Skocz do zawartości
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

[Opiekun Surf+RPG] cerq

cerq

Rekomendowane odpowiedzi

• UB Team
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Imię: Hubert

Profil Steam: STEAM

Staż na sieci: 1,5 roku

Aktywność na serwerze (link do GT): GAMETRACKER

Ile czasu spędzasz na forum, TS3 i/lub Discord sieci: forum 3-4 godziny, ts3 zawsze jak mam czas.

Jakie obowiązki - Twoim zdaniem - musi wypełniać Opiekun Serwera?: Opiekun powinien zajmować się adminami i serwerem, rozpatrywaniem podań oraz moderowaniem swojego działu.

Co Opiekun Serwera powinien robić, a czego nie powinien?:

POWINIEN:

- zajmować się adminami i serwerem

- rozpatrywać podania

- zajmować się swoim działem

NIE POWINIEN:

- wywyższać się 

- faworyzować

Jakie masz plany na rozwój serwera po otrzymaniu rangi?: Chciałbym zmienić kilka punktów w regulaminie ponieważ są w nim błędy, usunąć niegrane mapy, zbalansować niektóre ulepszenia rpg (jeśli jest to możliwe) oraz naprawić błędy na serwerze.

Czy masz doświadczenie w byciu Opiekunem Serwera?: Posiadam

Dlaczego akurat Ty?: Ponieważ byłem kiedyś opiekunem surfa i wiem z czym to się je, nie ma aktualnie opiekuna na serwerze oraz mam plany na zmiany na serwerze.

• Zasłużony

+aktywność

+doświadczenie

+brak opiekuna

Według mnie jeśli cerq utrzyma aktywność na serwerze to będzie idealnym kandydatem na to miejsce. Dobrze zna regulamin, jest pomocny i chętny do wprowadzenia nowych zmian oraz zajęcia się serwerem.

Jestem na TAK

• Zasłużony

+ aktywność
+ doświadczenie

+ brak aktualnego opiekuna
Moim zdaniem Cerqu to idealna osoba na tą posadę. Kiedyś już był opiekunem przez co na pewno ta posada jest mu znana . Jest osobą pomocną i zawsze przykłada duże starania do tego co robi. Według mnie to idealny kandydat na to stanowisko Jestem na TAK. 

Edytowane przez LolieZ

• Wyróżniony

Witam jestem jak najbardziej za tym żeby ten gracz został opiekunem naszego serwera surf rpg mod +jest bardzo pomocny

+miły

+opanowany

- minusów nie mam żadnych na tego gracza 

jestem na tak 

Edytowane przez MORISS

• Wyróżniony

PLUSY

-Cerq umie liczyć do 10, ma wykształcenie (prawie) podstawowe i umie wyzywać ludzi w 7 językach 

-Zna podstawowe komendy, lecz jest mały problem bo Cerq dopiero uczy się pisać ( ja mu pisałem to podanie)

-Jest aktywny i ma staż

-Jest lubiany wśród społeczności🧢

MINUSY

-prawdopodobnie nie zdał 3 klasy

-żebrze ode mnie pieniądze 

-nie umie składać zdań

-wyzywa mnie na ts3

A teraz tak na poważnie Cerq jest dobrym adminem z doświadczeniem i stażem, który na pewno poradzi sobie na ów randze. Chciałbym dodać, iż Cerq już był opiekunem Surf+RPG

Reasumując jestem na TAK

Edytowane przez Czochr4k

• Wyróżniony

+ aktywność bez zarzutów, mam nadzieję, że po przyjęciu podania nie spadnie

+ (nawet nawet) dobra świadomość obowiązków

+ plany na przyszłość/perspektywy, chociaż niektóre mógłbyś realizować już teraz pisząc propozycje (ale przecież trzeba jakoś zwabić administrację do przyjęcia podania :tf:)

co do wypowiedzi osób wyżej: argument "+brak opiekuna" jest idiotyczny- to, że na stanowisko np. kucharza poszukiwany jest kandydat, nie znaczy, że przyjmiemy na nie kelnera, sory, to tak nie działa... 

Do rzeczy: serku jesteś w mojej opinii kompetentną osobą na stanowisko, nie widziałem, aby ktoś kiedyś się skarżył na twoje zachowanie na serwerze, iq masz wyższe od 10, więc ogarnięcie tej funkcji nie będzie dla ciebie sprawiało większego problemu

na tak

• Administrator

Byłem bardzo screptycznie nastawiony na to podanie, ale jako, że opiekuna nie ma a starasz się o to posadę to również dam ci szansę i dam cię na okres próbny . Zgłoś się do mnie na tsie żeby obgadać parę rzeczy

Gratulujemy! Twoje podanie zostało przyjęte. Zgłoś się do @ Administrator lub @ Junior Admin w celu nadania rang i ewentualnego opłacenia składki.

podanieprzyjete.png

Z poważaniem,

Administracja Cs-Porobieni.pl

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...