Użytkownik D E N N Y Opublikowano 27 Listopada 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2022 (edytowane) Nick: Denny Wiek: 17 SteamID: 76561199407733882 Link do GameTracker: Denny Staż na serwerze: 3 dni Czy dostałeś(aś) kiedyś mute/bana na serwerze?: tak 2 razy Mute i 1 raz bana Doświadczenie w byciu adminem: 10/10 byłem adminem na innych serwerach i rozumiem tę prace Znajomość SMX (komend admina) [w skali 1/5]: 5 Obowiązkowa składka co miesiąc (10zł): okej Oświadczasz znajomość regulaminów?: tak Posiadasz sprawny mikrofon?: tak Mutacja [TAK/NIE]: tak Dlaczego właśnie Ty?: bo chce sie u was dostac na admina bo lubie wasz serwer fajny jest pod względem dopracowań i starannosci adminów Kilka słów od siebie: Dzieki wam Ksetrus,Marcin,Beken, I inni że mogłem spróbować Napisać rekru mam nadzieje że sie dostane ❤️ Edytowane 27 Listopada 2022 przez D E N N Y 0MEH , Texsass , Dizzzy i 7 innych 2 1 3 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Global Moderator Dizzzy Opublikowano 27 Listopada 2022 Global Moderator Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2022 Piszesz dwa podania jednocześnie, moim zdaniem skok na rangi NA NIE! H9_ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Użytkownik D E N N Y Opublikowano 27 Listopada 2022 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2022 Noi ch*j Dostalem bana na discordzie za wyzywanie jak zaczeli no k**wa 34 latki jebane Rimuru , xNekus AWP NS+BH , Texsass i 3 innych 2 1 1 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Admin AWP NS+BH xNekus AWP NS+BH Opublikowano 27 Listopada 2022 Admin AWP NS+BH Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2022 (edytowane) Na nie Czemu? Ten użytkownik napisał dwa podania na raz, krótki staż i kultura troche posysa. Moim zdaniem takich toksycznych i nie ogarniętych użytkowników nie potrzeba jako adminów. I sam fakt ze "byl adminem na innych serwerach i rozumie te prace" a nie wie co to steam id i gt i to że dodal odpowiedź do podania dyskwalifikuje go jako admina. Edytowane 27 Listopada 2022 przez xNekus H9_ i D E N N Y 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zasłużony Ksetrus Opublikowano 28 Listopada 2022 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2022 (edytowane) Praktycznie raz cie widziałem na serwerze, zerowa aktywnosc + konto pod podanie Twoje podanie zostało odrzucone. Przykładowe powody odrzucenia podania: - Nie spełniałeś/aś wszystkich wymagań - Posiadałeś/aś warna na koncie w trakcie pisania podania - Wypowiedziałeś/aś sie pod swoim podaniem - Od ostatniego podania nie minęło 7 dni - Osoba rozpatrująca podanie zdecydowała, że na ten moment nie potrzebujemy więcej osób na tej randze. Jeżeli nie zgadzasz się z decyzją osoby sprawdzającej, zgłoś post, a administracja rozpatrzy podanie ponownie. Z poważaniem, Administracja Cs-Porobieni.pl Edytowane 28 Listopada 2022 przez Ksetrus xNekus AWP NS+BH 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi