Winner BEEadad Opublikowano 10 Listopada 2022 Winner Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2022 (edytowane) Nick: BEEadad Wiek: 17 SteamID: STEAM_0:0:524085556 Link do GameTracker: https://www.gametracker.com/player/BEEadad/51.75.34.126:27015/ Staż na serwerze: Około 3 lata. Czy dostałeś(aś) kiedyś mute/bana na serwerze?: Na pewno kiedyś się zdarzyło. Doświadczenie w byciu adminem: Już kilka razy byłem administratorem deathruna na tej sieci. Znajomość SMX (komend admina) [w skali 1/5]: 3 Obowiązkowa składka co miesiąc (10zł): Pewnie Oświadczasz znajomość regulaminów?: Oświadczam Posiadasz sprawny mikrofon?: Posiadam Mutacja [TAK/NIE]: Tak Dlaczego właśnie Ty?: Aktualnie posiadam dużo czasu, dlatego głównie w wolne chwilę przebywam na serwerze. Gdy wchodzę na serwer niekiedy jest po prostu patologia, dlatego chciałbym swój wolny czas poświęcić na pomoc administratorom oraz odciążenie ich z niektórych obowiązków. Kilka słów od siebie: Mam na imię Michał. Posiadam aktualnie 17 lat, lecz w grudniu mam 18-naste urodziny. Moim hobby jest piłka nożna oraz jazda na rowerze wyczynowym. Jestem osobą cierpliwą, aktywną oraz pomocną. Edytowane 11 Listopada 2022 przez BEEadad Zmieniłem kolory, aby podanie było estetyczne. vesik , envohd , cerq i 4 innych 2 4 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Użytkownik Koyboyowy Opublikowano 11 Listopada 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2022 Jestem na Tak ponieważ jego aktywność na forum jest całkiem dobrze i według mnie dobrze by się sprawował jako admin. +Doświadczenie +Mikrofon +Składka BEEadad 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Weteran envohd Opublikowano 11 Listopada 2022 Weteran Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2022 Jestem na tak, aktywność na serwerze jak i na forum bardzo dobra. + aktywność + mikrofon + składka + staż BEEadad 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Użytkownik Tihuana Opublikowano 11 Listopada 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2022 Jestem na nie, moim zdaniem adminów na serwerze już wystarczająco nie widzę sensu przyjmowania kolejnych osób xNekus AWP NS+BH 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zasłużony Ksetrus Opublikowano 11 Listopada 2022 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2022 (edytowane) Witam cię na pokładzie, przyda nam się twoje doświadczenie. Mam nadzieje że to nie będzie chwilowa zajawka. Gratulujemy! Twoje podanie zostało przyjęte. Zgłoś się do @ Właściciel Siecilub @ Administrator w celu nadania rang i ewentualnego opłacenia składki. Z poważaniem, Administracja Cs-Porobieni.pl Edytowane 11 Listopada 2022 przez Ksetrus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi