Zasłużony =DraGoN= Opublikowano 15 Listopada 2022 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2022 (edytowane) Nick: =DraGoN= Wiek: zbyt młody by umierać ( czyt. 18 ) SteamID: STEAM_0:1:455949069 Link do GameTracker: https://www.gametracker.com/player/%3DDraGoN%3D/51.75.34.126:27015/ Staż na serwerze: 4 lata z lekką przerwą Czy dostałeś(aś) kiedyś mute/bana na serwerze?: bana na 30 min bo 1 rzecz się nie spodobała marcinowi i tyle Doświadczenie w byciu adminem: no byłem na tym serwerze adminem z 3/4 lata temu tak przez 6 miesiecy Znajomość SMX (komend admina) [w skali 1/5]: 4/5 Obowiązkowa składka co miesiąc (10zł): Jak musze to zapłacę Oświadczasz znajomość regulaminów?: Oświadczam Posiadasz sprawny mikrofon?: Głupie pytanie, oczywiście że tak Mutacja [TAK/NIE]: No już dawno po Dlaczego właśnie Ty?: Jestem aktywnym graczem na serwerze. Jak posiadałem monety to każdy prosił o monetki a muty nie leciały, więc teraz jak już nie mam monet bo przegrałem je z @ VerSUS to stwierdziłem że zostane adminem i bede mutował te wszystkie osoby co ciagle prosza o monety Kilka słów od siebie: Siema, starsze osoby z forum bedą pewnie mnie znać ale dla nowych się przedstawie. Nazywam się Kamil chodzę do 4 klasy technikum na super ultra zarąbisty profil jakim jest technik informatyk 🤓. Lubie w wolnych chwilach popykać w cs( bardzej na serwerach społecznościowych niż mm). Edytowane 15 Listopada 2022 przez =DraGoN= Frosty , zywy , cerq i 6 innych 6 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Użytkownik Koyboyowy Opublikowano 15 Listopada 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2022 (edytowane) Jestem na tak ponieważ często go spotykam na serwerze można powiedzieć że aktywność ma wzorową. I Według mnie nadał by się na Admina Dla mnie to szok że postąpił do Podania. 😲 +Doświadczenie +Mikrofon +Składka Edytowane 15 Listopada 2022 przez Koyboyowy =DraGoN= 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stały bywalec Virtu4l Opublikowano 15 Listopada 2022 Stały bywalec Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2022 Jestem na tak, tylko ze troszke słaby staż na serwerze, a ten ban jak najbardziej słuszny bo, marcinek zawsze daje zasłużone bany. Wydajesz sie byc nie ogarniętą osobą, ale dałbym ci szanse jakbys płacił miesiecznie 15zł, a tak to: +Mikrofon +Wiek +Nick +/- znajomosc smx +składka jak bedzie 15zl =DraGoN= 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zasłużony LolieZ Opublikowano 16 Listopada 2022 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2022 Jestem na tak. Ostatnio często odwiedzasz DR i twoje zachowanie nie wzbudza żadnych podejrzeń. Miejmy nadzieję , że twoje zaangażowanie i aktywność nie spadną bo można przyznać , że są na wysokim poziomie. Podsumowując jestem na TAK +wiek +doświadczenie +znajomość regulaminu =DraGoN= 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zasłużony Ksetrus Opublikowano 16 Listopada 2022 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2022 (edytowane) Witamy ponownie. Gratulujemy! Twoje podanie zostało przyjęte. Zgłoś się do @ Właściciel Siecilub @ Administrator w celu nadania rang i ewentualnego opłacenia składki. Z poważaniem, Administracja Cs-Porobieni.pl Edytowane 16 Listopada 2022 przez Ksetrus =DraGoN= 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi