Legenda Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. SorryIWin Opublikowano 1 Września 2022 Legenda Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 1 Września 2022 Imię: Adam Wiek: 19 Twój staż na forum: Rok i siedem miesięcy Oświadczasz znajomość regulaminu forum?: Tak Ile czasu dziennie jesteś w stanie realnie poświęcić na forum: Dwie godziny, ale jest to też zależne od tego ile aktualnie tego czasu potrzeba. Czy masz jakiekolwiek doświadczenie w roli moderatora?: Pełniłem funkcję Opiekuna FFA1 i moderowałem dział FFA1 na forum. Nie sprawiało mi to najmniejszych problemów, a nawet momentami sprawiało frajdę. Dlaczego właśnie Ciebie powinniśmy wybrać?: Jeżeli mam być szczery to bardzo długo zastanawiałem się nad tym, czy jak pojawi się możliwość napisania podania na JM to to zrobić. Po tym całym namyśle doszedłem do wniosku, iż jeśli tego nie zrobię, to będę zły na samego siebie. Lubię piąć się do góry, rozwijać i właśnie dlatego spróbowałem. Jestem osobą, która potrafi dojść do porozumienia z każdym w większym lub mniejszym stopniu. Zawdzięczam to głównie temu, że jak już wspominałem byłem opiekunem FFA1. Pomimo tego, że nie każdy darzył mnie niesamowitą sympatią, to zawsze zwracałem się do drugiej osoby z należytym szacunkiem. Każda sprawa, o której mi ktokolwiek wspomniał, została rozwiązana w mniej niż 24h. Zawsze staram się przykładać do każdego zadania i wykonywać je w taki sposób, żeby druga osoba była zadowolona. Często robię coś poza skalę moich obowiązków, czego przykładem jest turniej 5vs5, jak i 2vs2. Pomimo kilku zawirowań udało się je dociągnąć do końca, a uczestnicy spędzili miło czas, a nawet nabyli nowe znajomości. Na forum wchodzę kilkanaście razy dziennie, więc tym bardziej zrobienie czegoś, nie będzie stanowiło dla mnie żadnego kłopotu. R3E , kaSzu , nogal i 12 innych 6 5 1 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zasłużony Neekeri Opublikowano 8 Września 2022 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 8 Września 2022 Znamy się kilka lat i mogę śmiało stwierdzić, że Adam jest bardzo sprawiedliwy, wyrozumiały dla innych i bierze pod uwagę zdanie każdej osoby. Dobra aktywność na forum, ale za dobrych czasów opiekuna Adam reagował szybko i tak jak napisał w podaniu, że problem był rozwiązany w 24h. Często sprawdzanie forum, a dokładniej działu FFA1 tylko omacnia mnie w przekonaniu, że powinieneś dostać szanse. Wiem, że dasz sobie radę, bo pokazywałeś to już niejednokrotnie. Według mnie osoba, która składa takie podanie powinna umieć posługiwać się poprawną polszczyzną, a jak widzimy to Adam mógłby napisać nie jeden wiersz ;). Też nie jest osobą, która stosowałaby faworyzacje wśród swoich kumpli. +aktywność na forum +imię +staż +estetyka podania +brak jakichkolwiek problemów z jego osobą +fachowiec Texsass , Morgoo , Mikinov i 1 inny 1 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zbanowany ForPerfecT Opublikowano 10 Września 2022 Zbanowany Udostępnij Opublikowano 10 Września 2022 Starasz się o to stanowisko od dłuższego czasu, już w poprzedniej rekrutacji braliśmy Cię pod uwagę, lecz w związku z sytuacją, która miała miejsce z Twoim udziałem musieliśmy je wtedy odrzucić. Tym razem chcemy dać Ci szansę i zobaczyć co będziesz w stanie pokazać i czy udowodnisz, że było warto. Pomysłów Ci nie brakuje, więc na pewno wniesiesz coś do ekipy. Chciałem tylko zaznaczyć tak jak przy każdym przyjętym podaniu to zrobię, że z Waszej trójki za jakiś czas zostanie dwoje. Po jakim okresie czasu - zobaczymy. Ale spodziewajcie się w każdej chwili, odejścia jednej osoby. P.s Żeby nie było niedomówień każda decyzja została podjęta wraz z właścicielami. Gratulujemy! Twoje podanie zostało przyjęte. Zgłoś się do @ Administrator lub @ Junior Admin w celu nadania rang i ewentualnego opłacenia składki. Z poważaniem, Administracja Cs-Porobieni.pl SorryIWin 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi