Wyróżniony H9_ Opublikowano 25 Listopada 2022 Wyróżniony Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2022 (edytowane) Nick: H9 Imię: Wiktor Wiek: 16 Profil steam: STEAM Staż na forum: Od 19 lipca 2019 Ile czasu dziennie możesz poświęcić na obowiązki UBT?: 3-4 godziny dziennie minimum, jeśli trzeba byłoby zostać dłużej to jak najbardziej. Czy posiadasz doświadczenie w roli UB Team?: Nie posiadam, nigdy nie miałem szansy, by zostać UBTkiem. Czy masz doświadczenie w używaniu cheatów?: Sam osobiście nigdy cheatów nie używałem, lecz spotykałem się wiele razy z różnymi rodzajami cheatów u znajomych, gdyż grali oni na owych. Również jako obecny Admin DR + Klasy, lub jako admin innych serwerów CS:GO w przeszłości miałem okazję spotykać wielu cheaterów, jak i ich banować. Czy masz doświadczenie w posługiwaniu się SourceBans?: Jeśli chodzi o SourceBansa doświadczenia jako takiego w jego używaniu nie mam, lecz mniej więcej ogarniam na czym to polega i na pewno szybko to ogarnę w 100 %. Dlaczego właśnie Ty?: Chciałbym zostać członkiem UBTeamu dlatego, że chciałbym pomóc obecnym UBTkom w ogarnianiu działów ze zgłoszeniami i odwołaniami, pomóc przy ocenie demek, jak i również reagować na zgłoszenia graczy o nieprzestrzeganiu regulaminu, czy zgłoszenia adminów o różnych ucieczkach przed banami, iż takie "akcje" spotykają mnie bardzo często w roli admina. Jestem osobą cierpliwą, która nie ma problemu podczas pracy w grupie, jest odpowiedzialna i wszystkie rzeczy staram się robić w pełni moich możliwości. Coś o sobie: Mam na imię Wiktor, mam 16 lat i chodzę do II klasy technikum o kierunku Architektura Krajobrazu. Swój wolny czas poświęcam na spotykanie się ze znajomymi, amatorskie kolarstwo, granie w gry na komputerze takie jak League of Legends lub CS:GO. Poza tym interesuje się snookerem, bilardem, wyścigami Formuły 1, po części motoryzacją oraz muzyką. Edytowane 26 Listopada 2022 przez H9_ Błąd ortograficzny składniowy Frosty , AN3K , =DraGoN= i 5 innych 5 1 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zbanowany ForPerfecT Opublikowano 29 Listopada 2022 Zbanowany Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2022 Nie ukrywam, że szukam kogoś z doświadczeniem. Na razie odrzucam oba podania, a rekrutacja zostaje otwarta do odwołania. Możecie próbować za 2 tygodnie. Twoje podanie zostało odrzucone. Przykładowe powody odrzucenia podania: - Nie spełniałeś/aś wszystkich wymagań - Posiadałeś/aś warna na koncie w trakcie pisania podania - Wypowiedziałeś/aś sie pod swoim podaniem - Od ostatniego podania nie minęło 7 dni - Osoba rozpatrująca podanie zdecydowała, że na ten moment nie potrzebujemy więcej osób na tej randze. Jeżeli nie zgadzasz się z decyzją osoby sprawdzającej, zgłoś post, a administracja rozpatrzy podanie ponownie. Z poważaniem, Administracja Cs-Porobieni.pl Frosty 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi