Weteran envohd Opublikowano 6 Listopada 2022 Weteran Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2022 (edytowane) Nick: marcin Wiek: 19 SteamID: STEAM_1:0:583773645 Link do GameTracker: https://www.gametracker.com/player/mn/51.75.34.126:27015/ / https://www.gametracker.com/player/marcin/51.75.34.126:27015/ 2 konta ponieważ do pierwszego straciłem login Staż na serwerze: 4 lata Czy dostałeś(aś) kiedyś mute/bana na serwerze?: Tak Doświadczenie w byciu adminem: Byłem na tej serwerowni adminem okolo 3/4 razy, ani razu nie zostałem wyrzucony (odejscie było spowodowane brakiem czasu ) Znajomość SMX (komend admina) [w skali 1/5]: 4/5 Obowiązkowa składka co miesiąc (10zł): Tak Oświadczasz znajomość regulaminów?: Tak Posiadasz sprawny mikrofon?: Owszem Mutacja [TAK/NIE]: Tak Dlaczego właśnie Ty?: Zauważyłem że od pewnego czasu na serwerze często panuje chaos ( w czas gdy nie ma żadnego admina na serwerze ). Chciałbym pomoc w doprowadzeniu serwera do porządku ponieważ często ludzie łamią regulamin co psuje całkowicie gre ( częste nadużywanie mikrofonu, zabijanie bez kolejki, wychodzenie z tt, bugowanie map itd, itp ). W swoich czasach cieszyłem się pozytywną opinią spośród graczy, nie byłem bez litosny ( chyba że ktoś nagminnie łamał regulamin serwera), potrafię wysłuchać innego gracza i w późniejszym czasie oczywiście pomóc jeżeli sprawa tego wymaga. Kilka słów od siebie: Jak aktywność na serwerze mam bardzo dobrą tak na forum ostatnio z nią kiepsko, ale wiadomo wszystko jest do nadrobienia ( obiecuje że w najbliższym czasie moja aktywnosc na forum bedzie dobra ). Napisałbym podanie pózniej po owym nadrobieniu aktynwości aczkolwiek widząc co sie dzieje na serwerze uznałem że to dobry moment! Pozdrawiam 😉 Edytowane 6 Listopada 2022 przez Ksetrus =DraGoN= , Frosty , Koyboyowy i 6 innych 3 3 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Użytkownik zywy Opublikowano 7 Listopada 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2022 Jestem jak najbardziej na tak, ponieważ gracz jest bardzo aktywny na serwerze a także jest na nim lubiany, myślę, że możecie dać mu szansę Pozdro. + Doświadczenie + Składka + Mikrofon envohd i Koyboyowy 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Użytkownik Koyboyowy Opublikowano 7 Listopada 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2022 Jestem tak samo na tak ponieważ ten oto użytkownik jest aktywny na serwerze społecznościowym i mimo to że jest lubiany to też ogarnia. Pozdro Koyboyowy +Doświadczenie +Składka +Mikrofon zywy i envohd 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zasłużony Ksetrus Opublikowano 7 Listopada 2022 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2022 (edytowane) Przyjmuje cie na okres próbny 2 tyg i mam nadzieje ze poprawisz aktywność na forum i na serwerze. Gratulujemy! Twoje podanie zostało przyjęte. Zgłoś się do @ Właściciel Siecilub @ Administrator w celu nadania rang i ewentualnego opłacenia składki. Z poważaniem, Administracja Cs-Porobieni.pl Edytowane 7 Listopada 2022 przez Ksetrus zywy i Texsass 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi