Skocz do zawartości
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

[Opiekun Surf + RPG] Losarence/Oshiro

Losarence

Rekomendowane odpowiedzi

• Weteran
Imię

Piotr

16

Profil Steam

https://steamcommunity.com/profiles/76561198951668381/

Staż na sieci

~3 lata 

Aktywność na serwerze

https://www.gametracker.com/player/Oshiro/51.68.135.111:27015/

Ile czasu spędzasz na forum, TS3 i/lub Discord sieci 

3-3.5h

Jakie obowiązki - Twoim zdaniem - musi wypełniać Opiekun Serwera?

Według mnie opiekun powinien utrzymywać porządek na serwerze oraz odpowiadać za jego adminów.  Zgłaszanie różnorakich błędów serwera do wyższej administracji.

Co Opiekun Serwera powinien robić, a czego nie powinien?

Moim zdaniem opiekun serwera powinien mieć kontrole nad administracją serwera, opiekun serwera powinien być przykładem dla gracza jak i admina, powinien sumiennie zajmować się swoimi obowiązkami na forum jak i na serwerze. Takowy opiekun nie powinien się wywyższać jak i nie utrudniać roboty innym adminom

Jakie masz plany na rozwój serwera po otrzymaniu rangi?

Chciałbym dodawać różnorodne eventy (np. przez ostatnie 24h edycji dodać  graczom ~3-4tyś kredytów rpg). Przywrócenie starych modeli (które nie były zbugowane)  za monety serwerowe, dodanie nowych modeli postaci (nie zbugowanych),  (Vip, svip), dodanie całkowicie nowych bonusów dla rangi płatnej svip (np.dodanie osobnych, odróżniających się modeli dla rangi oraz większe możliwości na starcie edycji) , chciałbym również w przyszłości zmienić parę rzeczy w regulaminie SURF'a ponieważ są w nim nieścisłości jak i naprawić kilka moich błędów w aktualnym regulaminie. 

Czy masz doświadczenie w byciu Opiekunem Serwera?

Tak, byłem opiekunem serwera surf + rpg

Dlaczego akurat Ty?

Myślę, że bym się sprawdził, bo serwer od dłuższego czasu nie ma opiekuna serwera, mój awans  ułatwił by administracji kontrolowanie forum związanego z działem  serwera surf+rpg. Oprócz tego ostatnimi  czasy wróciłem do aktywny na serwerze,.

Edytowane przez SorryIWin

• SorryIWin zmienił(a) tytuł na [Opiekun Surf + RPG] Losarence/Oshiro
  • Wyróżniony

Hej witam całą społeczność cs-porobieni jestem jak najbardziej za tym żeby przyjąć tego oto osobnika oshiro/loseręce ponieważ jeżeli mamy ruszyć ten serwer to tylko z nim i wiem że sprawdzał się poprzednio z nieznanych nam przyczyn nie mógł zostać z nami dłużej :D ale wierzę w to że wraca do nas silniejszy :D

Losa jest na pewno

-opanowany :D

-pomocny ;D

-miły :D

Nie mam żadnego złego słowa o nim :D pozdrawiam admin surf rpg mod

• Wyróżniony

hej, kim jesteś?

• twoja aktywność na serwerze wygląda jak 5-dniowy zryw aktywności
  • na forum też się nie próbujesz pokazać, twoja ostatnia ostatnia (XD) aktywność jest 22 maja, serio?
  • +doświadczenie, wydaje mi się, że zaufana osoba

nie mogę być z czystym sumieniem na tak, proponuję utrwalić aktywność

(obecnie na nie)

Edytowane przez Mikinov

• Zasłużony

-aktywność

+brak opiekuna

+pomocny

+idzie się z nim na spokojnie dogadać

Losarance był już opiekunem na tym serwerze jak i kilka razy adminem. Za każdym razem się sprawdzał więc wierze że mimo małej aktywności da sobie  rade 

Jestem na TAK

• Zbanowany

Ostatnia aktywność  na forum to 16 czerwca przed Twoim obecnym podaniem. Na serwerze też masz przegrany tydzień.

Zapomniałeś, że by otrzymać opiekuna jednym z wymagań koniecznych jest posiadanie admina na tym serwerze.

Zapraszam najpierw do napisania podania na admina za tydzień, a później będziemy myśleć o opiekunie.

Twoje podanie zostało odrzucone. Przykładowe powody odrzucenia podania: 
- Nie spełniałeś/aś wszystkich wymagań 
- Posiadałeś/aś warna na koncie w trakcie pisania podania
- Wypowiedziałeś/aś sie pod swoim podaniem
- Od ostatniego podania nie minęło 7 dni
- Osoba rozpatrująca podanie zdecydowała, że na ten moment nie potrzebujemy więcej osób na tej randze. 
Jeżeli nie zgadzasz się z decyzją osoby sprawdzającej, zgłoś post, a administracja rozpatrzy podanie ponownie. 

podanieodrzucone.png

Z poważaniem,

Administracja Cs-Porobieni.pl

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...