Skocz do zawartości
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Podanie na Admina FFA Only Mirage #2

xander92

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik

Nick na serwerze: XandeR (XandeR CS-Po robieni) 

Mutacja głosu: TAK
Staż na serwerze: ponad tydzień już będzie GAMETRACKER ( https://www.gametracker.com/server_info/145.239.236.13:27125/top_players/?query=XandeR
Doświadczenie w adminowaniu: byłem adminem na serwerach około 2 lat temu (nazwe moge podać priv aby nie reklamowac tutaj innych serwerów )
Znajomość sourcemoda  3/5 troche zapomniałem ale sobie szybko przypomne.
Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?: w zależności od czasu pracy, ale gram dużo czasem nawet za dużo 😉, lubie pograć na dobrych serwerach , MM i Faceit juz stały sie nudne .
Dlaczego Ty?: Jestem osobą otwartą na nowe znajomości, ponoć zabawną 😂 lubie kontakt z innymi graczami , nie lubie cheaterów i chamskich zachowań które psują grę innym stąd moja aplikacja na Admina , mówiąc krótko chciałbym pilnować porządku na serwerze. 

Posiadasz mikrofon?: Tak
Kontakt: discord , messenger , skype , Instagram
Steam ID : 76561199161457344

Posiadasz konto prime?: TAK

pozdrawiam Łukasz

• Weteran

Jestem totalnie na nie 

Dlaczego ? 
-granie pare dni na serwerze to jest zbyt mało i średnio cię kojarzę 

-zły wzór podania (jest to wzór chyba na opiekuna jak się nie mylę a nie na admina )

- co znaczy bycie osobą zabawną ? Już byli tacy żartownisie i pożegnali się z rangą. Admin raczej powinien zachować w miarę powagę bo nie każdy gracz lubi ciągle słuchać gdy sobie tam z kimś żartujesz i zwykły gracz nadużywa mikrofonu 

Jedynie co widzę na plus:

+wiek 

+niby doświadczenie na innej sieci 

• Użytkownik

Bycie osobą "ponoć zabawną" nie oznacza odrazu nadużywania mikrofonu na serwerze. Więc trochę jest to nadinterpretacja xD

Miałem ponownie aplikować po tygodniu więc aplikuje 😉 na serwerach jestem codziennie więc dziwne że mnie nie kojarzysz ale OK 

Co do mojego "niby" doświadczenia, jak pisałem podam na priv aby nie reklamować innych serwerów. 

Pozdrawiam i dzięki za wyrażenie opinii 😉

Edytowane przez xander92

• Zbanowany

Nie wiem skąd wytrzasnąłeś taki wzór, ale to na pewno nie nasz. Na chatboxie Cię widziałem, ale to wszystko. Aktywność na serwerze poprawiona, ale jak widać nie zapoznałeś się z wymaganiami jak i zasadami rekrutacji.

Przy następnym podaniu za tydzień poproś kogoś z moderacji o pomoc.

• Osoby, które złożą podanie używając nieodpowiedniego wzoru zostaną ukarane 2 punktami ostrzeżeń. Przypominam, że kandydat ubiegający się o stanowisko Admina nie może posiadać ostrzeżeń na forum. 

• Kandydat wypowiadający się w swoim podaniu, otrzyma 1 punkt ostrzeżeń, a podanie zostanie zamknięte.

Twoje podanie zostało odrzucone. Przykładowe powody odrzucenia podania: 
- Nie spełniałeś/aś wszystkich wymagań 
- Posiadałeś/aś warna na koncie w trakcie pisania podania
- Wypowiedziałeś/aś sie pod swoim podaniem
- Od ostatniego podania nie minęło 7 dni
- Osoba rozpatrująca podanie zdecydowała, że na ten moment nie potrzebujemy więcej osób na tej randze. 
Jeżeli nie zgadzasz się z decyzją osoby sprawdzającej, zgłoś post, a administracja rozpatrzy podanie ponownie. 

podanieodrzucone.png

Z poważaniem,

Administracja Cs-Porobieni.pl

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...