Użytkownik xander92 Opublikowano 24 Września 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 24 Września 2022 (edytowane) Nick na serwerze: XandeR Wiek: 30 (za 1 dzien ) Mutacja głosu: TAK Staż na serwerze: w sumie od nie dawna ale serwer mi sie bardzo spodobał i zostane jak długo sie da. GAMETRACKER ( https://www.gametracker.com/server_info/145.239.236.13:27125/top_players/?query=XandeR) Doświadczenie w adminowaniu: byłem adminem na serwerach około 2 lat temu (nazwe podam priv aby nie reklamowac innych serwerów ) Znajomość sourcemoda Skromnie myślę że 5/10 troche zapomniałem ale sobie szybko przypomne. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?: kilka godzin dziennie nie stanowi problemu , lubie pograć na dobrych serwerach , MM juz stały sie nudne . Dlaczego Ty?: Jestem osobą rozsądną , odpowiedzialną , wyrozumiałą , lubie kontakt z innymi graczami , nie lubie cheaterów ktorych na serwerze nie brakuje , stad moja aplikacja na Admina , ktos musi pilnowac serwera i graczy. Posiadasz mikrofon?: Tak Kontakt: discord , messenger , skype , tel Steam ID : 76561199161457344 Posiadasz konto prime?: TAK stażu na serwerze duzego nie mam ale zapewniam ze sie sprawdze jako Admin (a staz szybko sie zwiekszy ) prosze pozytywnie rozpatrzyc moje podanie (nawet na okres próbny ) pozdrawiam Łukasz Edytowane 24 Września 2022 przez xander92 Komarito 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zbanowany ForPerfecT Opublikowano 25 Września 2022 Zbanowany Udostępnij Opublikowano 25 Września 2022 2 dni na serwerze to trochę mało. Daj się poznać graczom jak i użytkownikom forum. Zapraszam do napisania podania za tydzień. Twoje podanie zostało odrzucone. Przykładowe powody odrzucenia podania: - Nie spełniałeś/aś wszystkich wymagań - Posiadałeś/aś warna na koncie w trakcie pisania podania - Wypowiedziałeś/aś sie pod swoim podaniem - Od ostatniego podania nie minęło 7 dni - Osoba rozpatrująca podanie zdecydowała, że na ten moment nie potrzebujemy więcej osób na tej randze. Jeżeli nie zgadzasz się z decyzją osoby sprawdzającej, zgłoś post, a administracja rozpatrzy podanie ponownie. Z poważaniem, Administracja Cs-Porobieni.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi