Ban na podania 0MEH Opublikowano 23 Września 2022 Ban na podania Udostępnij Opublikowano 23 Września 2022 Nick: 0meh Wiek:15 SteamID: STEAM_0:1:229216987 Link do GameTracker: https://www.gametracker.com/player/0MEH/51.83.214.203:27015/ Staż na serwerze: Rok Czy dostałeś(aś) kiedyś mute/bana na serwerze?: TAK Doświadczenie w byciu adminem: TAK Znajomość SMX (komend admina) [w skali 1/5]: 4 Obowiązkowa składka co miesiąc (10zł): TAK Oświadczasz znajomość regulaminów?: TAK Posiadasz sprawny mikrofon?: TAK Mutacja [TAK/NIE]: TAK Dlaczego właśnie Ty?: Byłem już administratorem na serwerze, potrafię odróżnić dobrego gracza od Chestera. A jeżeli chodzi o aktywność to z biegiem czasu na 100% się to poprawi. Kilka słów od siebie: Cześć, mam na imię Karol kocham grać w piłkę nożną a w wolnym czasie lubię sobie popykać w gierki. Czochr4k i scianka01 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
V.I.P R3E Opublikowano 23 Września 2022 V.I.P Udostępnij Opublikowano 23 Września 2022 -aktywność na serwerze +/- forum + doświadczenie Byłeś już adminem i wiesz o co biega ale aktywność na serwerze masz słabą(na ten moment)wiec, popraw aktywność na serwerze i wtedy będzie git. jak na tą chwile ja jestem na nie 0MEH , Texsass i Nappy 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wyróżniony emmeek13 Opublikowano 24 Września 2022 Wyróżniony Udostępnij Opublikowano 24 Września 2022 - aktywnosc na serwerze +/- aktywnosc na forum +doświadczenie Już byłeś adminem wiesz co i jak, jak poprawisz troche forum i aktywność to wtedy bede jak najbardziej na tak. Pograj jeszcze z tydzień bardziej intensywnie i złóż podanie jeszcze raz, aklutalnie jestem na NIE. Pozdrawiam emmeek13 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wyróżniony Czochr4k Opublikowano 24 Września 2022 Wyróżniony Udostępnij Opublikowano 24 Września 2022 (edytowane) +za bycie dobrym adminem +doświadczenie +/- aktywność OMEH to dobry admin. Teraz nie ma super aktywności ale jeśli chce iść na rangę to oznacza, że chce grać Wiec po co ma czekać kolejny tydzień jak może od razu pomóc? Jestem na TAK Edytowane 24 Września 2022 przez Czochr4k by ludzie nie płakali 0MEH , Texsass , Buhcer AWP NS+BH i 1 inny 1 1 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Użytkownik EgZe Opublikowano 25 Września 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 25 Września 2022 (edytowane) Witam, Omeh słuchaj jeszcze nabij godzinki przez tydzień bo trochę jeszcze za mało masz więc następnym razem za tydzień spróbuj Pozdrawiam Twoje podanie zostało odrzucone. Przykładowe powody odrzucenia podania: - Nie spełniałeś/aś wszystkich wymagań - Posiadałeś/aś warna na koncie w trakcie pisania podania - Wypowiedziałeś/aś sie pod swoim podaniem - Od ostatniego podania nie minęło 7 dni - Osoba rozpatrująca podanie zdecydowała, że na ten moment nie potrzebujemy więcej osób na tej randze. Jeżeli nie zgadzasz się z decyzją osoby sprawdzającej, zgłoś post, a administracja rozpatrzy podanie ponownie. Z poważaniem, Administracja Cs-Porobieni.pl Edytowane 25 Września 2022 przez EgZe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi