Stały bywalec PrO I DiAbLiCa Opublikowano 6 Listopada 2022 Stały bywalec Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2022 (edytowane) Konkurs na Twórczość! Zabawa trwa od 06.11.2022r do 13.11.2022r godz 17:00 Ogłoszenie wyników dnia: 13.11.2022r. Będziecie mieli okazję się wykazać Waszą kreatywnością w pisaniu. Stwórz wiersz/wierszyk/rymowankę i wygraj vipa. Aby wziąć udział w zabawie należy napisać coś z powyżej wymienionych tekstów o tematyce cs`a. Długość tekstu jest dowolna. Wygra tekst mający największą liczbę polubień i przepuszczony przez administrację. Tym samym głosować i wybierać może każdy klikając "Lubię To". Każda osoba chcąca wziąć udział musi napisać osobny post jako nowy temat (piszemy pod tym postem). Nie możecie kopiować tekstów z internetu, książek itp. Ma to być Wasza autorska twórczość. Może być zabawnie, poważnie itp. Nie przeklinamy i nie obrażamy innych w twórczości. Więc wymyślamy tekst i głosujemy! Zachęcamy do oddawania głosów na teksty! Nagrody: 1. miejsce - Svip na 14 dni, 50 zł do odebrania w dowolnej formie! 2. miejsce - vip na 14 dni 3. miejsce - vip na 7 dni Edytowane 15 Listopada 2022 przez PrO I DiAbLiCa Mikinov , Dorian , vesik i 3 innych 2 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ban na podania 0MEH Opublikowano 11 Listopada 2022 Ban na podania Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2022 (edytowane) Na serwer wbijam, noobków zabijam. czwórka graczy płacze na voice chacie, a ja się z tego śmieje i lecę dalej. Już po 5 ace admin siedzi na sv, nie dziwi mnie to bo jestem bardzo dobrym graczem. Po kolejnej dobrej akcji bana dostaje, w net wchodzę na forum i śmieje się pisząc odwołanie. Śmiejąc się jeszcze bardziej zastanawiam się co skłoniło admina do zbanowania mnie, pewnie dawałem lepsze heady niż nie jeden gracz na pro playerskiej scenie. Już kolejne godziny czekam na werdykt od ub teama, bo chcę jak najszybciej wrócić na serwer i usłyszeć kolejny raz płacz graczy, których zabijam. (Od razu piszę, że w wierszyku nie obrażam żadnego gracza a słowa typu noob, płacz itp to napisałem bo się nie raz fajnie zrymowało) Edytowane 11 Listopada 2022 przez 0MEH Dizzzy , Leo , Koyboyowy i 3 innych 2 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Legenda SorryIWin Opublikowano 15 Listopada 2022 Legenda Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2022 Kochani! Z racji małego zainteresowania konkursem postanowiliśmy go przedłużyć do 30.11.2022 do godziny 17:00. Tego samego dnia pojawią się wyniki. Aby konkurs się odbył, udział wziąć muszą minimum trzy osoby. @ VerSUS i ja dorzucamy od siebie za 1 miejsce 50 zł do odebrania w dowolnej formie (psc, blik, przelew). Liczymy na waszą kreatywność, powodzenia! Ksetrus , Dizzzy i PrO I DiAbLiCa 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zasłużony kaSzu Opublikowano 19 Listopada 2022 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2022 na górze róże na dole wszy oddajcie FFA trzy LUXX , Neekeri i Texsass 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NEq Opublikowano 19 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2022 Wpadam na surfa z koleżkami Rozpierdol robimy mały Admin spina dupę, że co drugi odpalony A my zajebiste chłopaki Lecimy z pompom na jeila Strzelamy same banie, aż serwer opuszcza @ MORISS i pisze do mnie Jak skończycie wtedy wbije expić dalej @ Dat3k próbuje podgonić globale ale co chwile się wypierdala, kurwica go trafia więc odpala nove i leci po nas lecz nie wiele mu wychodzi i znowu leży na ziemi i gryzie piach. Oczywiście nikogo tu nie obrażam a ni @ MORISS a ni @ Dat3k wszystko dla zabawy buziaki chłopaki Dat3k i MORISS 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Admin AWP NS+BH Buhcer AWP NS+BH Opublikowano 19 Listopada 2022 Admin AWP NS+BH Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2022 Odpalam Counter-Strike'a, chociaż nie mam butów Nike'a, wchodzę na ffa, i pisze że modele do nerfa, wołam Texsass'a, bo ktoś na cheatach hasa, Pod wpływem emocji z serwera wychodzę, na skrzydłowym emocje łagodzę, grałem we dwóch na jednego, ale to nie banda łysego. Roześmiany grę wyłączam i na tryb spania się szybciutko przełączam. Pozdrawiam admina @ TexsassFFA 0MEH , BIGFLESH i Texsass 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zasłużony LolieZ Opublikowano 24 Listopada 2022 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2022 Czy to deathrun czy to surf chcę tam wejść , ale serwer pełny znów Bo właśnie u nas tak to działa , CS-porobieni jedna wielka rodzina cała Tutaj każdy siebie kocha i szanuje i ja serio nie żartuje Bo tu beken różdżką macha, by nie zabrakło graczy do samego lata Potem na salony wchodzi Perfect i wszystko gra i buczy Coś nie działa ? Po chwili działa , bo on taki jest z natury Przyjść musi pora też na naszą administrację, SorryWin i Cukrzyk na jej pokładzie Co oni robią ? Nikt tego nie wie i dowiemy się dopiero , jak któryś coś odjebie Choć mała jest na to szansa , bo to dobre chłopaki i ręczę za nich palca Nie dam całej ręki bo wszystko jest możliwe , ale wierzę w ich poczynania i że skończą na szczycie Mamy też Jacoba...co mogę o nim powiedzieć ? Cudowna osoba Szukasz pomocy ? Masz jakieś kłopoty ? On zawsze jest na to gotowy I został tylko Dorian - człowiek zagadka. Chętnie wypiłbym z nim browarka. cerq , vesik , H9_ i 5 innych 5 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi