Skocz do zawartości
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

[Junior Moderator] Dorian.

Dorian

Rekomendowane odpowiedzi

• Porobiony

Imię:  Dorian.

Twój staż na forum: Konto na Forum mam od 10 marca 2019 roku. Miałem bodajże jedna dłuższą przerwę lecz zostałem zmuszony ją zrobić ze względu na 2 operację na kręgosłup ze względu iż mam skoliozę. 

Oświadczasz znajomość regulaminu forum?: Tak.

Ile czasu dziennie jesteś w stanie realnie poświęcić na forum: Jeśli chodzi o mój czas, który posiadam to mam go dużo, myślę że na tyle abym mógł poświęcić go dla Was abym mógł Wam pomagać przy Forum a tym bardziej ze jestem przez całe dnie na Forum i zaglądam na nie co chwilę więc ze mną kontakt byłby natychmiastowy bo odpisuje po chwili gdy zobaczę ową wiadomość.

Czy masz jakiekolwiek doświadczenie w roli moderatora?: Jeśli chodzi o moje doświadczenie bo myślę ze jeszcze jakieś posiadam bo kilka lat temu jeśli pamiętam dobrze to około 4 posiadałem ową rangę na innej Sieci przez okres roku lecz po tym czasie Właściciele postanowili ją zamknąć. Jeśli chodzi o dodatkową naukę abym musiał się poduczyć to myślę ze w tym problemu by nie było.

Dlaczego właśnie Ciebie powinniśmy wybrać?:  Chciałbym spróbować swoich sił ponownie abym mógł pomagać jako "Junior Moderator" Wam. Jestem spokojnym i miłym człowiekiem oraz pomocnym, jeśli jakaś osoba potrzebuje pomocy to staram się jej pomóc. Jestem u Was na Forum już kilka lat lecz tak jak wyżej napisałem musiałem zrobić przerwę ze względu na operację po których musiałem dochodzić do siebie jakiś czas aby mogło się wszystko zagoić etc. Nigdy nikomu źle tutaj na Forum ani nie życzyłem ani nikomu na przekór robiłem aby by miał źle. Staram się zawsze swoją prace wykonywać na tyle ile potrafię. Myślę ze każdemu się chociaż "jedna szansa" należy.

Pozdrawiam.

Reklamy:
Reklama 1
Reklama 2
Reklama 3
Reklama 4

Reklama 5
Reklama 6
Reklama 7

niektóre reklamy wymagają zatwierdzenia przez moderatora lub tez musiałem dodać parę słów od siebie bo nie mogłem utworzyć postać.

Wymagania:
Minimum 16 lat - Jest

Co najmniej 48 godzin na forum- Jest
Konto na forum założone co najmniej pół roku przed napisaniem podania - Jest
Rozpoznawalność i pozytywna opinia na forum - Jest.
Kultura osobista oraz poprawna polszczyzna - Jest.
Minimum 200 sensownych postów - Jest.
Brak ostrzeżeń na koncie - Jest.
Znajomość regulaminu forum - Jest.

Edytowane przez Dorian

• Dorian zmienił(a) tytuł na [Junior Moderator] Dorian.
  • Wyróżniony

od czego by tu zacząć...

aktywność: nie jest na najwyższym poziomie, a w szczególności na obecnej randze (tak, screen poniżej pokazuje wszystykie twoje bany (żadnego mute nie było))

Sory, nie wierzę, że udzielasz się na obecnej randze i starasz się wbijać, pomagać. Nie widziałem Cię ani razu, a szanujmy się, gdybyś był aktywny, byłoby tego więcej.

Jeszcze a propos postów: jest ich 222- lekko ponad minimalnymi wymaganiami. Widać cię tylko pod pytaniem dnia, sporadycznie gdzie indziej.

image.thumb.png.756d84652bb4aae902a174d7a20b3329.png

+/- doświadczenie, nie ma tu chyba co się rozpisywać, ew. trzeba zweryfikować

Rozpoznawalność? No taka, że wyślesz emoji/napiszesz "cześć" na czatboxie. Nie widziałem cię nigdy na tsie/discordzie/serwerze próbując pogadać/poznać się ze społecznością

Godzinę temu, Dorian napisał:

Myślę ze każdemu się chociaż "jedna szansa" należy.

nie, szansa należy się tym, którzy na nią zasłużą pracą, a nie "bo każdemu należy się szansa"

Jestem na nie, wyżej znajdziesz powód

Edytowane przez Mikinov
kolorek

• 2 tygodnie później...
  • Zbanowany

Może i za dużo tego nie pokazuje, ale Dorian jest osobą dojrzałą, bezkonfliktową i opanowaną (mimo zaczepek w jego stronę). Jest to właśnie trzecia osoba, której obecnie chcemy dać szansę na pokazanie się. Wiele razy chciałeś pomóc, gdzie wielu z użytkowników o tym nie wie bo kierowałeś się drogą prywatnych wiadomości. Mamy nadzieję, że jej nie zmarnujesz.

Chciałem tylko zaznaczyć tak jak przy każdym przyjętym podaniu to zrobię, że z Waszej trójki za jakiś czas zostanie dwoje.
Po jakim okresie czasu - zobaczymy. Ale spodziewajcie się w każdej chwili, odejścia jednej osoby.

P.s

Żeby nie było niedomówień każda decyzja została podjęta wraz z właścicielami.

Gratulujemy! Twoje podanie zostało przyjęte. Zgłoś się do @ Administrator lub @ Junior Admin w celu nadania rang i ewentualnego opłacenia składki.

podanieprzyjete.png

Z poważaniem,

Administracja Cs-Porobieni.pl

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...