowano 10 Sierpnia 2022 Ban na podania Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2022 (edytowane) Nazwa serwera:FFA1 OM Twój nick z gry: 0MEH Nick oskarżonego: Smoothie 🙂 SteamID oskarżonego: STEAM_0:1:627969227 Data i godzina zdarzenia: 17:31 10.08.2022 Opis całej sytuacji: Podejrzewam go o wh, ponieważ wątpię, że gracz, który ma 11 lv potrafi kręcić 50 killi do 15 dedów. Dziwne peeki idealne w timing a gdy ma dwóch przeciwników, którzy są na innych pozycjach to idealnie kuca by się schować przed jednym, który na niego peekuje a drugiego zabija. Dowody:Demko z 17:31 10.08.2022 Ps: Nie chciałem go banować bo znów by pisali, że za szybko graczy banuje. Edytowane 10 Sierpnia 2022 przez 0MEH Czochr4k, 13 Sierpnia 2022 Nie kierujcie się lv gracza :>> Ale w tym przypadku wydaje mi się, że kolega ma wh. (Dziwne locki przez ściany, prefire, i mocne granie pod timing) Czochr4k i Ysen0M 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Weteran Ysen0M Opublikowano 11 Sierpnia 2022 Weteran Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2022 (edytowane) 22 godziny temu, 0MEH napisał: Ps: Nie chciałem go banować bo znów by pisali, że za szybko graczy banuje. Tak dodam od siebie przecież zawsze do końca mozesz poczekać i zbanować takwiadomo jesli nie jest sie pewnym i po 3 rundach kogoś banuje to średnio wiadomka. Ja zawsze wole do końca mapy poczekać lub jeszcze następną. PS. od rundy 12 gościu zaczyna grac 🙂 Edytowane 11 Sierpnia 2022 przez Ysen0M Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wyróżniony Czochr4k Opublikowano 13 Sierpnia 2022 Wyróżniony Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2022 Dziękujemy za zgłoszenie! Gracz został lub będzie wkrótce zbanowany. Z poważaniem, Administracja CS-Porobieni.pl Mikinov 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi