Użytkownik Wasylek₄₂₀ Opublikowano 24 Sierpnia 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2022 Nick: Wasylek₄₂₀ Wiek: 16 SteamID: STEAM_0:1:634750882 Link do GameTracker: GameTracker.com : Player Page for Wasylek₄₂₀ Staż na serwerze: 2 tygodnie Czy dostałeś(aś) kiedyś mute/bana na serwerze?: niee Doświadczenie w byciu adminem: Byłem opiekunem więc coś nie coś potrafie Znajomość SMX (komend admina) [w skali 1/5]: 5 Obowiązkowa składka co miesiąc (10zł): Tak Oświadczasz znajomość regulaminów?: Tak Posiadasz sprawny mikrofon?: Tak Mutacja [TAK/NIE]: Tak Dlaczego właśnie Ty?: Często bywam na serwerze więc myśle że móglbym pomóc. Kilka słów od siebie: Imię Mateusz pochodze z Chełma chodzę do szkoły ZST i interesuje się motoryzacją. Texsass , Buhcer AWP NS+BH i chikapu 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Legenda SorryIWin Opublikowano 28 Sierpnia 2022 Legenda Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2022 Osobiście uważam, że z racji małej ilości adminów oraz ich niskiej aktywności opiekun powinien Cię przyjąć na okres próbny 2 tygodni. Twój GT przemawia do mnie i pokazuje, że jesteś w stanie poświęcić minimum godzinę na grę dziennie. Doświadczenie to kolejna ważna cecha i jeżeli serio je posiadasz, to tym bardziej jest to argument za przyjęciem. Jedyne zastrzeżenie to konto na forum założone tylko i wyłącznie pod podanie, ale mam nadzieję, że nie chcesz wstąpić w szeregi administracji na chwilę. Tak jak napisałem w pierwszym zdaniu, jestem ZA OKRESEM PRÓBNYM 2 TYGODNI. @ Opiekun FFA Only Mirage #1@ Admin Only Mirage#1FFA Wasylek₄₂₀ , Ysen0M , Mikinov i 4 innych 5 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Użytkownik Wasylek₄₂₀ Opublikowano 29 Sierpnia 2022 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2022 10 godzin temu, SorryIWin napisał: Osobiście uważam, że z racji małej ilości adminów oraz ich niskiej aktywności opiekun powinien Cię przyjąć na okres próbny 2 tygodni. Twój GT przemawia do mnie i pokazuje, że jesteś w stanie poświęcić minimum godzinę na grę dziennie. Doświadczenie to kolejna ważna cecha i jeżeli serio je posiadasz, to tym bardziej jest to argument za przyjęciem. Jedyne zastrzeżenie to konto na forum założone tylko i wyłącznie pod podanie, ale mam nadzieję, że nie chcesz wstąpić w szeregi administracji na chwilę. Tak jak napisałem w pierwszym zdaniu, jestem ZA OKRESEM PRÓBNYM 2 TYGODNI. @ Opiekun FFA Only Mirage #1@ Admin Only Mirage#1FFA Jestem w stanie poświęcić nawet więciej niż 1 h dziennie, a z tym kontem na forum to wiem że trzeba było wcześniej zrobić ale miałem problem ze stworzeniem konta. Dziękuje za wypowiedz pozdrawiam cieplutko Wasylek ❤️ emmeek13 , xNekus AWP NS+BH , Nappy i 3 innych 4 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wyróżniony Mikinov Opublikowano 29 Sierpnia 2022 Wyróżniony Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2022 Ja ogólnie napisałbym Ci, że jestem na tak, bo widać twoją aktywność i zaangażowanie na serwerze, podanie jest przejrzyste (kolorystycznie nie, ale pomińmy), nie było z tobą problemów. Ale jest taki zapis... Kandydat wypowiadający się w swoim podaniu, otrzyma 1 punkt ostrzeżeń, a podanie zostanie zamknięte emmeek13 , Texsass i Wasylek₄₂₀ 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zasłużony Morgoo Opublikowano 30 Sierpnia 2022 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2022 (edytowane) Tak jak Napisał Mikinov Za wypowiedz pod podaniem jestem zmuszony je Zamknąć . Zacznij brać aktyny udział w tematach na forum ponieważ twój profil ma tylko 3 tematy Gdzie 2 to Podanie o admina . Przygotuj się do rozmowy Odnośnie SMX ( komend administratora ) no ale tak napisałeś ze znasz je na 5 więc napewno mi wszystko łądnie powiesz . Porazmawiam z Reszta administracji odnośnie okresu próbnego . Zapraszam Do napisania NOWEGO podania za 7 dni . Pozdrawiam Twoje podanie zostało odrzucone. Przykładowe powody odrzucenia podania: - Nie spełniałeś/aś wszystkich wymagań - Posiadałeś/aś warna na koncie w trakcie pisania podania - Wypowiedziałeś/aś sie pod swoim podaniem - Od ostatniego podania nie minęło 7 dni - Osoba rozpatrująca podanie zdecydowała, że na ten moment nie potrzebujemy więcej osób na tej randze. Jeżeli nie zgadzasz się z decyzją osoby sprawdzającej, zgłoś post, a administracja rozpatrzy podanie ponownie. Z poważaniem, Administracja Cs-Porobieni.pl Edytowane 30 Sierpnia 2022 przez Morgoo Lunacy , OGGY FFA#1 , xNekus AWP NS+BH i 2 innych 3 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi