Zasłużony Neekeri Opublikowano 7 Września 2022 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 7 Września 2022 Nick: Neekeri Wiek: 18 SteamID: STEAM_0:1:186805384 Link do GameTracker: https://www.gametracker.com/player/♔ Neekeri 乇 乙 REKT♔/51.83.214.203:27015/ Staż na serwerze: Ponad 3 lata Czy dostałeś(aś) kiedyś mute/bana na serwerze?: Tak Doświadczenie w byciu adminem: Byłem kilkukrotnie adminem Znajomość SMX (komend admina) [w skali 1/5]: nwm Obowiązkowa składka co miesiąc (10zł): ok Oświadczasz znajomość regulaminów?: tak Posiadasz sprawny mikrofon?: tak Mutacja [TAK/NIE]: tak Dlaczego właśnie Ty?: Bo jestem praktycznie każdemu znany na tej sieci a tym bardziej na serwerze. Jestem bardzo aktywnym graczem ale sie poprawi z biegiem czasu bo chodziłem do pracy i nie miałem chęci do gry. Kilka słów od siebie: I tak nikt tego nie czyta XD chce tutaj admin żeby był porządek na ffa1, bo widzę że obecni admini mają za dobre serce 😉 Majcia<3 , Fendees , SorryIWin i 8 innych 4 2 2 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wyróżniony Mikinov Opublikowano 7 Września 2022 Wyróżniony Udostępnij Opublikowano 7 Września 2022 (edytowane) - podanie na odwal - zachowanie na forum : ) - aktywność nie widzę dla ciebie miejsca w administracji, a twoja aktywność jest mówiąc lekko- średnia na nie Edytowane 7 Września 2022 przez Mikinov sajek , Konewa , Neekeri i 1 inny 1 1 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wyróżniony Texsass Opublikowano 7 Września 2022 Wyróżniony Udostępnij Opublikowano 7 Września 2022 (edytowane) +staz +doswiadczenie +kultura -/+aktywnosc Siemka. A więc tak.Nekeri już posiada doswiadczenie więc wie co jest pięć.Nie widziałem ostatnio żebys kogoś zaczepiał/prowokował więc to jak najbardziej na +.Tak jak napisałeś jeżeli w najbliżym czasie będziesz częściej wchodził na server to jestem za tym żeby przyjąć cię na stanowisko admina. Jestem na TAK Pozdrawiam. Edytowane 7 Września 2022 przez Texsass sajek i Neekeri 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ban na podania 0MEH Opublikowano 7 Września 2022 Ban na podania Udostępnij Opublikowano 7 Września 2022 -podanie na odwal -zachowanie -aktywność +Doświadczenie Piszesz, że chcesz wnieść na serwer porządek, a patrząc na twój spędzony czas na serwerze to raczej tego nie dokonasz. Jestem na Nie POZDRO sajek i SorryIWin 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Legenda SorryIWin Opublikowano 7 Września 2022 Legenda Udostępnij Opublikowano 7 Września 2022 +doświadczenie + kultura - estetyka podania Skoro tak mało napisałeś od siebie, to ja coś dodam, masz na imię Gracjan i chodzisz na ryby B) Poza tym podanie, jeżeli mam być szczery napisane bardzo słabo, ale nie zmienia to faktu, że potrzebujemy takich osób jak Ty w administracji. Masz ogromne doświadczenie, bo byłeś kilka razy adminem i opiekunem FFA1 oraz jako admin jesteś stanowczy, jak i bardzo pomocny. W naszym składzie jest nas mało i nie każdy ma dużo czasu na granie, bo zaczęła się szkoła. Jestem na TAK Dzikuuu , Morgoo , sajek i 1 inny 3 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stały bywalec Dzikuuu Opublikowano 7 Września 2022 Stały bywalec Udostępnij Opublikowano 7 Września 2022 +kultura +staż +doświadczenie +/- aktywność -estetyka podania Jestem na TAK Doświadczenie jako administrator oczywiście jest posiadane. Nie zmienia to faktu że podanie napisane jest nie estetycznie i po prostu źle się to czyta ,jednak patrząc na to z drugiej strony wiemy jaka jest aktualnie aktywność administracji twierdze że im więcej osób zdolnych do oceny graczy tym lepiej . Pozdrawiam sajek , Texsass , Neekeri i 2 innych 2 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Użytkownik EgZe Opublikowano 10 Września 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 10 Września 2022 (edytowane) Patrząc jak jak inni się wypowiedzieli w różny sposób , damy Ci szansę na okres próbny 2 tygodni zobaczymy jak się sprawdzisz, Witaj na pokładzie 🙂 Pozdrawiam Gratulujemy! Twoje podanie zostało przyjęte. Zgłoś się do @ Administrator lub @ Junior Admin w celu nadania rang i ewentualnego opłacenia składki. Z poważaniem, Administracja Cs-Porobieni.pl Edytowane 10 Września 2022 przez EgZe sajek , Neekeri , nogal i 1 inny 2 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi