Opiekun Discord Rimuru Opublikowano 2 Grudnia 2022 Opiekun Discord Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2022 (edytowane) Imię: Patryk Wiek: 19 Twój staż na forum: Ponad 2 lata Oświadczasz znajomość regulaminu forum?: Oświadczam znajomośc regulaminu forum Ile czasu dziennie jesteś w stanie realnie poświęcić na forum: Z uwagi na pracę większość czasu na forum spędzam na telefonie (ale to chyba nie problem, nie?). W domu, forum chodzi odpalone w tle, a tak wracając do pytania to ciężko stwierdzić ile dokładnie, myślę że będzie około 5h Czy masz jakiekolwiek doświadczenie w roli moderatora?: Takowego nie posiadam, ale kto nie zaczynał od 0? Gdzieś doświadczenie trzeba zdobyć. Dlaczego właśnie Ciebie powinniśmy wybrać?: Zapewnie znajdzie się wielu kandydatów (pewnie lepszych :)) , chciałbym nauczyć sie czegoś nowego a przy okazji zdobyć nowe znajomości, relacje na sieci. Tak jak już wspomniałem nie mam doświadczenia na tej roli ale szybko się uczę. Dodając coś o sobie to jestem osobą z poczuciem humoru, jednocześnie trudno wyprowadzić mnie z równowagi. Palce mnie już bolą od tego pisania, tak więc powodzenia wszystkim piszącym podanie na Moderatora!!! Minimum 16 lat, + Co najmniej 72 godzin na forum, + Konto na forum założone co najmniej pół roku przed napisaniem podania, + Rozpoznawalność i pozytywna opinia na forum, +/- (pewnie i tak nikt nie zna) Kultura osobista oraz poprawna polszczyzna, + Minimum 300 sensownych postów, + Brak ostrzeżeń na koncie, + Znajomość regulaminu forum. + Edytowane 2 Grudnia 2022 przez Sassan yeees , Zjarany_Papa_Smerf , H9_ i 3 innych 3 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Weteran Frosty Opublikowano 2 Grudnia 2022 Weteran Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2022 +umie pisać skargi +seksowne imię +wiek +staż +czas spędzony na forum Myśle że sassanek jest najlepszym kandydatem na moda, ponieważ jest pracowity i rozpoznawalny Jestem na TAK! Rimuru 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Admin AWP NS+BH xNekus AWP NS+BH Opublikowano 3 Grudnia 2022 Admin AWP NS+BH Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2022 Na Nie Napisałeś dopiero podanie na admina AWP NS, w nim napisałeś że za 2 tygodnie idziesz na opiekuna a teraz podanie na moda. Skok na rangi. Wracasz po długim czasie i od razu wskakujesz na moda. chikapu , nogal , Frosty i 1 inny 1 1 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Admin AWP NS+BH Buhcer AWP NS+BH Opublikowano 3 Grudnia 2022 Admin AWP NS+BH Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2022 Na tak + Staż na forum + wiek + aktywność na forum Patryczek to dobry kandydat na moderatora Frosty i Rimuru 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Legenda SorryIWin Opublikowano 13 Grudnia 2022 Legenda Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2022 Wiem, że starasz się o Opiekuna na AWP'ach. Chciałbym żebyś pokazał nam najpierw twoje działania względem AWP NS+BH i napisał podanie nastepnym razem. Twoje podanie zostało odrzucone. Przykładowe powody odrzucenia podania: - Nie spełniałeś/aś wszystkich wymagań - Posiadałeś/aś warna na koncie w trakcie pisania podania - Wypowiedziałeś/aś sie pod swoim podaniem - Od ostatniego podania nie minęło 7 dni - Osoba rozpatrująca podanie zdecydowała, że na ten moment nie potrzebujemy więcej osób na tej randze. Jeżeli nie zgadzasz się z decyzją osoby sprawdzającej, zgłoś post, a administracja rozpatrzy podanie ponownie. Z poważaniem, Administracja Cs-Porobieni.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi