Weteran Losarence Opublikowano 30 Września 2022 Weteran Udostępnij Opublikowano 30 Września 2022 (edytowane) Imię Piotr Wiek 16 Profil Steam https://steamcommunity.com/profiles/76561198951668381/ Staż na sieci ~3 lata Aktywność na serwerze https://www.gametracker.com/player/Oshiro/51.68.135.111:27015/ Ile czasu spędzasz na forum, TS3 i/lub Discord sieci 3-3.5h Jakie obowiązki - Twoim zdaniem - musi wypełniać Opiekun Serwera? Według mnie opiekun powinien utrzymywać porządek na serwerze oraz odpowiadać za jego adminów. Zgłaszanie różnorakich błędów serwera do wyższej administracji. Co Opiekun Serwera powinien robić, a czego nie powinien? Moim zdaniem opiekun serwera powinien mieć kontrole nad administracją serwera, opiekun serwera powinien być przykładem dla gracza jak i admina, powinien sumiennie zajmować się swoimi obowiązkami na forum jak i na serwerze. Takowy opiekun nie powinien się wywyższać jak i nie utrudniać roboty innym adminom Jakie masz plany na rozwój serwera po otrzymaniu rangi? Chciałbym dodawać różnorodne eventy (np. przez ostatnie 24h edycji dodać graczom ~3-4tyś kredytów rpg). Przywrócenie starych modeli (które nie były zbugowane) za monety serwerowe, dodanie nowych modeli postaci (nie zbugowanych), (Vip, svip), dodanie całkowicie nowych bonusów dla rangi płatnej svip (np.dodanie osobnych, odróżniających się modeli dla rangi oraz większe możliwości na starcie edycji) , chciałbym również w przyszłości zmienić parę rzeczy w regulaminie SURF'a ponieważ są w nim nieścisłości jak i naprawić kilka moich błędów w aktualnym regulaminie. Czy masz doświadczenie w byciu Opiekunem Serwera? Tak, byłem opiekunem serwera surf + rpg Dlaczego akurat Ty? Myślę, że bym się sprawdził, bo serwer od dłuższego czasu nie ma opiekuna serwera, mój awans ułatwił by administracji kontrolowanie forum związanego z działem serwera surf+rpg. Oprócz tego ostatnimi czasy wróciłem do aktywny na serwerze,. Edytowane 30 Września 2022 przez SorryIWin Texsass , nat123 , cerq i 6 innych 3 1 3 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wyróżniony MORISS Opublikowano 30 Września 2022 Wyróżniony Udostępnij Opublikowano 30 Września 2022 Hej witam całą społeczność cs-porobieni jestem jak najbardziej za tym żeby przyjąć tego oto osobnika oshiro/loseręce ponieważ jeżeli mamy ruszyć ten serwer to tylko z nim i wiem że sprawdzał się poprzednio z nieznanych nam przyczyn nie mógł zostać z nami dłużej ale wierzę w to że wraca do nas silniejszy Losa jest na pewno -opanowany -pomocny ;D -miły Nie mam żadnego złego słowa o nim pozdrawiam admin surf rpg mod Losarence 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wyróżniony Czochr4k Opublikowano 30 Września 2022 Wyróżniony Udostępnij Opublikowano 30 Września 2022 +spoko gość +doświadczenie +aktywność +staż Losarence był już opiekunem i myślę ze sprawdzi się w tej roli Jestem na TAK Losarence 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wyróżniony Mikinov Opublikowano 30 Września 2022 Wyróżniony Udostępnij Opublikowano 30 Września 2022 (edytowane) hej, kim jesteś? twoja aktywność na serwerze wygląda jak 5-dniowy zryw aktywności na forum też się nie próbujesz pokazać, twoja ostatnia ostatnia (XD) aktywność jest 22 maja, serio? +doświadczenie, wydaje mi się, że zaufana osoba nie mogę być z czystym sumieniem na tak, proponuję utrwalić aktywność (obecnie na nie) Edytowane 1 Października 2022 przez Mikinov Texsass , Losarence i Czochr4k 1 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zasłużony NaraSo Opublikowano 1 Października 2022 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 1 Października 2022 -aktywność +brak opiekuna +pomocny +idzie się z nim na spokojnie dogadać Losarance był już opiekunem na tym serwerze jak i kilka razy adminem. Za każdym razem się sprawdzał więc wierze że mimo małej aktywności da sobie rade Jestem na TAK Losarence 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zbanowany ForPerfecT Opublikowano 2 Października 2022 Zbanowany Udostępnij Opublikowano 2 Października 2022 Ostatnia aktywność na forum to 16 czerwca przed Twoim obecnym podaniem. Na serwerze też masz przegrany tydzień. Zapomniałeś, że by otrzymać opiekuna jednym z wymagań koniecznych jest posiadanie admina na tym serwerze. Zapraszam najpierw do napisania podania na admina za tydzień, a później będziemy myśleć o opiekunie. Twoje podanie zostało odrzucone. Przykładowe powody odrzucenia podania: - Nie spełniałeś/aś wszystkich wymagań - Posiadałeś/aś warna na koncie w trakcie pisania podania - Wypowiedziałeś/aś sie pod swoim podaniem - Od ostatniego podania nie minęło 7 dni - Osoba rozpatrująca podanie zdecydowała, że na ten moment nie potrzebujemy więcej osób na tej randze. Jeżeli nie zgadzasz się z decyzją osoby sprawdzającej, zgłoś post, a administracja rozpatrzy podanie ponownie. Z poważaniem, Administracja Cs-Porobieni.pl xNekus AWP NS+BH , Losarence i Czochr4k 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi