Użytkownik Mumin Opublikowano 21 Września 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 21 Września 2022 Nick: Mumin Wiek: 19 SteamID: STEAM_1:0:424611384 Link do GameTracker: tu Staż na serwerze: około tydzień Czy dostałeś(aś) kiedyś mute/bana na serwerze?: Nie Doświadczenie w byciu adminem: Opiekun na innej sieci Znajomość SMX (komend admina) [w skali 1/5]: 5 Obowiązkowa składka co miesiąc (10zł): Akceptuje Oświadczasz znajomość regulaminów?: Tak Posiadasz sprawny mikrofon?: Tak Mutacja [TAK/NIE]: Tak Dlaczego właśnie Ty?: Mimo krótkiego stażu na serwerze mam doświadczenie i myślę, że dobry kontakt z graczami oraz administracją. Chcę pomóc w pilnowaniu porządku gdy nie ma żadnego admina na serwerze i pomagać nowym graczom w poznawaniu trybu. W ostatnim czasie rzadko widać adminów i większość czasu "dzieci" psują rozgrywkę. Kilka słów od siebie: Mam na imię Dawid, mam 19 lat. Kończę w przyszłym roku szkołę i mam zamiar wybrać się na studia programistyczne. Jestem pomocny oraz pełny zapału. Czasem ponoszą mnie emocję, jednak z większym stanowiskiem na pewno się to nie będzie zdarzało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zbanowany ForPerfecT Opublikowano 22 Września 2022 Zbanowany Udostępnij Opublikowano 22 Września 2022 Zgłoś się do mnie w wiadomości prywatnej na forum. Gratulujemy! Twoje podanie zostało przyjęte. Zgłoś się do @ Administrator lub @ Junior Admin w celu nadania rang i ewentualnego opłacenia składki. Z poważaniem, Administracja Cs-Porobieni.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi