Skocz do zawartości
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

[Moderator] Dizzy

Dizzzy

Rekomendowane odpowiedzi

• Global Moderator

Imię:  Daniel
Twój staż na forum: Rok
Oświadczasz znajomość regulaminu forum?: Oczywiście.
Ile czasu dziennie jesteś w stanie realnie poświęcić na forum: Sporo, ciężko jest mi się określić z powodu ze codziennie tu jestem po X razy , ciągle jestem aktywny i pomocny dla graczy.
Czy masz jakiekolwiek doświadczenie w roli moderatora?: Nie, nie mam.
Dlaczego właśnie Ciebie powinniśmy wybrać? :Według mnie zasługuję na tą rangę, ponieważ jestem stałym graczem, posiadam odpowiednie predyspozycje do powierzonych mi obowiązków. Mój spory staż na sieci pozwolił mi dobrze go poznać i zrozumieć, chciałbym również dodać że wszystkie zasady sieci nie są mi obce. Myślę że jestem szanowanym graczem, nie jestem konfliktowy, wszystkie sytuacje staram się rozwiązywać polubownie. Następnym argumentem, jest to że gdy coś robię staram się to przemyśleć i podjąć odpowiednią decyzje, nie robić nic pochopnie. Nie mam problemów pracy w zespole, jestem otwarty na nowe znajomości. Obowiązki mi powierzone wykonywał bym sumiennie, liczę na pozytywne rozpatrzenie podania.

Minimum 16 lat, +

Co najmniej 72 godzin na forum, +

Konto na forum założone co najmniej pół roku przed napisaniem podania, +

Rozpoznawalność i pozytywna opinia na forum, +

Kultura osobista oraz poprawna polszczyzna, +

Minimum 300 sensownych postów, +

Brak ostrzeżeń na koncie, +

Znajomość regulaminu forum. +

• Admin AWP NS+BH

Na TAK!

Dizzy jest ogarnięta osobą, jest pomocny, miły i sympatyczny. Myślę że przyda się jako Moderator

+wiek

+staż na sieci

+rozpoznawalność

Edytowane przez xNekus

• Zasłużony

Dizzy jest aktywny na forum, na rangach które posiadał bądź nadal posiada sumiennie wykonuje swoje obowiązki, jest rozpoznawalny i lubiany , chętnie służy pomocą i jest bezkonfliktowy, myślę, że można dać mu szanse. Na TAK!

• 2 tygodnie później...
  • Legenda

Ostatnio dostałeś awans na rangę UBT i na niej, jak i opiekunie discorda (discord stoi zaniedbany) powinieneś się skupić. Jesteś osobą godną zaufania, ale to jeszcze nie jest ten moment, abyś miał moderatora.

Twoje podanie zostało odrzucone. Przykładowe powody odrzucenia podania: 
- Nie spełniałeś/aś wszystkich wymagań 
- Posiadałeś/aś warna na koncie w trakcie pisania podania
- Wypowiedziałeś/aś sie pod swoim podaniem
- Od ostatniego podania nie minęło 7 dni
- Osoba rozpatrująca podanie zdecydowała, że na ten moment nie potrzebujemy więcej osób na tej randze. 
Jeżeli nie zgadzasz się z decyzją osoby sprawdzającej, zgłoś post, a administracja rozpatrzy podanie ponownie. 

podanieodrzucone.png

Z poważaniem,

Administracja Cs-Porobieni.pl

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...