Skocz do zawartości
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Podanie na Admina FFA#1

Neekeri

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużony

Nick: Neekeri

SteamID: STEAM_0:1:186805384

Link do GameTracker: https://www.gametracker.com/player/♔ Neekeri 乇 乙 REKT♔/51.83.214.203:27015/

Staż na serwerze:  Ponad 3 lata

Czy dostałeś(aś) kiedyś mute/bana na serwerze?:  Tak

Doświadczenie w byciu adminem:  Byłem kilkukrotnie adminem 

Znajomość SMX (komend admina) [w skali 1/5]:  nwm 

Obowiązkowa składka co miesiąc (10zł):  ok

Oświadczasz znajomość regulaminów?:  tak

Posiadasz sprawny mikrofon?: tak

Mutacja [TAK/NIE]:  tak

Dlaczego właśnie Ty?: Bo jestem praktycznie każdemu znany na tej sieci a tym bardziej na serwerze.  Jestem bardzo aktywnym graczem :tf: ale sie poprawi z biegiem czasu bo chodziłem do pracy i nie miałem chęci do gry.

Kilka słów od siebie:  I tak nikt tego nie czyta XD 

chce tutaj admin żeby był porządek na ffa1, bo widzę że obecni admini mają za dobre serce 😉

• Wyróżniony

- podanie na odwal

- zachowanie na forum : )

- aktywność
nie widzę dla ciebie miejsca w administracji, a twoja aktywność jest mówiąc lekko- średnia

na nie

Edytowane przez Mikinov

• Wyróżniony

+staz

+doswiadczenie

+kultura

-/+aktywnosc

Siemka.

A więc tak.Nekeri już posiada doswiadczenie więc wie co jest pięć.Nie widziałem ostatnio żebys kogoś zaczepiał/prowokował więc to jak najbardziej na +.Tak jak napisałeś jeżeli  w najbliżym czasie będziesz częściej wchodził na server  to jestem za tym żeby przyjąć cię na stanowisko admina.

Jestem na TAK

Pozdrawiam.

Edytowane przez Texsass

• Ban na podania

-podanie na odwal 

-zachowanie 

-aktywność 

+Doświadczenie

Piszesz, że chcesz wnieść na serwer porządek, a patrząc na twój spędzony czas na serwerze to raczej tego nie dokonasz.

Jestem na  Nie 

POZDRO

• Legenda

+doświadczenie

+ kultura

- estetyka podania

Skoro tak mało napisałeś od siebie, to ja coś dodam, masz na imię Gracjan i chodzisz na ryby B)

Poza tym podanie, jeżeli mam być szczery napisane bardzo słabo, ale nie zmienia to faktu, że potrzebujemy takich osób jak Ty w administracji. Masz ogromne doświadczenie, bo byłeś kilka razy adminem i opiekunem FFA1 oraz jako admin jesteś stanowczy, jak i bardzo pomocny. W naszym składzie jest nas mało i nie każdy ma dużo czasu na granie, bo zaczęła się szkoła.

Jestem na TAK

• Stały bywalec

+kultura 

+staż

+doświadczenie

+/- aktywność 

-estetyka podania 

Jestem na TAK

Doświadczenie jako administrator oczywiście jest posiadane. Nie zmienia to faktu że podanie
napisane jest nie estetycznie i po prostu źle się to czyta ,jednak patrząc na to z drugiej strony wiemy
jaka jest aktualnie aktywność administracji twierdze że im więcej osób zdolnych do oceny graczy tym lepiej . 

Pozdrawiam 

• Użytkownik

Patrząc jak jak inni się wypowiedzieli w różny sposób , damy Ci szansę na okres próbny 2 tygodni zobaczymy jak się sprawdzisz, Witaj na pokładzie 🙂 Pozdrawiam 

Gratulujemy! Twoje podanie zostało przyjęte. Zgłoś się do @ Administrator lub @ Junior Admin w celu nadania rang i ewentualnego opłacenia składki.

podanieprzyjete.png

Z poważaniem,

Administracja Cs-Porobieni.pl

Edytowane przez EgZe

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...