Skocz do zawartości
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

[UB Team] H9

H9_

Rekomendowane odpowiedzi

• Wyróżniony

Nick:  H9

Imię:  Wiktor

Profil steam:  STEAM
Staż na forum:  Od 19 lipca 2019
Ile czasu dziennie możesz poświęcić na obowiązki UBT?:  3-4 godziny dziennie minimum, jeśli trzeba byłoby zostać dłużej to jak najbardziej. 

Czy posiadasz doświadczenie w roli UB Team?:  Nie posiadam, nigdy nie miałem szansy, by zostać UBTkiem.

Czy masz doświadczenie w używaniu cheatów?:  Sam osobiście nigdy cheatów nie używałem, lecz spotykałem się wiele razy z różnymi rodzajami cheatów u znajomych, gdyż grali oni na owych. Również jako obecny Admin DR + Klasy, lub jako admin innych serwerów CS:GO w przeszłości miałem okazję spotykać wielu cheaterów, jak i ich banować.

Czy masz doświadczenie w posługiwaniu się SourceBans?:  Jeśli chodzi o SourceBansa doświadczenia jako takiego w jego używaniu nie mam, lecz mniej więcej ogarniam na czym to polega i na pewno szybko to ogarnę w 100 %.
Dlaczego właśnie Ty?:  Chciałbym zostać członkiem UBTeamu dlatego, że chciałbym pomóc obecnym UBTkom w ogarnianiu działów ze zgłoszeniami i odwołaniami, pomóc przy ocenie demek, jak i również reagować na zgłoszenia graczy o nieprzestrzeganiu regulaminu, czy zgłoszenia adminów o różnych ucieczkach przed banami, iż takie "akcje" spotykają mnie bardzo często w roli admina. Jestem osobą cierpliwą, która nie ma problemu podczas pracy w grupie, jest odpowiedzialna i wszystkie rzeczy staram się robić w pełni moich możliwości.
Coś o sobie: Mam na imię Wiktor, mam 16 lat i chodzę do II klasy technikum o kierunku Architektura Krajobrazu. Swój wolny czas poświęcam na spotykanie się ze znajomymi, amatorskie kolarstwo, granie w gry na komputerze takie jak League of Legends lub CS:GO. Poza tym interesuje się snookerem, bilardem, wyścigami Formuły 1, po części motoryzacją oraz muzyką. 

Edytowane przez H9_
Błąd ortograficzny składniowy

• Zbanowany

Nie ukrywam, że szukam  kogoś z doświadczeniem. Na razie odrzucam oba podania, a rekrutacja zostaje otwarta do odwołania. Możecie próbować za 2 tygodnie.

Twoje podanie zostało odrzucone. Przykładowe powody odrzucenia podania: 
- Nie spełniałeś/aś wszystkich wymagań 
- Posiadałeś/aś warna na koncie w trakcie pisania podania
- Wypowiedziałeś/aś sie pod swoim podaniem
- Od ostatniego podania nie minęło 7 dni
- Osoba rozpatrująca podanie zdecydowała, że na ten moment nie potrzebujemy więcej osób na tej randze. 
Jeżeli nie zgadzasz się z decyzją osoby sprawdzającej, zgłoś post, a administracja rozpatrzy podanie ponownie. 

podanieodrzucone.png

Z poważaniem,

Administracja Cs-Porobieni.pl

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...