Weteran Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. mommy23 Opublikowano 3 Listopada 2022 Weteran Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2022 Nick: mommy Wiek: 19 SteamID: STEAM_1:1:199358034 Link do GameTracker: https://www.gametracker.com/player/mommy/51.83.214.203:27015/ Staż na serwerze: 7 miesięcy Czy dostałeś(aś) kiedyś mute/bana na serwerze?: tak Doświadczenie w byciu adminem: tak Znajomość SMX (komend admina) [w skali 1/5]: 2/5 Obowiązkowa składka co miesiąc (10zł):jasne Oświadczasz znajomość regulaminów?: tak Posiadasz sprawny mikrofon?: tak Mutacja [TAK/NIE]: tak Dlaczego właśnie Ty?: bo brakuje tu kobiety i jest coraz mniej adminów Kilka słów od siebie: lubię gotować i sprzątać (wifey material jak cos pisac pv) :))) Ksetrus , emmeek13 , Texsass i 7 innych 7 1 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Użytkownik LUXX Opublikowano 3 Listopada 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2022 (edytowane) JESTEM NA TAK 1. Mommy była giga dobrym adminem na innym serwerze, banowała każdą odpaloną osobę. 2. Jest bardzo miła osobą i chętną do pomocy 🙂 3. Ma sprawny mikrofon oraz przyjemny głos Edytowane 3 Listopada 2022 przez LUXX Texsass i mommy23 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wyróżniony Texsass Opublikowano 3 Listopada 2022 Wyróżniony Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2022 +aktywność +staż +kultura +/-doświadczenie -forum Elo benc. Mommy to jedna z tych osób,która nadrabia aktywnością na serwerze ( Wprzeciwieństwie do niektórych adminów ) ,również kultura jest na miejscu,nie słyszałem żeby kogoś obrażała/prowokowała.Myślę,że forum nadrobi szybko bo jeden czy dwa tematy dziennie to nie jest dużo. JESTEM NA TAK. LUXX , Neekeri i mommy23 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zasłużony Neekeri Opublikowano 3 Listopada 2022 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2022 Cześć! Wiadomo FFA1 ostatnio trochę spadło z aktywnością adminów i potrzebujemy nowych osób. Kilka razy otrzymałem słuszne zgłoszenie od @ mommy23 i były one słuszne. Aktywność na serwerze jest okej, podanie napisane śmiesznie a zarazem poprawnie. Aktywność na forum a dokładniej jej brak XD można nadrobić w chwilę i w sumie do niczego potrzebne. Ewelina jest bardzo spokojną samicą myślę, że poradzi sobie w roli admina. +kobieta +wiek +mutacja Jestem na TAK mommy23 , Texsass , LUXX i 1 inny 2 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
V.I.P R3E Opublikowano 4 Listopada 2022 V.I.P Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2022 +staż +/- SMX +składka +aktywność Ostatnio spędzasz sporo czasu na serwerze, nie sprawiasz problemów jestes bardzo kulturalną osobą. Z racji że administracja serwera FFA #1 jest mało aktywna aktualnie jestem za przyjęciem ciebie. Texsass i mommy23 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zasłużony Morgoo Opublikowano 4 Listopada 2022 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2022 (edytowane) Witam . Bardzo miło zobaczyć takie podanie , podanie od osoby która ma jakiś starz na serwerze która zdążyła poznać ludzi z serwera i wie do jakiego Community się przyłącza . Potrzebujemy aktywnych i komunikatywnych osób na serwerze a na taka właśnie wyglądasz . + Składka + Kultura + Aktywność + Wiek - Forum ( Myślę że szybko nadrobisz) Co Do znajomości SMX Myślę że szybko ogarniesz co i jak A jeśli nie to "koledzy" z administracji Chętnie ci pomogą . Chyba nie mam nic więcej do dodanie . Pozdrawiam 🙂 Gratulujemy! Twoje podanie zostało przyjęte. Zgłoś się do @ Administrator lub @ Junior Admin w celu nadania rang i ewentualnego opłacenia składki. Z poważaniem, Administracja Cs-Porobieni.pl Edytowane 4 Listopada 2022 przez Morgoo mommy23 , C3N , Texsass i 1 inny 2 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi