Użytkownik xander92 Opublikowano 4 Października 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 4 Października 2022 Nick na serwerze: XandeR (XandeR CS-Po robieni) Wiek: 30 Mutacja głosu: TAK Staż na serwerze: ponad tydzień już będzie GAMETRACKER ( https://www.gametracker.com/server_info/145.239.236.13:27125/top_players/?query=XandeR) Doświadczenie w adminowaniu: byłem adminem na serwerach około 2 lat temu (nazwe moge podać priv aby nie reklamowac tutaj innych serwerów ) Znajomość sourcemoda 3/5 troche zapomniałem ale sobie szybko przypomne. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?: w zależności od czasu pracy, ale gram dużo czasem nawet za dużo 😉, lubie pograć na dobrych serwerach , MM i Faceit juz stały sie nudne . Dlaczego Ty?: Jestem osobą otwartą na nowe znajomości, ponoć zabawną 😂 lubie kontakt z innymi graczami , nie lubie cheaterów i chamskich zachowań które psują grę innym stąd moja aplikacja na Admina , mówiąc krótko chciałbym pilnować porządku na serwerze. Posiadasz mikrofon?: Tak Kontakt: discord , messenger , skype , Instagram Steam ID : 76561199161457344 Posiadasz konto prime?: TAK pozdrawiam Łukasz xNekus AWP NS+BH , BenT23 i Texsass 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Weteran BenT23 Opublikowano 4 Października 2022 Weteran Udostępnij Opublikowano 4 Października 2022 Jestem totalnie na nie Dlaczego ? -granie pare dni na serwerze to jest zbyt mało i średnio cię kojarzę -zły wzór podania (jest to wzór chyba na opiekuna jak się nie mylę a nie na admina ) - co znaczy bycie osobą zabawną ? Już byli tacy żartownisie i pożegnali się z rangą. Admin raczej powinien zachować w miarę powagę bo nie każdy gracz lubi ciągle słuchać gdy sobie tam z kimś żartujesz i zwykły gracz nadużywa mikrofonu Jedynie co widzę na plus: +wiek +niby doświadczenie na innej sieci xNekus AWP NS+BH i eXus FFA#2 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Użytkownik xander92 Opublikowano 4 Października 2022 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 4 Października 2022 (edytowane) Bycie osobą "ponoć zabawną" nie oznacza odrazu nadużywania mikrofonu na serwerze. Więc trochę jest to nadinterpretacja xD Miałem ponownie aplikować po tygodniu więc aplikuje 😉 na serwerach jestem codziennie więc dziwne że mnie nie kojarzysz ale OK Co do mojego "niby" doświadczenia, jak pisałem podam na priv aby nie reklamować innych serwerów. Pozdrawiam i dzięki za wyrażenie opinii 😉 Edytowane 4 Października 2022 przez xander92 Texsass , Komarito , Neekeri i 2 innych 1 1 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zbanowany ForPerfecT Opublikowano 4 Października 2022 Zbanowany Udostępnij Opublikowano 4 Października 2022 Nie wiem skąd wytrzasnąłeś taki wzór, ale to na pewno nie nasz. Na chatboxie Cię widziałem, ale to wszystko. Aktywność na serwerze poprawiona, ale jak widać nie zapoznałeś się z wymaganiami jak i zasadami rekrutacji. Przy następnym podaniu za tydzień poproś kogoś z moderacji o pomoc. • Osoby, które złożą podanie używając nieodpowiedniego wzoru zostaną ukarane 2 punktami ostrzeżeń. Przypominam, że kandydat ubiegający się o stanowisko Admina nie może posiadać ostrzeżeń na forum. • Kandydat wypowiadający się w swoim podaniu, otrzyma 1 punkt ostrzeżeń, a podanie zostanie zamknięte. Twoje podanie zostało odrzucone. Przykładowe powody odrzucenia podania: - Nie spełniałeś/aś wszystkich wymagań - Posiadałeś/aś warna na koncie w trakcie pisania podania - Wypowiedziałeś/aś sie pod swoim podaniem - Od ostatniego podania nie minęło 7 dni - Osoba rozpatrująca podanie zdecydowała, że na ten moment nie potrzebujemy więcej osób na tej randze. Jeżeli nie zgadzasz się z decyzją osoby sprawdzającej, zgłoś post, a administracja rozpatrzy podanie ponownie. Z poważaniem, Administracja Cs-Porobieni.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi