UB Team Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. cerq Opublikowano 25 Listopada 2022 UB Team Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2022 (edytowane) Nick: cerq Imię: Hubert Wiek: 16 Profil steam: STEAM Staż na forum: 1,5 roku Ile czasu dziennie możesz poświęcić na obowiązki UBT?: 3-4 godziny zależy od dnia Czy posiadasz doświadczenie w roli UB Team?: nie Czy masz doświadczenie w używaniu cheatów?: Posiadam Czy masz doświadczenie w posługiwaniu się SourceBans?: nie Dlaczego właśnie Ty?: Jestem osobą dość rozgarniętą i zaangażowaną w tym co robię, zawsze staram się wykonywać wszystko to co robię w 100%, potrafię odróżnić osobę czystą od grającej na cheatach. Zdążyło mi się kilka razy sprawdzać demka z obecnym składem UBT więc mniej więcej wiem z czym to się je. Coś o sobie: Mam na imię Hubert chodzę do 2 klasy technikum na super zajebisty profil o nazwie technik informatyk w wolnym czasie pogrywam w CS/PHASMO/LOL i wyzywam @ Czochr4k na ts'ie. Edytowane 25 Listopada 2022 przez cerq Dizzzy , Czochr4k , Mikinov i 9 innych 8 1 1 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zbanowany ForPerfecT Opublikowano 29 Listopada 2022 Zbanowany Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2022 Nie ukrywam, że szukam kogoś z doświadczeniem. Na razie odrzucam oba podania, a rekrutacja zostaje otwarta do odwołania. Możecie próbować za 2 tygodnie. Twoje podanie zostało odrzucone. Przykładowe powody odrzucenia podania: - Nie spełniałeś/aś wszystkich wymagań - Posiadałeś/aś warna na koncie w trakcie pisania podania - Wypowiedziałeś/aś sie pod swoim podaniem - Od ostatniego podania nie minęło 7 dni - Osoba rozpatrująca podanie zdecydowała, że na ten moment nie potrzebujemy więcej osób na tej randze. Jeżeli nie zgadzasz się z decyzją osoby sprawdzającej, zgłoś post, a administracja rozpatrzy podanie ponownie. Z poważaniem, Administracja Cs-Porobieni.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi