UB Team cerq Opublikowano 5 Października 2022 UB Team Udostępnij Opublikowano 5 Października 2022 Nick: cerq Wiek: 16 SteamID: STEAM_0:1:597001899 Link do GameTracker: GameTracker Staż na serwerze: 2 lata Czy dostałeś(aś) kiedyś mute/bana na serwerze?: Tak Doświadczenie w byciu adminem: Posiadam Znajomość SMX (komend admina) [w skali 1/5]: 3 Obowiązkowa składka co miesiąc (10zł): Nie Oświadczasz znajomość regulaminów?: Oświadczam Posiadasz sprawny mikrofon?: Posiadam Mutacja [TAK/NIE]: Tak Dlaczego właśnie Ty?: Jestem dosyć aktywnym graczem, mam duże doświadczenie w byciu adminem oraz jest mało aktywnych adminów. Kilka słów od siebie: Jacob potrzebuje słownik języka polskiego. Frosty , MORISS , Tks i 5 innych 2 1 1 1 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wyróżniony Czochr4k Opublikowano 5 Października 2022 Wyróżniony Udostępnij Opublikowano 5 Października 2022 Spoko gość +aktywność +był opiekunem wiec chyba ma doświadczenie +spoko podanie -czasem mnie wyzywa na TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zasłużony NaraSo Opublikowano 6 Października 2022 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 6 Października 2022 Cofnęło forum więc pisze jeszcze raz +aktywność +doświadczenie +pomocny Cerek co najważniejsze jest pomocny, ma doświadczenie oraz przede wszystkim jest on lubiany przez graczy dlatego jestem na TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zbanowany ForPerfecT Opublikowano 6 Października 2022 Zbanowany Udostępnij Opublikowano 6 Października 2022 Potrzebujemy Cię w naszym składzie. Zapraszam na pw Gratulujemy! Twoje podanie zostało przyjęte. Zgłoś się do @ Administrator lub @ Junior Admin w celu nadania rang i ewentualnego opłacenia składki. Z poważaniem, Administracja Cs-Porobieni.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi