Skocz do zawartości
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Podanie na Admina DR#1 by =DraGoN=

=DraGoN=

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużony

Nick:  =DraGoN=

SteamID:  STEAM_0:1:455949069

Link do GameTracker: https://www.gametracker.com/player/%3DDraGoN%3D/51.75.34.126:27015/

Staż na serwerze: 4 lata z lekką przerwą

Czy dostałeś(aś) kiedyś mute/bana na serwerze?:  bana na 30 min bo 1 rzecz się nie spodobała marcinowi i tyle

Doświadczenie w byciu adminem:  no byłem na tym serwerze adminem z 3/4 lata temu tak przez 6 miesiecy

Znajomość SMX (komend admina) [w skali 1/5]:  4/5 pepeJAM

Obowiązkowa składka co miesiąc (10zł):  Jak musze to zapłacę boxdelPls

Oświadczasz znajomość regulaminów?:  Oświadczam

Posiadasz sprawny mikrofon?:  Głupie pytanie, oczywiście że tak

Mutacja [TAK/NIE]:  No już dawno po

Dlaczego właśnie Ty?:  Jestem aktywnym graczem na serwerze. Jak posiadałem monety to każdy prosił o monetki a muty nie leciały, więc teraz jak już nie mam monet bo przegrałem je z @  VerSUS to stwierdziłem że zostane adminem i bede mutował te wszystkie osoby co ciagle prosza o monety :D

Kilka słów od siebie:  Siema, starsze osoby z forum bedą pewnie mnie znać ale dla nowych się przedstawie. Nazywam się Kamil chodzę do 4 klasy technikum na super ultra zarąbisty profil jakim jest technik informatyk 🤓. Lubie w wolnych chwilach popykać w cs( bardzej na serwerach społecznościowych niż mm).

Edytowane przez =DraGoN=

• Użytkownik

Jestem na tak ponieważ często go spotykam na serwerze można powiedzieć że aktywność ma wzorową. I Według mnie nadał by się na Admina 

Dla mnie to szok  że postąpił do Podania. 

😲

+Doświadczenie

+Mikrofon

+Składka

Edytowane przez Koyboyowy

• Stały bywalec

Jestem na tak, tylko ze troszke słaby staż na serwerze, a ten ban jak najbardziej słuszny bo, marcinek zawsze daje zasłużone bany. Wydajesz sie byc nie ogarniętą osobą, ale dałbym ci szanse jakbys płacił miesiecznie 15zł, a tak to:

+Mikrofon
+Wiek
+Nick
+/- znajomosc smx
+składka jak bedzie 15zl

• Zasłużony

Jestem na tak. Ostatnio często odwiedzasz DR i twoje zachowanie nie wzbudza żadnych podejrzeń. Miejmy nadzieję , że twoje zaangażowanie i aktywność nie spadną bo można przyznać , że są na wysokim poziomie. Podsumowując jestem na TAK

+wiek
+doświadczenie 
+znajomość regulaminu 

• Zasłużony

Witamy ponownie.

Gratulujemy! Twoje podanie zostało przyjęte. Zgłoś się do @ Właściciel Siecilub @ Administrator w celu nadania rang i ewentualnego opłacenia składki.

podanieprzyjete.png

Z poważaniem,

Administracja Cs-Porobieni.pl

Edytowane przez Ksetrus

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...