Skocz do zawartości
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

[Junior Moderator] Ksetrus

Ksetrus

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużony

Imię: Aleksander
Twój staż na forum: od 23 stycznia 2020
Oświadczasz znajomość regulaminu forum?: Oświadczam
Ile czasu dziennie jesteś w stanie realnie poświęcić na forum: Myślę że mógłbym poświęcić 3-4 godzin.
Czy masz jakiekolwiek doświadczenie w roli moderatora?: Nie to będzie moje pierwsze spotkanie z tą rangą, lecz szybko się uczę.

Dlaczego właśnie Ciebie powinniśmy wybrać?: Wydaje mi się, że jestem osobą lubianą. Jak widać jestem na tej sieci już od dawna i chciałbym zobaczyć co się robi na nowym stanowisku, jakim jest JUNIOR MODERATOR i oszczędzić czasu moderacji w niektórych sprawach , oczywiście na tsie jestem aktywny codziennie, jak i na forum oraz zawsze jestem chętny do pomocy. Co do mojego zachowania to tak jestem chętny do jakiejkolwiek pomocy. Dobrze się dogaduję z graczami/forumowiczami, jeżeli potrzebują mojej pomocy lub czegoś nie mogą znaleźć na naszym forum to mogą zawszę na mnie liczyć. Jestem osobą pracowitą nigdy nie zostawiałbym tematów niezamkniętych lub nie rozpatrzonych, zawsze dopilnuje każdego porządku w każdym dziale. Nie chce stać w miejscu, chciałbym dalej zdobywać doświadczenia a jak nastała okazja, żeby zostać Junior Moderatorem to chcę pokazać że mi zależy na tym stanowisku i was nie zawiodę.

Edytowane przez Ksetrus

• 2 tygodnie później...
  • Zbanowany

Ciężko było się określić co do Twojego podania, jako że bardzo rzadko wchodzisz w jakąkolwiek interakcje, prócz zwykłego "cześć" na czatboxie. Musisz popracować nad swoją 'prezentacja'.

P.s

Żeby nie było niedomówień każda decyzja została podjęta wraz z właścicielami.

Twoje podanie zostało odrzucone. Przykładowe powody odrzucenia podania: 
- Nie spełniałeś/aś wszystkich wymagań 
- Posiadałeś/aś warna na koncie w trakcie pisania podania
- Wypowiedziałeś/aś sie pod swoim podaniem
- Od ostatniego podania nie minęło 7 dni
- Osoba rozpatrująca podanie zdecydowała, że na ten moment nie potrzebujemy więcej osób na tej randze. 
Jeżeli nie zgadzasz się z decyzją osoby sprawdzającej, zgłoś post, a administracja rozpatrzy podanie ponownie. 

podanieodrzucone.png

Z poważaniem,

Administracja Cs-Porobieni.pl

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...