Skocz do zawartości
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

[Junior Moderator] DARWIN

DARWIN

Rekomendowane odpowiedzi

• Wyróżniony

Imię: Jakub
Twój staż na forum: 2 lata 
Oświadczasz znajomość regulaminu forum?: Oczywiście 
Ile czasu dziennie jesteś w stanie realnie poświęcić na forum: Wszystko zależy od pracy którą będzie trzeba wykonać, na pewno rano wieczorem bez problemu mógł bym zając się forum.
Czy masz jakiekolwiek doświadczenie w roli moderatora?: Nie, niestety nie mam. Lecz z szybko się uczę i pochłaniam nową wiedzę.
Dlaczego właśnie Ciebie powinniśmy wybrać?: Jestem osobą na której można polegać, nie boję się przyjmować nowych wyzwań i uważam, że jako moderator tak samo bym się odnalazł. Jak pisałem wyżej szybko się uczę nowych rzeczy więc
funkcja moderatora nie sprawiła by mi większych problemów . Jestem na swój sposób "rozpoznawalny" na sieci, nigdy nie miałem z nikim żadnych zgrzytów i często przesiaduję na ts. Na pewno jestem osoba pomocną która znajdzie rozwiązanie na większość problemów i chętnie pomoże. Jestem na sieci ponad dwa lata i uważam, że sprawdził bym się w roli junior moderatora, mimo braku doświadczenia. Jestem osobą, która uparcie dąży do celu, dlatego też postanowiłem spróbować.

Edytowane przez DARWIN

• Weteran

+wiek

+staż

+Doświadczenie 

Myślę że można dać darwinowi szanse, dlatego ze jest aktywny na ta jak i na forum, jako opiekun spisuje sie dobrze i nie mam mu nic do zarzucenia

Jestem na TAK!

• 2 tygodnie później...
  • Zbanowany

Tak jak wspomniałem w raporcie, najpierw skup się nad poprawą frekwencji na drze, a później myśl o kolejnych obowiązkach. Widać że jesteś ograniczony czasowo, dlatego ciężko będzie polegać na Tobie gdy dojdą nowe obowiązki.

Zawsze warto próbować, ale to jeszcze nie Twój czas.

P.s

Żeby nie było niedomówień każda decyzja została podjęta wraz z właścicielami.

Twoje podanie zostało odrzucone. Przykładowe powody odrzucenia podania: 
- Nie spełniałeś/aś wszystkich wymagań 
- Posiadałeś/aś warna na koncie w trakcie pisania podania
- Wypowiedziałeś/aś sie pod swoim podaniem
- Od ostatniego podania nie minęło 7 dni
- Osoba rozpatrująca podanie zdecydowała, że na ten moment nie potrzebujemy więcej osób na tej randze. 
Jeżeli nie zgadzasz się z decyzją osoby sprawdzającej, zgłoś post, a administracja rozpatrzy podanie ponownie. 

podanieodrzucone.png

Z poważaniem,

Administracja Cs-Porobieni.pl

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...