Wyróżniony Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. emmeek13 Opublikowano 17 Sierpnia 2022 Wyróżniony Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2022 * Nick: EMMEEKkK/ * Wiek: 18 * SteamID: STEAM_1:0:185916103 * Link do GameTracker: - https://www.gametracker.com/player/.exe/51.83.214.203:27015/ - https://www.gametracker.com/player/EMMEEk-/51.83.214.203:27015/ - https://www.gametracker.com/player/eMMeek13/51.83.214.203:27015/ - https://www.gametracker.com/player/'emmeek13/51.83.214.203:27015/ - dużo było tych nicków wiec nie wstawie wszytkich * Staż na serwerze: powyżej 2 lata. * Czy dostałeś(aś) kiedyś mute/bana na serwerze?: NIE * Doświadczenie w byciu adminem: Doświadczenie w byciu adminem posiadam spore, dużo razy byłem adminem oraz zdarzyło się nawet zostać opiekunem serwera. * Znajomość SMX (komend admina) [w skali 1/5]: Myślę ze tak 4/5 znam wszystkie podstawowe komendy, oraz niektóre ponadpodstawowe. * Obowiązkowa składka co miesiąc (10zł): Jasne * Oświadczasz znajomość Regulaminów?: Oświadczam * Posiadasz sprawny mikrofon?: TAK * Mutacja [TAK/NIE]: TAK * Dlaczego właśnie Ty?: Jestem aktywny na serwerze, łatwo umiem odróżnić cheatera od dobrego gracza, byłem również adminem tutaj i chciałbym wrócić na tą sama posade co kiedyś. * Kilka słów od siebie: Witam, mam na imię Piotr, mam 18 lat, w Cs'a gram już około od 5 lat, jestem osobą konsekwentną i nie bojącą się podejmować nowych doświadczeń Fendees , Morgoo , Ysen0M i 7 innych 3 7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Użytkownik rondelek Opublikowano 17 Sierpnia 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2022 myślę , że można by było mu dać tą szansę. jestem na tak ! Frosty i emmeek13 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Weteran Ysen0M Opublikowano 17 Sierpnia 2022 Weteran Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2022 (edytowane) +forum +staż +doświadczenie +estetyczność podania +kultura -/+ Aktywność (ale raczej nabije czas na spokojnie) Jestem na TAK, dałbym możliwość powrotu i mam nadzieje poprawisz aktywność Wydaje mi się, że sie nadajesz przez to, że byłeś już adminem i masz doświadczenie które ci tutaj pomoże. Taki admin przyda nam się do składu patrząc na to, że jest ich bardzo mało. Pozdrawiam. Edytowane 17 Sierpnia 2022 przez Ysen0M Texsass , Frosty , emmeek13 i 1 inny 3 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wyróżniony Texsass Opublikowano 17 Sierpnia 2022 Wyróżniony Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2022 (edytowane) +doświadczenie +kultura +estetyka podania +forum +staz +/- aktywnosc/co do aktywnosci raczej ja nabijesz (mam nadzieje) Jestem na TAK. Emmeek byl juz adminem wiec ma doswiadczenie,takich adminow potrzebujemy.Kulture posiada jak i twarda reke,poradzi sobie w,kazdej sytuacji.Aktywnosc mala jak na ten momnet ale mysle,ze wraz z adminem bedziesz mial wieksze checi do grania.Swoja droga ladnie napisane podanie. Pozdrawiam. Edytowane 17 Sierpnia 2022 przez Texsass EgZe , emmeek13 , Morgoo i 1 inny 3 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Admin Only Mirage#1 It`s Okey. FFA#1 Opublikowano 17 Sierpnia 2022 Admin Only Mirage#1 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2022 Jestem na Tak. Osoba z dużym stażem, doświadczeniem i zaangażowaniem. Był adminem, bez problemowym z kulturką, wie co jest pięć. +Wiek, +Staż, +Doświadczenie, +Pomocny. Powodzonka emmeek13 , Frosty , EgZe i 1 inny 2 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Admin AWP NS+BH xNekus AWP NS+BH Opublikowano 17 Sierpnia 2022 Admin AWP NS+BH Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2022 Jestem na TAK! +staż +aktywność +doświadczenie +kulturka Emmeek był już tu adminem i nie było z nim żadnych kłopotów, bardzo aktywny na serwerze jak i forum, myślę, że przyda się wam ktoś taki do łapania tych czitosów Good luck my friendo! EgZe , emmeek13 , Texsass i 1 inny 2 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ban na podania 0MEH Opublikowano 17 Sierpnia 2022 Ban na podania Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2022 Jestem na TAK! +staż +aktywność +doświadczenie +kulturka Emmeek był już admien więc posiada doświadczenie, co gorsza w tej chwili jest mało administratorów więc przyda nam się wzmocnienie. Kultura bardzo dobra, dobry staż, mała aktywność ale z adminem na pewno ją poprawisz. Pozdrawiam.😃 Texsass , EgZe , emmeek13 i 1 inny 2 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Użytkownik EgZe Opublikowano 17 Sierpnia 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2022 (edytowane) No powiem Panie @ emmeek13czekałem aż dasz podanie na admina, nie znamy się od dzisiaj więc Mogę śmiało dać szansę. Opinia wiadomo Adminów jest dla mnie bardzo ważna i jest dla Ciebie jak najbardziej na pozytyw, trzymasz poziom kultury więc dobrze, Witamy Ciebie na pokładzie. Gratulujemy! Twoje podanie zostało przyjęte. Zgłoś się do @ Administrator lub @ Junior Admin w celu nadania rang i ewentualnego opłacenia składki. Z poważaniem, Administracja Cs-Porobieni.pl Edytowane 17 Sierpnia 2022 przez EgZe Texsass , emmeek13 , 0MEH i 3 innych 1 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi